Nie jesteś zalogowany.
Japończykom widocznie bardzo się podoba, bo nawet się nie podzielą i dobrych rawów brak.
Yagami_Raito8920 napisał:Jestem zwolennikiem eksperymentowania, a Ninja Slayer to hit sezonu pod tym względem.
Chyba dla hipsterów i znawców, którzy chwalą się oglądaniem czegoś, czego normalny zjadacz chleba nawet kijem nie tknie.
Fajny odmóżdacz. Można naprawdę się pośmiać
I nie potrzebuję do tego środków psychoaktywnych
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Japończykom widocznie bardzo się podoba, bo nawet się nie podzielą i dobrych rawów brak.
Bo w telewizji będą to emitować dopiero w przyszłym roku.
Wersja DŌMO to softsub z obrazem z CR.
To się dobrze składa, bo ani odcinka jeszcze nie widziałem, a za rok może się wyrobię.
Shingeki no Bahamut Genesis dostanie drugi sezon.
Dobre wieści.
Ciekawe, czy tym razem dostanie sensowniejszą/bardziej strawną fabułę.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Oby nie.
Oby nie.
W sensie: podoba ci się taka zamotana/prosta koncepcja czy może nie wierzysz w umiejętności japońskich scenarzystów? Przecież oni też potrafią stworzyć coś dobrego... jak im się chce i ktoś za to zapłaci (co zdarza się raz czy dwa na cały sezon).
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-05-06 15:19:04)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Tak.
Przecież oni też potrafią stworzyć coś dobrego... jak im się chce i ktoś za to zapłaci (co zdarza się raz czy dwa na cały sezon).
Jak pisałem wiele razy. W każdym sezonie znajdą się dobre i bardzo dobre anime, ale jak zwykle większość jest przeciętnych (jeśli mowa o samej fabule). Chociaż to i tak zależy od tego co kto konkretnie lubi. Tego obiektywnie prawie nie sposób ocenić.
Kamiyan3991 napisał:Przecież oni też potrafią stworzyć coś dobrego... jak im się chce i ktoś za to zapłaci (co zdarza się raz czy dwa na cały sezon).
Jak pisałem wiele razy. W każdym sezonie znajdą się dobre i bardzo dobre anime, ale jak zwykle większość jest przeciętnych (jeśli mowa o samej fabule). Chociaż to i tak zależy od tego co kto konkretnie lubi. Tego obiektywnie prawie nie sposób ocenić.
Cudne podsumowanie, Tomciu. Myślałeś może o pracy w TVN-ie?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
tiger316 napisał:Shingeki no Bahamut Genesis dostanie drugi sezon.
Ciekawe, czy tym razem dostanie sensowniejszą/bardziej strawną fabułę.
To że nie potrafiłeś ogarnąć fabuły tej serii to już twój problem.
Digimon Adventure tri.
>> Teaser (JAP) << >> Teaser (ENG) <<
Będzie 6 filmów, a premiera pierwszego dopiero 21 listopada (oczywiście w japońskich kinach).
Ostatnio edytowany przez FAiM (2015-05-06 18:03:10)
Projekty postaci do Rokka no Yuusha
Edit:
Teraz zauważyłem, że robi to studio odpowiedzialne za Rail Wars... Całe moje zainteresowanie serią poszło właśnie w diabły.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2015-05-06 20:18:39)
Kto skalował te obrazki?
Pod koniec roku mają mieć premierę trzy filmy na podstawie trzech powieści autorstwa zmarłego "Project Itoh".
Genocidal Organ w październiku (studio: manglobe), Harmony w listopadzie (Studio 4°C) i The Empire of Corpses w grudniu (WIT STUDIO, które robiło m.in. Atak Tytanów).
PV: https://www.youtube.com/watch?v=iWpdHSJ_3Sw
PS: Wydano powieści dwóch pierwszych tytułów w USA.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-05-07 19:28:11)
Saijaku Muhai no Bahamut dostało anime.
Director: Masaomi Ando
Character Design: Keiko Kurosawa
Studio: Lerche
The story of the light novel series revolves around Lux, a former prince of an empire named Arcadia that was overthrown via a rebellion five years earlier. Lux accidentally trespasses in a female dormitory's bathing area, sees the kingdom's new princess Lisesharte naked, and incurs her wrath. Lisesharte then challenges Lux to a Drag-Ride duel. Drag-Rides are ancient armored mechanical weapons that have been excavated from ruins all around the world. Lux used to be called the strongest Drag-Knight, but now he's known as the "undefeated weakest" Drag-Knight because he will absolutely not attack in battle. After his duel with Lisesharte, Lux ends up attending the female-only academy that trains royals to be Drag-Knights.
Czyli w skrócie... kolejna LN o tym samym dostaje animowaną adaptację , która znowu będzie .