Nie jesteś zalogowany.
Mekakucity to był większy projekt, więc wszystko zależy od tego jak się poradziły sobie produkty inne niż anime.
Ostatnio edytowany przez ill (2016-08-19 07:41:17)
GG: 1677958
Director Kobun Shizuno's comment:
We're aiming to create entertainment on a scale that can only be done in anime, that people who love Godzilla or even people who don't know anything about it can appreciate. Please look forward to it.Director Hiroyuki Seshita's comment:
Alongside Mr. Urobuchi and Mr. Kobun, creators who have extremely unique and worldly talents, we're looking to make a human drama along with a massive world.Gen Urobuchi's comment:
To be allowed to work on a Godzilla title is the highest honor anyone could give a creator born in Japan, I think. I would like to give my thanks to all the people who have supported me thus far, as well as work in my full power to meet their expectations.
Yey! Godzilla w filmie animowanym
Jakie anime polecacie do obejrzenia, które już wszyszło w całości lub już 90% jest do obejrzenia?
Obejrzałem już:
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o!
Boku dake ga Inai Machi
Boku no Hero Academia
Ajin
Oglądam:
HANDA-KUN
Mob Psycho 100
Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
SAKAMOTO DESU GA
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Jakie anime polecacie do obejrzenia, które już wszyszło w całości lub już 90% jest do obejrzenia?
Boku no Hero Academia
Też widziałem, bajka przednia. Z niecierpliwością czekam na drugi sezon. Strasznie mało takich serii w sumie.
Tanis napisał:Jakie anime polecacie do obejrzenia, które już wszyszło w całości lub już 90% jest do obejrzenia?
Boku no Hero Academia
Też widziałem, bajka przednia. Z niecierpliwością czekam na drugi sezon. Strasznie mało takich serii w sumie.
Boku no Hero Academia oraz Konosubarashi było dużym zaskoczeniem. W ogóle rok 2016 obfituje w dobre anime/bajki
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Nowy Working już na jesieni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aired: Oct 1, 2016 to ?
Studios: A-1 Pictures
Miła niespodzianka od A-1 Pictures. Zresztą lubię to studio, jakoś tak kreski mają miłe dla oka.
No ale ogólnie nie spodziewałem się tego tak szybko. Chyba nikt się nie spodziewał.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-08-26 18:49:19)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nowy Working już na jesieni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aired: Oct 1, 2016 to ?
Studios: A-1 PicturesMiła niespodzianka od A-1 Pictures. Zresztą lubię to studio, jakoś tak kreski mają miłe dla oka.
No ale ogólnie nie spodziewałem się tego tak szybko. Chyba nikt się nie spodziewał.
Ło kurde. Po Władcy Takanashich (czy jak to się tam zwało) myślałem, że to już koniec. A to ci dopiero informacja. Jednak będzie co oglądać na jesieni.
Aha... alternatywna historia o leniu, który poszedł do pracy, bo nie chce mu się dojeżdżać rowerem do szkoły. Bosko.
To akurat pierwotna wersja Working (komiks jest z 2002 roku, czyli wyszedł przed faktycznym Workingiem).
Aha... alternatywna historia o leniu, który poszedł do pracy, bo nie chce mu się dojeżdżać rowerem do szkoły. Bosko.
Z opisu na MAL wywnioskowałem, że po prostu potrzebuje kasiory na dojazdy i inne duperele, bo starszemu firma padła.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-08-26 19:59:34)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Drifters | Simulcast: FUNimation (Schedule TBA)
Heheszki.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Drifters | Simulcast: FUNimation (Schedule TBA)
Heheszki.
Z okazji 15 lecia, anime Whistle! w 2017 doczeka się ponownej adaptacji. Będzie to remake z nową grafiką i obsadą
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … 17/.105947
AJIN-CHAN WA KATARITAI - dostanie własną serię TV. Tu link
Jakiś czas temu urzekła mnie ta seria więc jestem na bieżąco. Kurde ostatnio robią animacje wielu mang które dobrze mi się czytało podobnie jak w obecnym "kono bijutsubu ni wa mondai ga aru".
PS jeśli mnie intuicja moja nie myli to w najbliższym czasie dostaniemy także ekranizację Tomo
Ostatnio edytowany przez Runaway (2016-09-03 17:10:09)
Wersja 2.0 listy Jesień 2016
https://static.neregate.com/2016/08/ner … art-v2.jpg
Wersja finalna pojawi się 29 września
Wersja 2.0 listy Jesień 2016
https://static.neregate.com/2016/08/ner … art-v2.jpgWersja finalna pojawi się 29 września
Na Jesień tylko Hibike!
Working i może jeszcze Occultic Nine. U mnie to też kwestia tego, że oglądam prawie wszystko od A-1. No i jest jeszcze Haikyuu.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-09-05 15:53:20)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Working, Haikyuu, Okusama ga Seitokaichou i daję szansę dla Girlish Number. Do tego kilka filmów i ze 2 OVA. Więcej niż w tym sezonie Wychodzi na to, że dla mnie to będzie sezon kontynuacji...
Working, Okusama ga Seitokaichou, Natsume 4 sezon i jeszcze Chi!!!
Sporo tego w tym sezonie dla mnie wyjdzie do oglądania...