Nie jesteś zalogowany.
To ma być pełnoprawna kontynuacja z mylącym podtytułem, czy powtórna emisja pierwszego sezonu w TV?
Kontynuacja.
Emisja drugiego sezonu Gatchaman Crowds Insight już w lipcu!
Fairy Tail Tartaros arc PV
Gangsta PV + obsada
Strike Witches: Operation Victory Arrow ostatni odcinek PV
Fate/stay night Unlimited Blade 2 PV + OP
Fate/kaleid liner Prisma Illya 2wei Herz! nowe info +PV
Ostatnio edytowany przez max-kun (2015-03-21 23:28:42)
Nie wiem, czy ktoś o tym pisał, ale na wiosnę powstanie kolejne anime na podstawie serii Vocaloidowych piosenek.
Po PV można przypuszczać, że nie wyjdzie z tego coś równie paskudnego jak Mekakucity Actors... Mam nadzieję, bo rozważam planuję tłumaczenie xD
Ostatnio edytowany przez Areki-chan (2015-03-22 00:03:50)
Z opisu który znalazłem na necie wyglądana to, że główny bohater będzie dla odmiany raczej czarnym charakterem i będzie chciał zdobyć świat a nie go przed złem ratować
Myślę, że może być ciekawie.
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Ten rok może być szalony
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Na Free!: Eternal Summer Special Event ogłoszono, że powieść Free: High☆Speed! w grudniu 2015 otrzyma kinową adaptację [będącą prequelem do 1 sezonu free] info
Ostatnio edytowany przez max-kun (2015-03-22 22:43:06)
Na Free!: Eternal Summer Special Event ogłoszono, że nowelka Free: High☆Speed! w grudniu 2015 otrzyma kinową adaptację [będącą prequelem do 1 sezonu free] info
Max...
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Yamada-kun to 7-nin no Majo - Liden Films
>> Long PV <<
Emisja w kwietniu!
http://i.imgur.com/m9oYFjcm.jpg
Yamada-kun to 7-nin no Majo - Liden Films
>> Long PV <<
Emisja w kwietniu!
Nie żeby coś, ale wyskakujesz z tym kwietniem, gdy już dokładnie wiadomo kiedy i o której godzinie będzie emitowane. Parę stron opóźnionego zapłonu? ;p
Chyba przeoczyłeś linka do nowego PV... gdzie notabene są podane dokładne pory emisji
.
http://i.imgur.com/inSblvRm.jpg
Łapcie świeże PV One Punch Man!
Ore ga Ojou-sama Gakkou ni "Shomin Sample" Toshite Gets♥Sareta Ken - Silver Link
>> PV <<
Adaptacja LN o tytule Ore ga Ojou-sama Gakkou ni "Shomin Sample" Toshite Rachirareta Ken jeszcze w tym roku!
Autor tej mangi wiedział jak sprzedać shit. Te okładki...
Ostatnio edytowany przez Innostian (2015-03-23 21:06:32)
Rzuciłem okiem na teaser nowego Astro Boya i coś mi się tak skojarzyło...