Nie jesteś zalogowany.
Wie ktoś na kiedy planowana jest premiera Togainu no Chi ??
Aired: Oct 2010 to ?
Wie ktoś może czym się różni(czy w ogóle się różni) Asobi ni iku yo, MBS a TVK???
Wczesna lista na jesień 2010
http://img801.imageshack.us/img801/8324 … 589.th.jpg
Nie jest źle, zresztą samo Panty & Stocking > cały obecny sezon (z wyjątkiem Cat Shit One).
A wiesz może na ile to prawdopodobne ? Czy to nie żaden fejk ?
@dół:
Danke. Choć i tak pewnie wszystkich zmysłów tracić nie można.. :<
Ostatnio edytowany przez Boomerek (2010-07-22 02:09:44)
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Ja spojrzę może na 2 tytuły, żeby zobaczyć, jak to wyszło, a reszta... jak zwykle kicha
Edit: Najlepszy jest opis tego Onani Master Kurosawa
Ostatnio edytowany przez Kensai (2010-07-21 12:37:11)
Z obowiązku to tylko Indexa. Szkoda że nie ma Wolverina tylko ten blaszak...
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Nice, Index 2, gogog
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-07-21 12:54:08)
Wieści odnośnie drugiej OAVki Gundam Unicorn.
Część 2 - "The Red Comet", ma być puszczana od 30 października do 12 listopada w teatrach. W tym czasie każdy, kto przyjdzie będzie mógł nabyć limitowaną edycję na BD/DVD. Sprzedaż publiczna rozpocznie się 12 listopada, zaś na PSN będzie można oglądać od 30 października.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2010-07-21 13:37:20)
Berserk, Claymore, FMP . . .
Ten żart jest zbyt okrutny.
Co do Onani Master Kurosawa, to czytłem sobie to, po rekomendacji m_jay w dzale z mangami, i pomysł ekranizacji tego jest równie dobry, co opylanie stonki siekierą, IMHO.
Nie ma co, to byłby mocny sezon... Tylko gdzie się podziały haremówki No i ciągle wierzę że ten Berserk to się jednak kiedyś ukarze.
Co do Onani Master Kurosawa, to czytłem sobie to, po rekomendacji m_jay w dzale z mangami, i pomysł ekranizacji tego jest równie dobry, co opylanie stonki siekierą, IMHO.
I tam ;-). Nie obraziłbym się gdyby wyszło w formie OAVki (z resztą kto by to puścił w telewizji).
Widziałem tą listę wcześniej, w niskiej rozdzielczości i strasznie się podjarałem widząc malutki obrazek z "The Lucifer and Biscuit Hammer.
Niestety po powiększeniu straciło to wszelkie znamiona autentyczności :/
Jak tak brutalnie można traktować fanów... dosłownie młotkiem po głowie...
Jak tak brutalnie można traktować fanów... dosłownie młotkiem po głowie...
Rzekłbym witamy na /a/, gdybyś tam uczęszczał (nie polecam). Sam nawet miałem na myśli, żeby do niej dodać pełną serię BLAME!, ale już było późno i polazłem spać, a następnego dnia co godzinę już był temat z pełną listą.
A ja podjarałem się 12 królestwami ale z w/w postów widzę, że to feik...
Blaszaka trzeba będzie jakoś wciągnąć w projekty AG
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Po trzech epach spokojnie mogę przyznać że High School of the Dead trzyma poziom i może być z tego coś fajnego. Mimo animowanej formy dobrze realizuję temat pandemii zombie (czuć przy tym atmosferę osaczenia i bezradności w której się lubuje :-)). Wizualnie wypas - wygląda bardzo żywo i dynamicznie. Szczególnie że to Madhouse, a oni różnie mi podchodzą.
Napisał bym coś jeszcze o Shiki ale w zasadzie nie wiem co o tym myśleć . Po dwóch epach stwierdzam że mnie nie odrzuciło. Zobaczymy.
Największym jak do tej pory hitem sezonu okazał się jednak Cat Shit One . Początek miażdżący, już po pierwszych 2s odniosłem wrażenie że gdzieś to już widziałem, tylko Snake'a brakowało (do angielskiego duba muszą zatrudnić Davida Hyater'a ;-)).
To aru Bullshitto no Ookami-san, czyli największy zawód sezonu.
Zacznijmy może od głównej bohaterki - Ookami. Miała być większa Taiga z Toradory, a wyszła zwykła podróba. Ta postać jest tak żałosna z robieniem tych "groźnych oczu", że się odechciewa oglądać. Jest też tak groźna, że wstydziła się przyznać, że chciała pogłaskać psa. :| Do tego dochodzi jej partner, największa niedojda życiowa jaką w życiu widzieliście. Swoim strachem przed wzrokiem innych bije wszystkich ciamajdowatych bohaterów w historii anime. Najśmieszniejsze, że kiedy nikt nie patrzy zamienia się w najlepszego strzelca pod słońcem. Paring tych dwóch postaci to jakieś nieporozumienie, zresztą i tak rumienią się na każde nawet najmniejsze wspomnienie, a nasza groźna bohaterka wszystkiemu zaprzecza, więc nie spodziewałbym się po tym anime żadnych ciekawszych romantycznych akcji (może ktoś czyta light novel i zdradzi nam jak rozwija się wątek miłosny?). A, zapomniałbym o naszej drugiej głównej bohaterce - Ringo Akai, czyli moe-loli dziewczynce, wstawionej specjalnie dla skrzywionej części fandomu. Odpowiednik Komoe z Index'a, ale przynajmniej teraz mała dziewczynka jest uczennicą, a nie nauczycielką. :| Pozostała część ekipy też nie lepsza. Mamy tutaj: prezesa, który doskonale przebiera się za kobiety; dziewczynę z traumatyczną przeszłością, chodzącą zawsze w stroju pokojówki i z manią odwdzięczania się za przysługi oraz chyba jakąś zwariowaną czarodziejkę (sam nie wiem, strój na to wskazuje). O reszcie ciężko na razie coś powiedzieć, do czwartego odcinka tylko Alice Kiriki i Tarou Urashima wydają się być w miarę normalni.
Skąd ty wziąłeś tę nazwę?! Mowa jest tutaj raczej o "Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi" (オオカミさんと七人の仲間たち).
Ostatnio edytowany przez lipa3000 (2010-08-01 14:39:52)