Nie jesteś zalogowany.
No na Haruhi i Code Geass to czekam z niecierpliwością, a do tego pewnie dojdą może dwie dobre serie, bo ten sezon to ostra posucha, oby jak najszybciej ten sezon nadszedł
Quithe napisał:P.S. Ciekawe jaki niecierpliwiec zrobi mi konkurencję tym razem xD
Chyba nie muszę pisać, za co trzymam kciuki, no nie?
Hehe, luz maria, będę miał teraz na czym ćwiczyć ass Już nawet sobie wymyśliłem, jakie karaoke mogłoby do tego być, jeżeli będzie stosowny opening xD Mniejsza o to, że na razie nie mam pojęcia jak się je robi, ale dojdę i do tego
By co, zgłoszę się do Ciebie jako senseja
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
cieslak napisał:Quithe napisał:P.S. Ciekawe jaki niecierpliwiec zrobi mi konkurencję tym razem xD
Hehe, luz maria, będę miał teraz na czym ćwiczyć ass
Już nawet sobie wymyśliłem, jakie karaoke mogłoby do tego być, jeżeli będzie stosowny opening xD Mniejsza o to, że na razie nie mam pojęcia jak się je robi, ale dojdę i do tego
Nie chodzi tutaj o ass.
Ciekawe 3 seria higarushi i zero
Wiadomo moze cos o tytułach jak
Black Lagoon
Tenjou tenge
Kenichi
z tego co wiem ma byc kontynuacja na 100% ( oprocz Kenichiego bo tutaj nie spotkalem sie z jakas nowinka ze ma powstac 2 seria)
nie wiecie czy claymone będzie 2 sezon
nie wiemy
Quithe napisał:cieslak napisał:Quithe napisał:P.S. Ciekawe jaki niecierpliwiec zrobi mi konkurencję tym razem xD
Hehe, luz maria, będę miał teraz na czym ćwiczyć ass
Już nawet sobie wymyśliłem, jakie karaoke mogłoby do tego być, jeżeli będzie stosowny opening xD Mniejsza o to, że na razie nie mam pojęcia jak się je robi, ale dojdę i do tego
Nie chodzi tutaj o ass.
Hm, to nie wiem xD Za taką jazdę jak zawsze przy wyskoku konkurencji? xP A jeśli chodzi o TO, to możesz być spokojny Wywiążę się
EDIT:
Zawalę się tymi przyszłymi projektami, ale co tam, przy każdym wygląda na to, że warto Toteż już teraz ogłaszam wszem i wobec, że pewnie będę tłumaczył Memosyne
OAV prezentuje się zajebiście pod względem graficznym, gatunkowym, i fabularnym. Zostaje tylko czekać na styczeń i przekład angielski
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-12-21 02:04:11)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
No cóż, mamy 21 grudnia 2007, a więc sezon anime prawie za pasem.
Jeszcze w rym roku ujrzy światło dzienne zaledwie kilka tytułow.
W "ubiegłym" roku wybrałem następujące pozycje:
1. Princess Resurrection
2. Murder Princess
3. El Cazdor...
4. Darker than Black
A dodatkowo moja uwagę zwróciły tytuły:
5. Zombie loan
6. Zero no Tsukaima
7. Ghost Hound
Oczywiście, że nie wszystkie widziałem.
Czas, czas.
Ale taki mam zamiar, święta, ferie, itp
Ciekawe czy sprawdza się moje obawy lub czy się co do niektórych rozczaruję.
Jeśli chodzi o 2008, to kiepsko:
do maja nie ma żadnej dla mnie interesującej pozycji.
No, może coś potem dadzą.
Quithe, chodzi mi o japoński dub. i angielskie suby. Co do nowych serii, widzę, że masz ochotę na sporo tytułów. Skąd ja znam ten ból? xD Ja na razie za nic nowego się nie biorę, bo mam zamiar w kwietniu wziąć się za Druaga no To: the Aegis of Uruk oraz Toshokan Sensou, może być interesujące.
Po drugie, mam w planach coś innego.
No i ten nasz tytuł... xD
Jeśli chodzi o 2008, to kiepsko:
do maja nie ma żadnej dla mnie interesującej pozycji.
No, może coś potem dadzą.
A Yattaman? Ja będę oglądać na bank. A reszta faktycznie niepowalająca, ale może coś sie znajdzie
Ostatnio edytowany przez sadakot (2007-12-21 08:35:41)
猫が大好き!!!
Cieślak, całe szczęście nie masz co na to liczyć Aha, pełny tytuł będzie brzmiał "Gonnin: The 5 Killers", bo kolesiowi, który nadzoruje projekt się spodobało japońskie określenie "pięcioro ludzi"
EDIT:
~mkriso, fakt, jedno "n" za dużo mi się wklepało xD
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-12-21 19:05:14)
Cieślak, całe szczęście nie masz co na to liczyć
Aha, pełny tytuł będzie brzmiał "Gonnin: The 5 Killers", bo kolesiowi, który nadzoruje projekt się spodobało japońskie określenie "pięcioro ludzi"
^^ Ale i tak trzymam kciuki.
Co moge polecic... Alternatywne zakonczenie do Kimi Ga Nozomu Eien (wreszcie Happy End, ale czy na pewno ;> ). Poza tym Higurashi S3 i pewno jakies tam mniej znaczace serie tez by sie znalazly.
W marcu ukaże się School Days: Magical Heart Kokoro-chan. Na pewno przetłumaczę tę OAV'kę... w końcu magical girls to moja specjalność.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Właśnie obejrzałam pierwszy odcinek Kimi ga nozomu eien. Flaki z olejem. O ile pierwszą serie jakoś zniosłam (ale ledwo co - przeklęte dłużyzny), to nie wiem czy zdołam obejrzeć drugą. Nudne >_<
猫が大好き!!!
Właśnie obejrzałam pierwszy odcinek Kimi ga nozomu eien. Flaki z olejem. O ile pierwszą serie jakoś zniosłam (ale ledwo co - przeklęte dłużyzny), to nie wiem czy zdołam obejrzeć drugą. Nudne >_<
Człowieku, po jednym epie nie można anime oceniać[ej] Szczególnie tego. Łyknij relanium i zobacz kolejny.[ej]
Poza tym mamy całe osobne wątki o KNGE[baka]
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-12-22 22:26:46)
W marcu ukaże się School Days: Magical Heart Kokoro-chan. Na pewno przetłumaczę tę OAV'kę... w końcu magical girls to moja specjalność.
28/03 ale mi japonczycy zrobia prezent na urodziny ale na pewno sobie wtedy nie obejrze
sadakot napisał:Właśnie obejrzałam pierwszy odcinek Kimi ga nozomu eien. Flaki z olejem. O ile pierwszą serie jakoś zniosłam (ale ledwo co - przeklęte dłużyzny), to nie wiem czy zdołam obejrzeć drugą. Nudne >_<
Człowieku, po jednym epie nie można anime oceniać[ej] Szczególnie tego. Łyknij relanium i zobacz kolejny.[ej]
Poza tym mamy całe osobne wątki o KNGE[baka]
Kolejnego jeszcze nie ma >_< a to jest watek o nowych seriach, nie? pare dni temu ruszyla druga seria kgne, wiec chyba moge tu napisac swoja opinie. A pierwsza seria moglaby sie zamknac w 5-6 epizodach o czym pisalam w watku poswieconym tej serii.
I nie szturchac mnie patykiem tylko dlatego, ze jakies anime mi sie nie podoba
猫が大好き!!!