Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
3510i ma limit 64 KB midi i za malo tonow zeby cos sensownego wyszlo ;(
Trudno:( niedlugo bede mial nowa lepsza kome, to wtedy se jakies pozrzucam;]
Ja mam takie pytanie.... jaka rozdzielczosc ma siemens cxt70?
http://twojdzwonek.ovh.org - strona z dzwonkami mp3, jest na niej kilka z dzwonków z anime:)
Dzięki ale ja mam inny sposób na tapetki anime. Robie zdjęcie tapety wyświetlanej na monitorze LCD, wychodzi idealnie i zawsze pod moja wersje aparatu:P.
Odnosnie tego jaki telefon jest "de best" to bezapelacyjnie SE K300i[okej]aparat, kamera, 10mb pamieci i odtwarzacz Mp3 (mozna mp3 jako dzwonki walić)
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-03-18 17:10:12)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Ja mam k300i, robie tak, biore tapetke 1024x768 zmniejszam ja do 128x96 (proporcje sa idealne wiec nie ma problemu ze mniejszaniem, nie trzeba nic ucinac), i przez irde ziuum przesylam do komurki, tapetka gotowa, wiec moge ich miec ile dusza zapragnie.
IMHO najlepszym rozwiązaniem jest kupić sobie podczerwień do kompa (25 zł), wtedy można sobie zrobić każdą tapetkę do każdej komórki i wrzucić na każdą komórkę z podczerwienią (za free)
Do dziś robiłem tapetki sobie (S. C65) staremu (S.E. k500i) i kumplowi (S. C75)
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-03-18 17:39:40)
Imperare sibi maximum est imperium
Wszystko pięknie fajnie. Tylko czemu tam są prawie same panienki? Jedynie dwie tapetki z Hellsinga mnie zainteresowały No ale trudno... A podobno równouprawnienie jest
IMHO najlepszym rozwiązaniem jest kupić sobie podczerwień do kompa (25 zł), wtedy można sobie zrobić każdą tapetkę do każdej komórki i wrzucić na każdą komórkę z podczerwienią (za free)
Do dziś robiłem tapetki sobie (S. C65) staremu (S.E. k500i) i kumplowi (S. C75)
Podczerwienia nie stosowałem jeszcze ale można także zwykły kabel (ok 20 zł zależnie od modelu) pod COM lub USB i wszystko za free . Dzwoneczki, tapetki itd. Dzięki temu mój Siemens M65 wygląda nareszcie swojsko (Black Rose z .hack//Twilight na tapecie)
Może też być bluetooth Podłączasz do kompa i masz każdą tapetkę na jaką masz ochotę.
SE k700i + kabel USB = I masz wszystko co chcesz!
Mam takie pytanie . Czy coś by się znalazło na nokię 3410 ? Wiem mam troche stary telefon ale mam nadzieje ,że chociaż znajdzie się polifonia lub czarnobiała grafika..
NOKIA 6610i naturalnie
dajcie jakies tapetki na sagema myx5-2v
Ahoj...JeĹli ktoĹ z Was ma Sony-Ericsson'a to jest super stronka z tapetami, motywami itp. Zwie siÄ www.lasyk.net .Wszystko za free, nie trzeba siÄ rejestrowaÄ i wybĂłr jest ogromny. Polecam ^_^ .... sam mam SE K700 i umieĹciĹem tam dwa motywy : Appleseed i Ed and Ein ^_^
ooo a znajda sie jakies na sagema MYX 5-2??
przykro mi ale na tej stronce są tylko bajerki do SE ... pewnie giery będą chodzić ... ja ją znalazłem na guglu ^_^ może coś dla Ciebie też znajdzie...
Tia ja nawet jak chce jakiś dzwonek ściągnąć (mam kabel) to zazwyczaj nie ma żadnych w formacie .mmf
Strony Poprzednia 1 2