Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Unikam polemiki, bo nie lubię dyskutować nie na temat
Tak sobie to tłumacz. Be my guest.
A konwersja gier by się nie opłaciła.
Zależy komu i zależy na co. Na PSP nie, bo na niej można emulować SNESa. Na GBA tak, bo niedrogo, a zawsze parę konsol więcej taka konwersja sprzeda. Liczą się nie tylko wpływy ze sprzedaży, ale również koszty.
"Chcesz zarobić, zrób starą grę w nowy opakowaniu na nową i przyszłościową konsolkę".
Wyślij to szefostwu Nintendo. Może sami na to nie wpadli.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-09-10 13:33:47)
GBA już swoje zarobił. Dla N liczy się, tylko NDS. Wpływy ma przynosić NDS, stara kosnola już swoje zrobiła. Przygotowała solidny grunt pod następce, który "odziedziczył" wszystkie jej gry:P
Produkowanie gier na NDS znowu nie jest tak drogie jak na PSP, więc i tak by się opłaciło wydanie remake, który przyniesie większe zyski niż konwersja "staroci".
Szefowie Nintendo już dawno na to wpadli.:P Dzięki temu mamy FFIII na NDS. Square-Enix i N doszli do porozumienia, skutkiem czego będą takie remake'y znanych hitów:P Tym lepiej dla nas - graczy.:P
Ostatnio edytowany przez Starfox (2006-09-10 14:51:39)
a są emulatorki na psp albo nds?
a co sądzicie o nintendo wii bo ja się już doczekać nie moge:]
Tak są. W szczególności na PSP: emu SNES'a, NES'a, GameGear'a, wszystkich Gameboy'ów, MAME, N64, Amigi, PSX'a, Neo Geo, C64, Sega Genesis, Wonderswan, Game King, MageDrive'y i wiele innych(PSP posiada strasznie dużo emu, o których można by pisać eseje:))
Na NDS są to: C64, Sega Genesis, SNES, NES, wszystkie Gameboy'e, MarcaDS, Wonderswan, Game King, MegaDrive, GameGear(więcej z pamięci nie wymienie, bo nie pamiętam).
Ogólnie, jeśli szukasz kieszonsolki z największą liczbą emu to kupuj PSP.
Z Wii to będzie się działo, już odłożyłem pieniążki i czekam z niecierpliwością na Zelde, Red Steel, SMB: Brawl i Mario Galaxy:P Liczę, że N w końcu odzyska trochę utraconego rynku, bo im więcej sprzedanych Wii, tym mniejsze ceny i tym lepiej dla nas:)
hehhe i najlepsze że będzie kosztować mniej niż 1000zł:p nie wspomniałeś o dragon ballu:D
ps.z emulatorkiem źle mnie zrozumiałeś chodzi mi czy są jakieś które emulują gry z psp albo nds
Aj moĹźe:) DziaĹajÄ
cego w 100% emu PSP i NDS jeszcze nie ma.
Wii ma kosztowaÄ okoĹo 650zĹ na zachodzie, czyli u nas 900zĹ:) A Dragon Ball bÄdzie taki sobie:P Lepiej wyglÄ
da i korzysta z moĹźliwoĹci Wii np. One Piece(wydĹuĹźanie rÄki Luffy'iego przy pomocy "pilota").
Ostatnio edytowany przez Starfox (2006-09-10 14:50:35)
GBA już swoje zarobił. Dla N liczy się, tylko NDS. Wpływy ma przynosić NDS, stara kosnola już swoje zrobiła. Przygotowała solidny grunt pod następce, który "odziedziczył" wszystkie jej gry
Niezupełnie. Czytałem, że NDS NIE jest "ideowym następcą" Advance'a, że ma być kolejny Gameboy (oczywiście to była tylko zapowiedź, co będzie, to się okaże). NDS wcale nie odziedziczył wszystkich gier Advance'a, bo do tego musiałby być w 100% kompatybilny wstecz (emulacja to nie to samo).
szkoda że ta stronka już nie działa :( zna ktoś jakąś podobną sprawdzoną już ?? bez wirów itp ?
A czy ma ktoś jakieś nowe informacje na temat emulatorów pod NDS?
A tam od razu rpgi xP Pograjcie sobie w Love Hine
Nawet jest spolszczona ^^
Skąd wziąć Love Hina w polskiej wersji na gba?
Skoro tak często wymieniacie Golden Sun to może mi ktoś poradzi jak przejść posejdona
w jednej z nich?:(
w drugiej z resztą też utkwiłem, nie umiem przejść przez piasek.[baka]
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Strony Poprzednia 1 2 3 4