Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11
Ja nie wiem co to jest ... ale musi byc fajne z taka muzyczka :]
strzaĹ : He's My Master tam coĹ byĹo o 2 siostrach
EDIT Dzieki uprzejmosci aktualnego zwyciezcy (arigatou kubik), ktory scedowal na mnie swoje prawa do zadania zagadki, korzystam z nowo zdobytych uprawnien (w sumie to, powiedzmy, skorzystalem z nich nim je mialem, wiec niezamierzenie po czesci wymusilem od kubika taka decyzje, gomennasai kubik)
Zagadke znajdziecie tutaj w OGGu:
http://wklej.pl/1781
Kawalek, IMO dosc przyjemny, pochodzi z OSTa, ale w anime tez wystepowal...
Slucham, co o tym sadzicie
Ostatnio edytowany przez przemoc (2006-08-05 11:31:26)
chetnie bym sprobowal, ale linki juz nie dzialaja...
Sorry, the file you requested is not available.
a chcialem zgadnac ;P
Produkcja Toei Animation, tytuł w skrócie BSM, nowe wydane w HDTV
dźwięku mi sie już nie chce dawać:P ale to co wam teraz dałem to chyba zgadniecie, co?
Czas zycia plikow wrzuconych na wklej.pl to tylko 7 dni, a poniewaz jeszcze nikt nie zgadl pozwolilem sobie umiescic moja zagadke w nowym miejscu, skad nie powinna zniknac (chyba, ze administratorom serwera sie nie spodoba...)
Umiescilem tam oprocz wersji OGG, wersje MP3 wycieta z oryginalu bez rekompresji, dla zachowania lepszej jakosci. Jednak narzedzie sluzace do tego (mp3DirectCut) nie bylo tak dokladne jak GoldWave (ktorym wycialem do OGGa), totez fragment w MP3 slabo sie nadaje do loopowania.
Spodziewalem sie, ze moja zagadka do banalnych nie nalezy, ale az tak trudna jest?!
niestety nie
EDIT
Nie chce wstrzymywac gry az tak bardzo, a poza tym od jutra przez prawie 2 tygodnie nie bede mial dostepu do netu, totez...
Na stronie umiescilem caly kawalek, a wiec rozpoznanie juz wiekszego problemu nie powinno sprawic. Licze, ze znajdzie sie ktos pewny na 100% i przejmie paleczke zadajacego zagadke
Ostatnio edytowany przez przemoc (2006-08-10 22:45:04)
Gryzie mnie sumienie, że przeze mnie zabawa się zakończyła.
Stary link nie działa, więc podaję nowy: http://przemoc.rnx.pl/ansi/.
Jest tam też pełna wersja, naturalnie bez tagów. Musi to ktoś znać.
Jako podpowiedź dodam, że wycięty blisko 2 lata temu fragment miał przypominać (tzn. moim zdaniem przypomina) pewien motyw z Air, ale oczywiście nie o te anime chodzi.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11