Nie jesteś zalogowany.
Zapowiada się raczej średniak, ale... może się mylę. Czy ja nie dowidzę, czy naprawdę tamta wampirzyca nie ma sutków? Jedyna seria, która według mnie będzie w tym sezonie wypaśna to Astro Fighter Sunred 2.
Ostatnio edytowany przez arystar (2009-09-04 21:53:57)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Po tym bublowatym trailerze przyznałbym ci rację, gdyby nie to, że robi to Shaft i efekt końcowy będzie zapewne co najmniej porządny. Co do Sunreda to też na niego czekam, chociaż raczej w tym nowym sezonie go nie będzie.
Ten sezon prawdopodobnie zdominuje Trapeze, znaczy zdominuje dla tych co lubią cudowne rzeczy pokroju Kaiba.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2009-09-04 22:34:30)
Zapowiada się raczej średniak, ale... może się mylę. Czy ja nie dowidzę, czy naprawdę tamta wampirzyca nie ma sutków?
Chciałbym dyskretnie zwrócić uwagę, szanownych Panów Dyskutantów, na niezmiernie frapujący w owymże obrazie element, który przy tak śmiałej treści jest, w mym odczuciu, szaloną niekonsekwencją, dość nonszalancko traktującą postrzeganie elementarnej logiki: na ch%$ jej te majtki? A tak poza tym, to zapowiada się interesująco. To z jakiejś mangi, czy projekt "własny"? I niby w jakie ramy gatunkowe jest mierzony?
Edit:
Właśnie byłem na sankaku i się dowiedziałem, co chciałem wiedzieć. Swoją drogą tak też przejrzałem tą mangę i momentami tam leci niezły hardkor. Ciekawe, jak oni to zekranizują. W komentarzach znalazłem też coś, co myślę, że rozwieje wszelkie Twoje wątpliwości, arystar, a co wymaga zacytowania:
Comment by Anonymous
05-09-2009 01:05 # !I see no nipples
Comment by Anonymous
05-09-2009 03:23 # !then wait for the dvd
Comment by Anonymous
05-09-2009 05:49 # !^Yes.
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2009-09-04 23:26:00)
Hitu na miarę Bakemonogatari na pewno nie będzie... ale to Shaft, więc seria poniżej poziomu dobrej raczej nie spadnie .
zergadis0, tu bym się kłócił, bo mogą zrobić shit jak było w przypadku Maria Holic.
Kwestia gustu, mi się Maria Holic podobało... inna sprawa, że po pierwsze: wszystko co ma w podgatunku shoujo-ai/yuri ma u mnie w +2 do oceny , po drugie: jeszcze 4 nieobejrzane epki mi zostały, ale wątpię, aby moja opinia miała się po nich mocno zmienić
.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2009-09-05 12:36:13)
shit Maria Holic.
Does not compute.
Po trzech latach czekania jest wreszcie data premiery drugiego sezonu Kiddy Grade.
Seria będzie emitowana od 16/10. http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=4999
Co warto obejrzeć w jesiennym sezonie? No i co było warte obejrzenia w letnim sezonie? ^.^
Z letniego mi się najbardziej podobają Tokyo Magnitude i Bakemonogatari ^w^
Z jesiennego na pewno obejrzę Natsu no Arashi 2 (do tego to i subki będę robić), The Sacred Blacksmith, Darker than Black 2 i Winter Sonatę (którąś z tych też z chęcią bym wzięła, ale wolę sobie nie brać za dużo xDD). Romance of the Three Kingdoms też mnie kusi, ale to bym wyjątkowo obejrzała z polskimi subami, których pewnie albo nie będzie, albo będą rzadko wychodzić xDD aa, i New Three Musketeers 8DD lubię historię trzech muszkieterów, ciekawe, co to będzie za cudo xDDD
Co warto obejrzeć w jesiennym sezonie? No i co było warte obejrzenia w letnim sezonie? ^.^
Według mnie teraz warto będzie obejrzeć Sunred 2 (świetna komedia), DtB 2 i Trapeze (czuję, że ten ostatni będzie najlepszym anime sezonu).
Rzucę okiem na Blue Literature (może być coś z tego) i The Sacred Blacksmith (Manglobe prawie nic nie wydał, ale to co wypuścił było zawsze super).
RotTK nie będzie miało napisów, więc chyba będę musiał oglądać tak jak w Souten Kouro rawy. ;]
Co do letniego sezonu tak jak pisze Qashqai plus ewentualnie Canaan jak lubisz kino akcji.
Ciekawie sie zapowiada jesien/zima
A mnie to ominie bo bede w zapyzialej angli siedzial
Tyle fajnych anime mnie ominie
ehhh swiat jest okrotny
Ostatnio edytowany przez Deviant (2009-09-14 21:02:53)
Nie dramatyzuj, Deviant;) Przecież to nie działa na zasadzie albo obejrzysz teraz, albo nigdy.
Podoba mi się obrazek Blue Literature. Zobaczymy, co to będzie.
Na pewno będę oglądał Sunreda i... to chyba na tyle, może jeszcze z dwa tytuły tylko oblukam. Sezon ssie jak ssał i ssać będzie, więc, Deviant, nie ma się co łamać.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Powiem nawet, że więcej tracisz jak ci się śpieszy z oglądaniem bo jak poczekasz to wyjdą wersje lepszej jakości i na Blu-ray. Więc najgorszą jakość mają ci co oglądają na bieżąco.
Ja tam nie śledzę co będzie w sezonie nowego bo jak coś fajnego to zapewne o tym się usłyszy od innych.
Ja czekam w nowym sezonie na Kanokon, Shanę.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2009-09-14 23:48:04)
Do trójki InuYaszka, Darker i RotTK dołącza Blue Literature - to będę oglądał
"Skazany na zajebistość"
Z poprzedniego sezonu nic mnie nie zainteresowało.
Wygląda na to że teraz będzie podobnie ale wielki plus za drugą serię Nogizaka Haruka no himitsu, pierwsza bardzo mi się podobała.
Sporo kontynuacji tego co już widziałam, więc będzie co oglądać:
- A Certain Scientific Railgun - może nie do końca 2 część ale Index było całkiem całkiem...
- White Album 2 - pewnie porażka jak pierwsza cześć ale zobaczę jak chcą to zakończyć...
- Inuyasha - oglądnę na pewno tylko nie wiem kiedy bo utknęłam.
- Nogizaka Haruka - zobaczę - nie było takie złe, jednak z deka nużące.
- Darker than Black - koniecznie - tylko to też muszę skończyć ^^''
Poza tym:
- Kobato *^^*
- Kimi ni Todoke - oblukam bo obrazek mi się podoba
- Winter Sonata - dobrze się zapowiada, ale pewnie na tym się skończy ^^'' will see
Nie tknę palcem
- Shin Koihime Musou
Ostatnio edytowany przez Keiy (2009-10-18 19:59:28)