Nie jesteś zalogowany.
Te dni to weekend nie musisz być na całe 3 i dla ciebie specjalnie zrobie jedno zapasowe miejsce więc nie bój nic
Dzięki wielkie, wzruszyłam się Ja się postaram załatwić wolne na ten weekend, albo zastępstwo, ale ja pracuję w kinie a ono jest otwarte cały tydzień a do tego dużo ludzi się ostatnio zwolniło więc może być problem. Ale postaram się choć na jeden dzień wpaść:)
Przecież nie zostawię pa3cja same z Wami
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
A gdzie dokladnie jest ten zlot bo mi sie nie chce szukac tyle stron bo ja moglbym przyjechac
Heh , już sie bałęm że będe najmłodszy i jedyny niepełnoletni . Postaram sie przekonać rodziców ,żeby mnie na to puścili i myśle że mi sie to w końcu uda , chociaż nie gwarantuje sukcesu .
MuGen - i jak ta kartka ma wyglądać ? "Zezwalam na wyjazd mojego syna Dżibrila itd. ??" , żenujące .
PS. Viader ,a my jak jedziemy ? Zakłądając , że mnie puszczą...
Ja bym się może przejechał, ale nie piję, więc co ja tam będę robił?:(
Ja bym się może przejechał, ale nie piję, więc co ja tam będę robił?:(
jak bym słyszał samego siebie sprzed roku[cool]
Co ja tam będe robił ? A co robisz wśród kolegów ? Będzie pozytywnie , tylko sie wyluzuj[okej].
nikt cie nie będzie do niczego zmuszał[kombinuje]
MuGen - i jak ta kartka ma wyglądać ? "Zezwalam na wyjazd mojego syna Dżibrila itd. ??" , żenujące .
Zakładając że masz na imię Dżibril
A tak na powarznie to w świetle obowiązującego prawa odpowiedzialność za niepełnoletnich obywateli przebywających na wycieczkach itp. spoczywa na organizatorze który jest pełnoletni. Ja sie nie bede bawił w tłumaczenie gdzie byłes kiedymój syn/córka... więc jak nie chcesz się wysilić aby twoja mama czy tata napisali dwa zdania podpisali się tam i wymienili twoje prawdziwe imię i nazwisko to nie jedź ja do niczego nie zmuszam
jak nie pijesz to przeciez nikt cie nie zlinczuje :D:D
a co do resxzty to patenty z ogniskiem itp bardziej mi sie podobaja niz granie na konsolach i ogladanie (chociaz tego nie neguje). Bo ile mozna grac - to raz... a co do ogladania to by sie przydalo cos czego nikt nie widzial: wtedy mozna by bylo obejrzec przedyskutowac itp a tak to polowa bedzie spac polowa dlubac w nosie a inni pic :P:P:P:P:P:P:P
proponuje ogniska, spedzanie razem czasu na piwku tudzież na soczku :] albo pizzy itp... i bardzej wymiana zdań. bo jedni sie znaja na tym bardziej drudzy mniej
A I ZAPRASZAM TYCH NIEPIJACYCH TAKZE DLA NICH TEZ ZNAJDZIE SIE MIEJSCE W NASZYM GRONIE... TO ZJAZD ANIME A NIE ZJAZD AA [bzdura][bzdura][bzdura][bzdura][bzdura]
Ehh Mugen no co na to poradzic ze rodzice chca zeby ich pochiechy (ten zwrot nie man ikogo obrazic) byly i wróciły bezpiecznie do domu... w sumie grupa najstarszych moze sie zdeklarowac ze bedzie spokoj pod warunkiem ze młodsi (czyt. niepelnoletni) zgodza sie zebyśmy troche "ich pilnowali" (czyt. wróca cali do domu)
Ostatnio edytowany przez mikrus (2006-05-20 00:42:13)
jak nie pijesz to przeciez nikt cie nie zlinczuje :D:D
a co do resxzty to patenty z ogniskiem itp bardziej mi sie podobaja niz granie na konsolach i ogladanie (chociaz tego nie neguje). Bo ile mozna grac - to raz... a co do ogladania to by sie przydalo cos czego nikt nie widzial: wtedy mozna by bylo obejrzec przedyskutowac itp a tak to polowa bedzie spac polowa dlubac w nosie a inni pic :P:P:P:P:P:P:P
proponuje ogniska, spedzanie razem czasu na piwku tudzież na soczku :] albo pizzy itp... i bardzej wymiana zdań. bo jedni sie znaja na tym bardziej drudzy mniej
A I ZAPRASZAM TYCH NIEPIJACYCH TAKZE DLA NICH TEZ ZNAJDZIE SIE MIEJSCE W NASZYM GRONIE... TO ZJAZD ANIME A NIE ZJAZD AA [bzdura][bzdura][bzdura][bzdura][bzdura]
ja też tak uważam, żę lepiej posiedzieć przy ognisku niż przed telewizore\monitorem. pograć to se mogę w domu i nie muszę jechać 500 km po to:P
A I ZAPRASZAM TYCH NIEPIJACYCH TAKZE DLA NICH TEZ ZNAJDZIE SIE MIEJSCE W NASZYM GRONIE... TO ZJAZD ANIME A NIE ZJAZD AA
BUAHAHAHA!![respekt]
Hmm dzibril , ja zapewne sie zabiore jakims autkiem , czy cos bo na lubuskie lato filmowe i tak pelno znajomych z ZG jedzie ale pewno jak bedziesz jechal jakos sie ustwimy :>:)
piter ty sie nie smiej bo taka prawda hue hue hue
a będzie ktoś może jechał z warszawy samochodem z kim mógłbym się zabrać?:D
no przeciez mowilem ze ja pewnie bede jechal... wiec jak cos to nie ma problemu :] wyjdzie taniej
a z której jesteś dzielnicy? jeśli można odrazu wiedzieć:D
z woli :] dokladniej koło
to nie stety nie tam gdzie;) ja pochodze z zadupia o nazwie praga[ukryty]
Dojechanie to żaden problem, najgorzej to zakwaterowanie. Jakby jakiś tani hostel?
Co prawda mi termin totalnie nie odpowiada, bo u mnie w pracy będzie szczyt sezonu, ale jako były Gastarbeiter to właśnie wypowiedzi w stylu, że za daleko to mną wstrząsa. Nie ma takiej odległości, której by PRAWDZIWY POLAK (nie mylić z ciotami z WSZECHPOLSKI[szalony]) nie przebył. Problem to, gdzie przekimać.
Ciekawy jestem jaka średnia wieku będzie na takim zjeździe. Nie wiem, czy trzydziestolatkowi pasuje pić z dziesięciolatkami
jakoś nazwa hostel nie za dobrze mi sie kojarzy(nie pytajcie dlaczego;) )wole jak się mówi hotelpensjonat:)