Nie jesteś zalogowany.
Gerard, zastanawiałeś się od czego bierze się skrót PV?
Parę nowych PV:
> Wizard Barristers: Benmashi Cecil PV
> Golden Time PV
> Coppelion PV
> Yowamushi Pedal PV
> Kyoukai no Kanata (Beyond the Boundary) PV1
Dodatkowo premiera Toaru Hikuushi e no Koiuta (Love Song of a Certain Pilot) została przesunięta na początek przyszłego roku.
Stalker w szkolnych mundurkach. Śmiać się, płakać czy czekać z utęsknieniem?
Dodatkowo premiera Toaru Hikuushi e no Koiuta (Love Song of a Certain Pilot) została przesunięta na początek przyszłego roku.
Ech, jedna z nielicznych bajek sezonu jesiennego, które mnie w jakiś sposób zaciekawiły.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2013-08-10 12:51:42)
Na dokładkę trailer kinówki Chu2Koi.
Oraz PV 2 sezonu IS: Infinite Stratos.
edit
I kolejne PV: No-Rin.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-08-10 16:30:00)
Na ANN więcej fotek, niestety chwilowo wszystkie materiały w lipnej jakości.
Dawno nikt nie dawał rozpisek na nowy sezon, a więc proszę bardzo.
IS2 ma być sequelem czy remake? Co jakiś czas czytam sprzeczne informacje :/ I mam nadzieję że będzie remake ponieważ pierwszy sezon był bardzo słaby (przez głównego bohatera, dawno nie widziałem większej cioty) a anime miało potencjał.
Jeżeli dobrze pamiętam, to anime ma być na podstawie nowelki, która jest "remake'iem" (wiem tylko tyle, że rysunki postaci są inne).
Kontynuacją. Całe zamieszanie wzięło się przez wznowienie wydawania LN. A anime było... słabe, podobno nawet jako adaptacja.
Dx51 napisał:Spójrz 5 postów nad twoim .
Pokemon the Origin PV
Kinówka zapowiada się bardzo obiecująco. W końcu nie będzie tego kechupa. Z tego co widzę będzie to adaptacja mangi Pokémon Adventures arc z redem i blue.
Pokemon the Origin PV
Kinówka zapowiada się bardzo obiecująco. W końcu nie będzie tego kechupa. Z tego co widzę będzie to adaptacja mangi Pokémon Adventures arc z redem i blue.
To prędzej Special
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612