Nie jesteś zalogowany.
no to mnie dobiliście no cuż czas powiedzieć wszystkim dowidzenia ide popełnić harakiri
Ostatnio edytowany przez MuGen (2006-07-16 17:08:19)
no to mnie dobiliście no cuż czas powiedzieć wszystkim dowidzenia ide popełnić harakiri
CZekaj ! Jak sie zabiijesz , to kto nam nastepny zlot zorganizuje
No MuGen nie popełniaj harakiri. Szkoda by było zachlapać podłoge a zawsze możesz zorganizować drugi zlot i pojechać
też się zastanawiam, bo wy to jesteście tak zorganizowani, że nic by nie wyszło :p
niestety mam tępą katane bede musiał odłożyć swój zamiar
Mio najlebsze są grupy zdezorganizowane bo zawsze można improwizować
Ja wreszcie też do domciu wróciłam:) Chłopaki jeszcze jadę ale już niedługo powinni się pojawić:)
Ci co nie byli niech żałują:D
PS. Z pewnego źródła wiem, że już przygotowania na kolejny zlot zostały rozpoczęte:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
to żródło to WD?
juz na zjezdzie była mowa o przyszłym roku...
Nie to nie WD, na zlocie to coś mówili a teraz to już nawet nazwa miejscowości padła:)
Jak dobrze pójdzie to może dzisiaj dostępnę będą zdjęcia:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
No dobra żartowałem [szpan]
Ostatnio edytowany przez MuGen (2006-07-16 19:43:33)
kurde wszystko przez moja mame tak bardzo chcialam pojechac! I tak przez caly czas siedzialam w domu, a ona sie wyjechala ze swoim mezem ukochanym na urlopik [zly][zly][zly][zly]
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-07-16 19:15:56)
wiec tak dotarlem jakis czas temu i zaczalem juz nawet pisac raport ma forum zdjec bylo ponad 400 bez zdjec rema ^_^ jesli bede mial neta to dociagne je i dodam poznije do raportu. Co do planowania nastepnego zlotu przygotowania juz sie rozpoczely i nawet udalo nam sie ustalic nastepne miejsce gdzie ono sie odbedzie. Ale to jaknarazie tajemnica ktorej nie powstydzilby sie pentagon ^_^.
Do tych co przeoczyli zlot: macie co zalowac. Zreszta jutro powinno sie wszystko pojawic
no co jak co, ale ci, którzy byli mogliby poznać nazwę miejscowości... =_=
Ja myślę, że dostaniemy to info na PM:) A jak nie to się kilka osób telefonami pomęczy bądź odwiedzi
Ja mam nadzieje że mnie wtajemniczycie
No nie wiem:) chyba zrobimy jakies głosowanie czy coś:P
a ja mam nadzieje ze bedzie to niedaleko szczecina i ze tym razem pojade!!!! [zly][klnie]
Ty to masz poczucie chumuru a ja ci smsa posłałem w sobote
pa3cja to raczej nie będzie w okolicach Szczecina tylko bardziej centralna Polska
MuGen z tego co pisałeś to miałeś dzwonić w sobotę a nie smsa wysłać:P Wiesz decyzja nie zależy tylko odemnie
no co jak co, ale ci, którzy byli mogliby poznać nazwę miejscowości... =_=
Hmm , nazwe miejscowości poznaliśmy dopiero gdzieś w połowie trasy . Też już dojechaliśmy (WD) do Czechowic . Ogladamy właśnie zdjęcia i podziwiamy lilith . Ok ide spać bo jestem wyje... . Do jutra