Nie jesteś zalogowany.
A pewnie będę jechał przez Włocławek, więc też mogę kogoś zabrać
Hehe to ja się piszę Pojadę pociągiem Poznań Główny - Toruń Główny - Włocławek i mnie tam odbierzesz
EDIT: Do Torunia to sobie dojadę pociągiem ale byłoby miło jakby mnie ktoś z dworca odebrał bo z moją orientacją w terenie to do przyszłego roku na konwent nie dotrę:D
EDIT 2: A i nieśmiała jestem
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-06-12 21:34:01)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
a ja bym chetnie sie na jakis Konwent wybrala, ale GDYBY BYL W SZCZECINIE ludzieee.. przeciez Szczecin to takie piekne miasto ([los])! tyle tutaj atrakcji i rozrywek([los]) i ludzie sa jedyny w swoim rodzaju ([los]) [placze][placze]
a ja bym chetnie sie na jakis Konwent wybrala, ale GDYBY BYL W SZCZECINIE ludzieee.. przeciez Szczecin to takie piekne miasto ([los])! tyle tutaj atrakcji i rozrywek([los]) i ludzie sa jedyny w swoim rodzaju ([los]) [placze][placze]
Tylek w troki i jedz do Torunia a jak nie to do Bydgoszczy (bede tam ) na Reanimke za jakis czas (kolo miesiaca). Bede pociagiem podrozowal jak zwykle (raz mialem jechac samochodem na ten piernicon i masz... )
sorka za koncowki - zmiana jezyka na japonski uniemozliwia to skutecznie
pa3cja napisał:a ja bym chetnie sie na jakis Konwent wybrala, ale GDYBY BYL W SZCZECINIE ludzieee.. przeciez Szczecin to takie piekne miasto ([los])! tyle tutaj atrakcji i rozrywek([los]) i ludzie sa jedyny w swoim rodzaju ([los]) [placze][placze]
Tylek w troki i jedz do Torunia a jak nie to do Bydgoszczy (bede tam ) na Reanimke za jakis czas (kolo miesiaca). Bede pociagiem podrozowal jak zwykle (raz mialem jechac samochodem na ten piernicon i masz... )
sorka za koncowki - zmiana jezyka na japonski uniemozliwia to skutecznie
ah ale mama nie pusci mnie za slabe oceny i ze niby sie marwti itp. ale mam nadzieje ze ten piernikowy (nie wiem czemu, ale ta nazwa tak mi sie skojarzyla) konwent bedzie w Szczecinie za rok
Hehe to ja się piszę Pojadę pociągiem Poznań Główny - Toruń Główny - Włocławek i mnie tam odbierzesz
Zgubiłem się na 'Toruń Główny'
EDIT: Do Torunia to sobie dojadę pociągiem ale byłoby miło jakby mnie ktoś z dworca odebrał bo z moją orientacją w terenie to do przyszłego roku na konwent nie dotrę:D
Chyba się 'znalazłem' ale czemu nie usunięto tekstu powyżej?
Możemy się jakoś zdzwonić, to miasto Mitha i Gracola
EDIT 2: A i nieśmiała jestem
Ja też (czasami)
Imperare sibi maximum est imperium
Mój pociąg jedzie przez takie miasta:
Dąbrowa Górnicza
Zawiercie
Myszków
Częstochowa Osobowa
Radomsko
Piotrków Tryb.
Łódź Widzew
Łódź Kaliska
Łódź Żabieniec
Zgierz
Łęczyca
Kutno
Włocławek
Aleksandrów Kujawski
Toruń Główny
Jakby co - walić na gg
Kisiel: A są w ogóle jakieś informacje dot. reANIMation 5? Jak na razie na 99% się nie odbędzie.
Ja też (czasami)
A ja nie
Chyba się 'znalazłem' ale czemu nie usunięto tekstu powyżej?
A tak jakoś:) Tak to jest jak się 10 rzeczy na raz robi:D
Możemy się jakoś zdzwonić, to miasto Mitha i Gracola
No z Gracolem już pertraktuję od dłuższego czasu:D
Ja też (czasami)
Widać coś nas łączy:D
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Kisiel: A są w ogóle jakieś informacje dot. reANIMation 5? Jak na razie na 99% się nie odbędzie.
Nigdy nic nie wiadomo
A jak nie będzie, to przygotujemy wam taką BAKÄ, że nie będziecie chcieli wyjechać z Wrocławia
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-06-12 22:47:11)
Dawno po imprezie, a tu coś cisza
Kto był? Poza mną, Gracolem, Mithem, Yangiem i Yuki
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-06-19 22:08:31)
Imperare sibi maximum est imperium
JAM zem był.
Byłem niewątpliwie wyróżniający suę, więc każdy powinien mnie pamiętać.