Nie jesteś zalogowany.
tak w sumie to zapomniałem podziękować za te wszystkie życzenia żeby się nam powiodło więc: ARIGATO GOZAIMASU!!!!
ok ludziska! grupa ruszyła i wydała swój pierwszy release! zapraszam do ściągania! jak narazie torrentem za kilka dni udostępnimy direct download
Oja! Użył linka, użył linka
brak kategorii downloadu?? przecież jest. srpóbuj odsweżyć strone, a jak ci nie wejdzie to wejdz przez ten adres:
znów użyłem linka:D
EDIT
a tak pozatym to przecież Uruner dał w newsie linka do pliku torrenta
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-03-26 15:25:19)
No i nic... klika sie na link w menu to wyskakuje takie coś:
[cytuj]Brak Kategorii Downloadu[/quote]
Może tu zapodacie linka?
dokładnie powinno działać u mnie jest normalnie jako hiper łącze się wyświetla
A chyba trzeba się zarejestrować żeby ściągać!!
taa... klikam i normalnie pobiera mi torrenta no własnei rejestrować się trza
A chyba trzeba się zarejestrować żeby ściągać!!
O faktycznie. No, co jak co, ale ściagnąć powinien móc każdy. ~ard ma rację.:)
BTW, Krzysiu, co Ci się stało z imieniem?
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
nieeeee...no dobra usune download z rejestracji
ok już jest ok
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-03-26 15:54:24)
hmm jednak nie jesteś inny:D to wszystko przez tą głupią domene od glt. żeby nie było i było ładnie i piknie dla kazdego to tu podam prawdziwy i najlepiej działający adres stronki :
Winged nie trzeba bać się zmian na lepsze, po prostu musiałem pozbyś się tego okropnego nicka
Trochę się przyzwycziłem. Zawsze sobie w myślach mówiłem "O Krzysiu". Pewnie tak zostanie. Do tego imienia mam sentyment, bo mój brat też tak ma (na imię oczywiście).:)
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-03-26 17:29:21)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
kurde jak mi zazceło działac...grrr... spróbuj odswieżyć strone może wtedy:D
EDIT
będziemy na anfo...czekamy tylko na wasze opinie co sądzicie o naszym pierwszym releasie, mamy przecież zamiar pokazac się z jak najlepszej strony nie?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-03-26 17:37:25)
jeeeeeaaaahh:D wreszcie działa
EDIT
to teraz jak juz piknie działa to możecie wszyscy ocenić
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-03-26 18:17:26)
no nie wiem moze jak jakis inny jestem ale u mnie wyskakuje cos takiego
03/26/06 18:21:21 - rejected by tracker - torrent not found on this tracker - hash = f72968f6ad37b972bebc131397ba9ab64231d439
wiec nie ma jak ocenic.
Skoro epek ma 150 mega to moze byscie zwyczajnie wrzucili go na MU i bedzie po problemie.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
własnie epek jest na MU. tylko chodzi o to ze damy go pózniej po to zeby torrenta rozruszać a mi sie zdaje ze ten tracker na którym jest torrent to na Bit Comecie nie działa bo mi też nie ciągnie na nim. ale za to na Bit Spiricie idzie jak burza.
EDIT
mam takie pytanie gdzie (forum czy gdzie indziej) na anfo (i czy zakładać nowy topic) poinformawać ich o nas i czy ktoś ma pomysł na jakiś ładny tekst:D chodzi o to żeby ich uprzejmie tak poinformować. żeby ta informacja nie była taka na odwal się. ja za bardzo pomysłu nie mam więc pytam się was
EDIT 2
a ty wąski masz to jak ściągasz torrenta se stronki czy jak go otwierasz za pomocą jakiegoś programu? Spróbuj Bit Spiritem
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-03-26 18:52:45)