Nie jesteś zalogowany.
komu by się teraz chciało:P może powiedz o co dokładnie ci chodzi, oszczędzisz ludziom czasu:P[hehe]
Zjadacz napisał:Ja też bym się wybrał na jakiś zlocik, ale nie bardzo mam z kim... Z mojego otoczenia nie mam fanów anime. W sumie to chyba ty Dżibril mieszkasz najbliżej (jakieś 100 km ode mnie)
Mówisz , masz - kiedy robimy ?
Czyli mam już z kim jechać, zostało tylko pytania: gdzie i kiedy?[kombinuje]
"Skazany na zajebistość"
Dżibril napisał:Zjadacz napisał:Ja też bym się wybrał na jakiś zlocik, ale nie bardzo mam z kim... Z mojego otoczenia nie mam fanów anime. W sumie to chyba ty Dżibril mieszkasz najbliżej (jakieś 100 km ode mnie)
Mówisz , masz - kiedy robimy ?
Czyli mam już z kim jechać, zostało tylko pytania: gdzie i kiedy?[kombinuje]
Mi tam osobiście podobają sie mazury. No chyba że dostęp do kompa jest wymagany , to wtedy trzeba by zrobić to u kogoś. Najlepiej u jakiegoś studenta z dużą chatą , którego koledzy z którymi wynajmuje mieszkanie gdzieś wyjechali .
Mi tam osobiście podobają sie mazury.
Gdyby jeszcze nie to bezrobocie, to całkiem fajnie by tu było.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-05-11 18:39:17)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Dżibril napisał:Mi tam osobiście podobają sie mazury.
Mazury to wielkiej i piękne jeziora na których można sobie łódką popływać. A żeglowanie po Mamrach czy Dąbskim to sama przyjemność.
nie ma co gadac.... trza pakowac kraty z browarem, wino oraz czystą namierzyc miejsce i sie zebrac :}
taa żeby to było tyklo takie proste:) to już by się jechało:d
Tym z moich okolic proponowałbym wbić sie do Ĺagowa . MOżna by nawet na to lato filmowe , steroryzować cały ośrodek i niech anime puszczają[ukryty].
Winged napisał:Dżibril napisał:Mi tam osobiście podobają sie mazury.
Mazury to wielkiej i piękne jeziora na których można sobie łódką popływać. A żeglowanie po Mamrach czy Dąbskim to sama przyjemność.
Cóż, jak my to mówimy: Dla turystów, to ino jeziora i lasy u nas.
Szkoda, że życie wygląda tu inaczej. Co innego przyjechać, pożeglować, rozpalić grilla, pozbierać grzyby, a co innego szukać roboty. Albo zbierać runo leśne, ale w celu wyżywienia rodziny za zarobione za to pieniądze. No, ale ja narzekać raczej nie mogę, choć nie raz zbierałem i sprzedawałem z kuzynostwem jagody i kurki. Złote czasy. Frajerzy, pojechali do Anglii, podobnie wszyscy koledzy od wyrywania lasek nad mazurskimi jeziorami.
BTW, na Warchałach ktoś był? To najbliżej położone, czyste jezioro w mojej okolicy. (Warchały to nazwa miejscowości, ale wszyscy tak na to wołają.)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Tym z moich okolic proponowałbym wbić sie do Łagowa . MOżna by nawet na to lato filmowe , steroryzować cały ośrodek i niech anime puszczają[ukryty].
Ech przypomniały mi się szczenięce lata, jak do łagowa z rodzina sie wybrałem(nie miałem wyboru wtedy:)) i było fajnie zajebiste okolicy i gdyby nie fakt że jeziorka strasznie głębokie a w jednym z nich trupa nurka znaleźli to byoby ekstra.
Więc jakby to można podsumowac dobre miejsce na zlot Bedzie zabawa przednia wiec trzeba o tym pogadać z utusukushi i WD i spróbujemy coś pokombinować we trzech a jak ktoś ma tam namiary na jakiś ośrodek i jest na bierząco to pisać na razie w tym temacie
ja sie pisze :] ze mna jest taki problem ze :
1) ktos bedize musial po mnie wpasc bryka i zabrac sprzet
2) do tych co byli na zlocie przenosnie wielofunkcyjne pudlo po odkurzaczu juz je starcza na marne 500dvd ;( wiec bede musial znalesc godnego zastepce
3) niestety nie wiem jak sie sprawy potocza gdyz mozliwe ze bede w czasie zlotu na wyspach brytyjskich
Mugen podejdz do WD i wtedy odezwijcie sie do mnie to obgadamy i ustalimy wszystko
To jak zlocik bedzie? czy nie?? Przesledzilem caly temat i cos sie uciszylo. A powiem szczerze, ze chetnie bym sie spotkal ot tak zeby zobaczyc kim jestescie. Bo nawet nie wiem czy mi sie chce jakies plytki przegrywac bo i tak nie obejrzalem jeszcze tego co mam
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Dżibril napisał:Tym z moich okolic proponowałbym wbić sie do Łagowa . MOżna by nawet na to lato filmowe , steroryzować cały ośrodek i niech anime puszczają[ukryty].
Ech przypomniały mi się szczenięce lata, jak do łagowa z rodzina sie wybrałem(nie miałem wyboru wtedy:)) i było fajnie zajebiste okolicy i gdyby nie fakt że jeziorka strasznie głębokie a w jednym z nich trupa nurka znaleźli to byoby ekstra.
Więc jakby to można podsumowac dobre miejsce na zlot Bedzie zabawa przednia wiec trzeba o tym pogadać z utusukushi i WD i spróbujemy coś pokombinować we trzech a jak ktoś ma tam namiary na jakiś ośrodek i jest na bierząco to pisać na razie w tym temacie
Czyli wbijamy do łagowa ? Jeżeli tak , to czy będziemy spali w namiotach czy w domkach ?
Co nieco o Łagowie
Tym z moich okolic proponowałbym wbić sie do Ĺagowa . MOżna by nawet na to lato filmowe , steroryzować cały ośrodek i niech anime puszczają[ukryty].
dobre dobre
No ty Ard miałbyś do łagowa z 50km. Atem trszoke gorzej bo chyba z 400 .
Dobra to mamy już miejsce jest tylko kłopot z dojazdem u mnie bo sie bede tłuk pociągiem a potewm autobusem chyba ze autem pojedziemy z WD
Teraz tak : Informuje uroczyście że zlot sie odbedzie w Łagowie prosze wszystkich zainteresowanych o podanie informacji czy jadą czy nie i kiedy im pasuje najbardziej wtedy dobierzemy czas podajcie też na ile procent przyjedziecie.
I żeby nie było jak u WD że było z 10 osób na 100 % a sie zjawiło 4
ja jestem chetny na ten zloci mam samochod moge kilku kumpli zabrac, tylko gdzie jest to łagowo?
Jak będzie w sierpniu i bedzie z kim jechać z Warszawy to jadę. Ĺrodek lokomocji nie ważny
Ostatnio edytowany przez Emlug (2006-05-12 22:08:26)
no ja to wolałbym w drugiej połowie lipca a nawet pózniej, gdyż muszę se po wynikach matur szkołę znależc:P
heheh to sie zlozymy WD na benzyne moze wtedy nas wezmie i by sie sprzecior wzielo przy okazji