Nie jesteś zalogowany.
Zwiastun i trochę opisu nowego Higurashi.
Z tego, co widzę będzie to bardziej przypominało pierwsze dwie serie niż to, co nam serwowali na końcu, co jest zdecydowanie na plus .
Gundam AGE Memory of Eden będzie miało 1 godzinę nowego materiału, więc chyba warto będzie zerknąć na to okiem . Pojawi się 26 lipca bieżącego roku, jakby ktoś nie wiedział.
Jeżeli ten raw to nie fake:
http://www.nyaa.eu/?page=torrentinfo&tid=410396#c219777
To film nadali na jakimś kanale w HD równocześnie z wyjściem na DVD (a może jakiś VOD?).
Edit: Jednak fake.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-03-06 11:47:28)
Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin w tym roku w kinach.
Ale na BD/DVD już zapewne nie w tym.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2013-03-06 10:19:03)
Zwiastun i trochę opisu nowego Higurashi.
Z tego, co widzę będzie to bardziej przypominało pierwsze dwie serie niż to, co nam serwowali na końcu, co jest zdecydowanie na plus.
Jeżeli jest to forma przeprosin za Rei i Kirę to przyjmuję
Jeżeli jest to forma przeprosin za Rei i Kirę to przyjmuję
Co się ludzie czepiają Kiry, to ja nie wiem.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Animu o pływaniu PV mam nadzieje ,że nie podzieli losu Amnesia [czyli bishe + zero fabuły ]
Ostatnio edytowany przez max-kun (2013-03-07 13:19:22)
Dla samego KyoAni warto bd sprawdzić, choć wydaje mi się, że bd to animu skierowane do płci pięknej
Ostatnio edytowany przez SiwyCZR (2013-03-07 14:07:21)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
...mam nadzieje ,że nie podzieli losu Amnesia [czyli bishe + zero fabuły
]
Nie no, aż takiego grzechu to chyba nie popełnią.
Kinówka Nanohy przesunięta na jesień.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-03-07 15:01:34)
@max-kun
To tylko reklama http://forums.animesuki.com/showthread. … 236&page=2
Ostatnio edytowany przez marconii2002 (2013-03-07 16:25:50)
Animu o pływaniu PV mam nadzieje ,że nie podzieli losu Amnesia [czyli bishe + zero fabuły
]
Fakt szkoda.
Czy to jakiś konkretny utwór?
Wieje pedałem ale przy tym wygląda fabulous. W sumie szkoda.
Taki chłopięcy kejon? No dobra, szkoda.
Ty dulowaty userze!
Wieje pedałem ale przy tym wygląda fabulous. W sumie szkoda.
Że dwie pannice w komentarzach niżej czują do tego miętę... spoko. Ale po tobie bym się tego nie spodziewał.
Że znaczy się co? Jeśli chodzi o technikę i narrację, klip jest prześwietny. Kreska, animacja, wtrącenia między scenami, synchro z podkładem dźwiękowym, "ton", w jakim wszystko jest utrzymane. Tematyka "sportów basenowych" niekoniecznie musi być zła. Nadmierne wdzięczenie się chłoptasiów to już jakiś minus, no ale, motyla noga, nie ma we mnie tyle homofoba, żeby na widok każdego nagiego torsu odskakiwać od monitora. Gdyby dwóch wymienić na kjutne i energiczne dziewoje, nikt nie podnosiłby rabanu.
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2013-03-08 00:17:28)
Że znaczy się co? Jeśli chodzi o technikę i narrację, klip jest prześwietny. Kreska, animacja, wtrącenia między scenami, synchro z podkładem dźwiękowym, "ton", w jakim wszystko jest utrzymane. Tematyka "sportów basenowych" niekoniecznie musi być zła. Nadmierne wdzięczenie się chłoptasiów to już jakiś minus, no ale, motyla noga, nie ma we mnie tyle homofoba, żeby na widok każdego nagiego torsu odskakiwać od monitora. Gdyby dwóch wymienić na kjutne i energiczne dziewoje, nikt nie podnosiłby rabanu.
Ha, teraz się broni!
Nie tak cię Votoms wychował.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-03-08 00:18:48)
Tłumaczę swoje rozumowanie. Bronić nie mam się przed czym, bo nie rozumem zarzutów.