Nie jesteś zalogowany.
A mi tam wszystko fryty temu spotkaniu nadaje priorytet w moich wakacyjnych planach.
A łagów znajdziesz nahttp://mapa.szukacz.pl/ to ten niedaleko ZG i koło jeziora.
hmm trochę daleko ten Ĺagów:P zapomniałem jeszcze że rodzice muszą się jeszcze zgodzić, a z tym będzie największy problem[shithappens]
Niezupełnie Ard to miałem na myśli. Chodziło o możliwość podłączenia sie do tego lata filmowego. A tak wogóle to preferuje zrobić wypad na własną ręke bez podłączania sie do żadnej ekipy.
heheh to sie zlozymy WD na benzyne moze wtedy nas wezmie i by sie sprzecior wzielo przy okazji
Nie zapominaj że on ma seiczaka i nie wejdzie za dużo gratów.
Co do terminu to raczej drógapołowa lipca bo :
1 Bede już po zabiegu który mnie czeka 3 lipca
2 Bede po sesji
3 jest to coś jakiś festiwal rocka blusa czy czegoś[okej]
I chyba ten termin najbardziej ludziom odpowiada.
Właśnie chyba nikt z was nie zakładał że się podłanczamy pod inną imprezke. Organizujemy to na własną rękę ale jak jest jakiś festiwal to sie można wbić no nie [szpan]
Ostatnio edytowany przez MuGen (2006-05-12 22:42:40)
Czyli łagó druga połowa lipca . Fajnie , że coś w końcu w sprawie tego wypadu ruszyło .
BTW.
. Poza jednym w zime droga do Ĺagowa jest nieodśnieżana. Koszmar... Nie mogłem wyhamować z górki, a z naprzeciwka samochód...
I co było dalej ?
Dżibril napisał:ard napisał:. Poza jednym w zime droga do Ĺagowa jest nieodśnieżana. Koszmar... Nie mogłem wyhamować z górki, a z naprzeciwka samochód...
I co było dalej ?
To był miejscowy i gdy zobaczył, co się dzieje wjechał w las...
Dobrze że zlotu nie planujemy w zimie :-D
W 10 chłopa wbijamy do jednego z domków ? Podłogi , ja mysle , wystarczy....
W 10 chłopa wbijamy do jednego z domków ? Podłogi , ja mysle , wystarczy....
Nie chcę tego widzieć
Ciekawe co zrobicie jak jakaś dziewczyna przyjedzie
Chociaż nie, nie chcę tego wiedzieć
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Dżibril napisał:W 10 chłopa wbijamy do jednego z domków ? Podłogi , ja mysle , wystarczy....
Nie chcę tego widzieć
Ciekawe co zrobicie jak jakaś dziewczyna przyjedzie
Chociaż nie, nie chcę tego wiedzieć
Jak chcesz , to możesz nawet tego doświadczyć...[szpan]
Kto wie, może . Zależy czy będę miała wolne w pracy:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Kto wie, może . Zależy czy będę miała wolne w pracy:)
Brzmi obiecująco .
ja bym sie bardzo chetnie na to pisal, ale niestety raczej od okolo 10 sierpnia, bo mam jeszcze wypad rowerowy i gdzies pod koniec lipca i nie wiem jak to z nim bedzie.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Brzmi obiecująco .
Dla was czy dla mnie?
Co do tego czy się pojawię to:
- musiałabym wiedzieć dużo wcześniej kiedy to będzie, tak żebym mogła wolne w pracy załatwić i dograć wszystko z praktykami:)
- jak pozałatwiam wszystko pozytywnie, to się pewno pojawię chociaż to trochę przerażające
Dla was czy dla mnie?
Powiedzmy , że korzyści będą obustronne .
Ostatnio edytowany przez DĹźibril (2006-05-13 00:31:00)
Co byście powiedzieli na trermin co byście powiedzieli na takie cuś:
Proponowałbym zlot ok 3 dniowy Dlatego że raczej kompów nie bedziea nawet jeśli to (mała ilość sprzętu no chyba że sie deklarujecie do przywiezienia kompów:D )
więc nie ustawiamy się na przegrywanie anime chyba ze patrz wyżej
zatem proponuje termin od 14 do 16 lipca.
Zapytanie do ~waski_jestem dasz rade czy nie ?? bo z twojej wypowiedzi wynika że wypad rowerowy masz pod koniec lipca a termin ustalony przezemnie to raczej środek
widze ze ten lagow nawet tak daleko odemnie nie jest :d ja mieszkam niedaleko poznania wiec z dojazdem bedzie luz, tylko musze znac termin bo trzeba sonie urlop zalatwic w pracy :d
tylko musze znac termin bo trzeba sonie urlop zalatwic w pracy :d
Patrz strona wcześniej mój post ten ostatni Oczywiście jeżeli wszystkim bedzie odpowiadał
Postanowiłem wziąć na siebie dużą część organizacji zlotu więc jeżeli ktoś deklaruje się że jedzie niech mi da znac na gg lub maila(wole to drugie bo nie chce zeby mi cały czas gg piszczał )
Kontakt do mnie : mujin@wp.pl
gg: 5098063
Ostatnio edytowany przez MuGen (2006-05-13 13:31:40)
wiec tak moze zrobic jakas prymitywna stronke odnosnie zlotu? powiedzmy ze bylby headadmin ktory zamieszczalby tam informacje na temat kto jedzie skad ile ma miejsc w srodku lokomocji i czy jest w stanie wziac komp
powiem ze jesli bede w kraju to moge jechac wszedzie ale... jak mnie ktos wezmie
poniewaz ludzie ktorzy byli u WD widzieli ze mam raczej wieksze pudelko wiec jedna osoba w tym pojezdzie ktorym bym jechal musialaby byc wylaczona
jakby co ja moge sie podjac
wiec tak moze zrobic jakas prymitywna stronke odnosnie zlotu? powiedzmy ze bylby headadmin ktory zamieszczalby tam informacje na temat kto jedzie skad ile ma miejsc w srodku lokomocji i czy jest w stanie wziac komp
jakby co ja moge sie podjac
Zrobimy tak Ty zrobisz stronke ja się zajme reszta tak jak w moim ostatnim poście.
LUDZIE UWAGA Jak się ktoś pisze na zlot w Łagowie w terminie ok 14-16 Lipca 2006(do uzgodnienia) to piszecie mi maila na adres mujin@wp.pl, lub piszecie na gg : 5098063
Nie zapominaj że on ma seiczaka i nie wejdzie za dużo gratów.
Kurcze no... Jak by mi się udało pożyczyć auto od znajomego[cholera] Passat kombi 2.0 na gaz (ok 12l na 100), 4x4[slina]. To spokojnie w 5(ja, WD, Dąbek, Atem i Ty)i ze sprzętem można by było jechać:P. Ale się musze go wpierw zapytać;)
BTW. Patrząc się na mape, i wiedząć z praktyki, to podróż tam zajęła by ok. 12h pociągiem[mruga].