Nie jesteś zalogowany.
Co jak co ale X japan to największy klasyk muzyki japońskiej[gwizdze]Teraz dobry jest UVERworld:D Może średni temat ale chce się dowiedzieć czego wy sluchacie[ej]
No to ja tez mam 650mb OST z Narutka[szpan]
przy 27.5 GB AOST to mam czego sluchac, ale z mojego zbioru slucham tylko ok. 400 kawalkow.
Jakie OST'y ?:d skÄ d moĹźna takowe zassac ?:x
Ja poprostu mam tytuły np. do narutka i ściągałem po tytułach[osilek]A reszte wpisywałem np. naruto original soundtrack albo naruto the best hit collection... albo na torrentach albo dc[respekt]
Jeżeli chcecie posłuchać super muzy japońskiej z anime i mang to zajrzyjcie na tą strone:
http://www.animenfo.com/radio/playing.php
Na tej stronce jest super radio!!
Sami wybieracie jaką piosenke mają puścić, można nawet wstawić dedykacje:)
Jakie OST'y ?:d skÄ d moĹźna takowe zassac ?:x
na przyklad tutaj "http://tracker.minglong.org:8080/index.html"
Ostatnio edytowany przez shinma (2006-03-05 22:49:11)
Dzięki za stornke chętnie posłucham[los]Ale jak się na niej słucha??[placze]
a ja posiadam ponad 6Gb OST'Ăłw[slina][szpan]
To niezle:) Już wiem jak słuchać dobre radio[szpan]
Ale z OST'Ăłw D-tecnolife Rulez!!!!!!!!!!![osilek][osilek][osilek][osilek][osilek]
Przyznam dobry[respekt]
Hmmmmmmmmmmmm co do OSTĂłw: Toprzedewszystkim BECK i FLCL[respekt]
Aha i na melancholijny nastrĂłj to jeszcze Wolf's Rain OST
D-tehnolive rulz, ichirin troche gorsze,... mi sie jeszcze podoba opening z green greena i my pace:D
polecam rowniersz zespol Remioromen. nawet spox maja muzyke. Co do X Japan to mam ich pare piosenek. Głównie sciagam piosenki z anime (albumy i pojedyncze piosenki) lacznie mam ich ~2-3gb. Pare piosenek na szybkiego
Behehehe, temat o X-Japanach a Wy o OSTach Ja uwielbiam X-Japan oraz Spread Beaver *zespoĹ hide-sama [*]* XD
A co do OSTĂłw to narazie sĹucham tylko z Bleach'a xD
Miał być temat o X-Japan a zaczyna się o wszystkich wykonawcach widzę
Mam większość utworów tegoż zespołu. Skatalogowane i niektóre w CD Audio a reszta mp3. Jakby ktoś wiedział skąd wziąść oryginalne skany okładek to proszę o podanie linku. Dziękuję
Co do OST - słucham co mi się podoba a nie biorę co popadnie z anime za którym aktulnie przepadam. OVER