Nie jesteś zalogowany.
Witax napisał:marek2fgc napisał:Are you serious?!
High School DxD nazywanie to lekkie nadużycie w Ecchi powiew świeżości i ma jakąś fabułę...
Reszta to dobry troll
Przecież Highschool DxD to jedn oz największych gówien wśród animu. Poza tym 99,9% ecchi =
Mi się motyw szachów podobał się zapominasz tam o wielkich balonach to nie jest tragiczne
Dobra nie róbmy offtopu
Ostatnio edytowany przez Witax (2013-07-02 21:19:53)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Przecież Highschool DxD to jedn oz największych gówien wśród animu. Poza tym 99,9% ecchi =
Rasista.
A może on lubi ? Nie samym chlebem żyje człowiek.
A że procent wysoki, to poćwiczy żołądeczek.
Ostatnio edytowany przez L0NG3r (2013-07-02 21:21:50)
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Sado napisał:Przecież Highschool DxD to jedn oz największych gówien wśród animu. Poza tym 99,9% ecchi =
Rasista. http://www.ps3site.pl/forum/public/styl … t/nono.gif
A może on lubi ? Nie samym chlebem żyje człowiek.
Ciągle będziesz oglądał arcydzieła szybko się znudzi animu
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
L0NG3r napisał:Sado napisał:Przecież Highschool DxD to jedn oz największych gówien wśród animu. Poza tym 99,9% ecchi =
Rasista. http://www.ps3site.pl/forum/public/styl … t/nono.gif
A może on lubi ? Nie samym chlebem żyje człowiek.Ciągle będziesz oglądał arcydzieła szybko się znudzi animu
Ciągle będziesz oglądał ecchi, a potem żadna dziewczyna w realu nie będzie ci się podobała.
A ja poza anime oglądam jeszcze Lost i Firefly.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-07-02 21:25:23)
Ciągle będziesz oglądał arcydzieła szybko się znudzi animu
Spokojna twoja rozczochrana , ja tam mam od zawalenia książek do przeczytania, lepsza alternatywa już się na biurku grzeje.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Walki Gundamów z różnych serii... biorę w ciemno .
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-07-02 21:29:00)
Witax napisał:L0NG3r napisał:Rasista. http://www.ps3site.pl/forum/public/styl … t/nono.gif
A może on lubi ? Nie samym chlebem żyje człowiek.Ciągle będziesz oglądał arcydzieła szybko się znudzi animu
Ciągle będziesz oglądał ecchi, a potem żadna dziewczyna w realu nie będzie ci się podobała.
Tylko się nie zwierzajcie tutaj. Pomijając ecchi itd. Polecanie komuś serii na podstawie opisu, lub tego, że pierwszy sezon był fajny, (nie odnoszę się do tego przypadku) jest kiepskim pomysłem.
@Up Gundam Age mi przypomina w sumie (nie żeby to było jakieś dziwne).
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2013-07-02 21:29:53)
Walki Gundamów z różnych serii... biorę w ciemno .
Było na poprzedniej stronie na oficjalnym webpage'u.
Edit: przepraszam, bo miałem włączone proxy. U nas trailery nie działają. xD
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-07-02 21:31:52)
Gundam SEED Destiny HD Remaster - 15:
Zapowiedziano kontynuację anime Little Witch Academia, które zostało pierwotnie zrobione w ramach YATP.
Zapowiedziano kontynuację anime Little Witch Academia, które zostało pierwotnie zrobione w ramach YATP.
Fajnie, fajnie. Dobrze mi się oglądało tą krotka produkcję. Mam nadzieje, że powstanie coś dłuższego.
Boję się, że wyjdzie z tego średniactwo. IMO poza humorem największą zaletą tamtego szorcika było maksymalne wycyzelowanie niemal każdego aspektu - na wszystko poświęcono odpowiednią ilość pracy i budżetu. Kiedy twórcy staną przed koniecznością zagospodarowania wielokrotnie dłuższego czasu z uwzględnieniem ograniczenia zasobów, co się pewnie będzie wiązało z kompromisami... Tytuł po prostu utonie w tłumie, z którego praktycznie nic nie będzie go wyróżniało.
Jak zachowają poziom "pantyshotów", to już będzie się wyróżniać.
Ale to prawda, LWA było cukierasem pod względem animacji. Bez niej pozostanie tylko średni klimacik i garstka postaci (chociaż Sucy była świetna). Seria zapewne zanudzi przy większej ilości odcinków.
FAiM nie założył tematu, więc... Servant x Service wygląda na milutką, niezajmującą i nieskomplikowaną komedyjkę sytuacyjną. Przyjemna kreska, przyjemne (aczkolwiek niezbyt oryginalne) postaci i Urząd Miejski (czy tam inny podobny). Zobaczymy, czy nie znudzi się zbyt szybko.
http://www.animenewsnetwork.co.uk/news/ … ia-episode
Kto się dołoży? Bo ja na pewno.
A co do sezonu, ja tylko czekam na Silver Spoon. Na dysku czeka Uchouten Kazoku do obejrzenia
Pierwszy sezon całkiem spoko, ale po co drugi. Przecież pierwszy tworzy dobrze zamkniętą całość. Ta żądza pieniądza