Nie jesteś zalogowany.
Ludzie cieszta się, gdyż w październiku ma wyjść Genshiken TV 2[yahoo][yahoo]
Ja się jeszcze nie ciesze bo na razie nie ma żadnej wiadomości co do School Rumble... ehh cholera, dlaczego fani muszę cierpieć takie katusze i znosić czekanie za kontynuacją
Ludzie cieszta się, gdyż w październiku ma wyjść Genshiken TV 2[yahoo][yahoo]
Bardzo dobra nowina:D Tylko jeszcze muszę OVA dokończyć:P
sa jakies newsy na temat 3 sezonu school rumble ;>?
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
OniiSan napisał:Ludzie cieszta się, gdyż w październiku ma wyjść Genshiken TV 2[yahoo][yahoo]
Ja się jeszcze nie ciesze bo na razie nie ma żadnej wiadomości co do School Rumble... ehh cholera, dlaczego fani muszę cierpieć takie katusze i znosić czekanie za kontynuacją
No cóż nie można mieć wszystkiego(przynajmniej nie naraz;))
Obejrzałem sobie właśnie trailer Kiddy Grade 2, mam mieszane uczucie, z jednej strony żadnych ambicji (i głębszej fabuły) po tym anime się nie spodziewam, z drugiej oczekuje akcji, a czuje że spora czesc epków to będą flaszbaki ją hamujące. Kreska lepsza w porównaniu z poprzednią częscią, chociaż to nic dziwnego skoro anime nowsze... fanserwis chyba będzie porównywalny, niestety obniżyli wiek bohaterek (albo ich ciał), nie żebym nie lubił lolitek ale ostatnio mam przesyt.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Czy warto wsiąść się za Shining Tears X Wind ?
hmm.. lepsze od stxw jest xenoglossia a napisów brak do tego anime
click
Tylko szkoda, że OVA:(
Juz to widziałem pare dni jak sprawdzałem kalendarz... ale przeraża mnie jedna rzecz, mianowicie niedługo lipiec, a tu żadnej informacji na temat School Rumble
Jak w tym roku nie zrobią nowego sezonu to sie chyba potne
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-06-13 22:22:30)
hmm.. lepsze od stxw jest xenoglossia a napisów brak do tego anime
Ja nie mogę znaleźć źródła, żeby to zassać...
Wchodzisz np. na #Serin@irc.rizon.net.
Tam masz bota i "ssiesz"
lightning napisał:hmm.. lepsze od stxw jest xenoglossia a napisów brak do tego anime
Ja nie mogę znaleźć źródła, żeby to zassać...
http://lolipower.org/masz tu (zakladka DDL #3) i tu http://www.anime-eden.com/page/anime/id … eries.html
Czy wie ktoś może kiedy światło dzienne ujrzy drugi sezon anime Zero no Tsukaima?
Z góry dzięki
z tego co wiem to 14 lipca
Czy wie ktoś może kiedy światło dzienne ujrzy drugi sezon anime Zero no Tsukaima?
Z góry dzięki
też czekam na drugi sezon :] ja słyszałam, że premiera ma być 7/8 lipiec, ale czy to prawda, okaże się za niecały miesiąc
Witam. W październiku wychodzi całkiem sporo nowych tytułów. Ciekaw jestem waszych opinii na ich temat, za czym czekacie, no i kto co zamierza tłumaczyć. Ja osobiście czekam za, no i zamierzam tłumaczyć te trzy tytułu.
Sketchbook: full color`s
AniDB
YouTube
Ogólnie chodzi o rysowanie i może być ciekawie, ale jak to w takich anime, może wiać nudą. Więc jak będzie ciekawie, to zabieram się za to.
Juushin Enbu: Hero Tales
AniDB
YouTube
Widać, że anime może być dobre. Czuć ciosy, kreska fajna i ogólnie klimacik trochę pod Kena. Wraz z Sagiri mamy się za to wziąć.
Ghost Hound
AniDB
YouTube
Tutaj ostro zacieram rączki, bo uważam, że może to być jeden z lepszych tytułów w 07. Ale już nie raz tak było, że zapowiadało się super, a tu kapa.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-09-06 19:25:40)
Jeśli idzie o mnie, to spojrzę tylko na Ghost Hound.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Sketchbook: full color`s - Po trailerze wygląda na tytuł w którym się nic nie dzieje . Ale może być oryginalne, może się zainteresuję.
Juushin Enbu: Hero Tales - jak dla mnie za bardzo oldskulowo-shouneńcowe, więc raczej nie bardzo.
Ghost Hound - no tutaj rzeczywiście może być jedna z najlepszych serii tego roku, a biorąc pod uwagę że tworzą to twórcy Serial Experiments Lain to raczej roboty nie schrzanią .