Nie jesteś zalogowany.
Nareszcie się doczekaliśmy tylko teraz będzie trzeba poczekać aż ktoś zsubuje tą OVA'ke ;]
Jak tylko zassam postaram się wziąć za tłumaczenie, ale będę potrzebowała pomocy przy kodowaniu pliku. Niestety już to wcześniej przerabiałam przy moich subach do OAV III - mam angielską wersję systemu, angielskiego kompa, i nijak nie da się tego zrobić inaczej, jak kodując stworzony plik u kogoś, kto ma oprogramowanie polskie. Jeśli mi się uda zatem przetłumaczyć, prosiłabym o pomoc. Suby potrafię robić tylko w formacie TMPlaye, więc jeśli ktoś by chciał to przerobić na Micro, albo ASS to służę tłumaczeniem i nie mam przeciwskazań. No ale nie gdybam już:P Jak zrobię, to wtedy zacznę działać:)
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Jak na razie miłe wrażenie sprawia OAV'ka szkoda że w Rawiku ale trzeba zacząć się
przyzwyczajać skoro angielskich sub'ków od razu nie ma. Jedyne co może drażnić w tej OAV'ce
to specyficzny humor w jakim przedstawiona Victorię po raz wtóry a jakoś mnie te sceny
osobiście nie śmieszą i gryzą się z nową kreską.
Lecz po za tym to dobry stary Alucard
OVA IV rewelacyjna, te humorystyczne sceny żywcem wyjęte z mangi, jak dla mnie bomba. Rip Van Winkle swoim głosem zabija, tak samo jak scena na początku jak Alucard gada z Integrą przez telefon, brzmi jak kłótnia małżeńska:P
Jest do tego jakiść DDL? Wątpie... Ktoś upnie? Wątpię.
moze ktos zarzucic linka do torrentu ??
Ja to dopiero ściągnę jak będą angielskie suby, a później ląduje z reszta OVA u mnie na stronie A tak pamięta może ktoś po jakim okresie pojawiały sie suby angielskie od wydania rawa ?
Link do torrenta (raw) Hellsing Ova 4 Ultimate
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2008-02-22 18:55:21)
moglibyście wrzucić tego torrenta na MU RS czy SS bo nie moge go ściągnąć niby że skasowany :?
Ja to dopiero ściągnę jak będą angielskie suby, a później ląduje z reszta OVA u mnie na stronie A tak pamięta może ktoś po jakim okresie pojawiały sie suby angielskie od wydania rawa ?
Nie pamietam dokladnie ile... Ale bylo to dosc dlugo... Tak, ze nawet polskie suby byly wczesniej niz angielskie...
zmora150 napisał:Ja to dopiero ściągnę jak będą angielskie suby, a później ląduje z reszta OVA u mnie na stronie A tak pamięta może ktoś po jakim okresie pojawiały sie suby angielskie od wydania rawa ?
Nie pamietam dokladnie ile... Ale bylo to dosc dlugo... Tak, ze nawet polskie suby byly wczesniej niz angielskie...
Znaczy sie improwizacja ??
z mangi goscio zrobil < szacunek dla niego>::D
Gościo? Heh... Ale dzięki za szacunek:D
BTW Już pracuję nad subami do OAV IV:)
EDIT: ...Albo i nie... Film mi się zatrzymuje w połowie 8 minuty, nie chce mi iść dalej, a do tego tak mi zawiesza kompa, że ani myszką ruszyć, ani alt+ctrl+del nie trybi. Nawet nie mogę sobie rawa obejrzeć[placze]
Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2008-02-22 20:56:20)
Download again... swoja droga, wrzuci to ktos na jakiego sendspaca?
Z kanału Q-R ładnie idzie
EDIT: ...Albo i nie... Film mi się zatrzymuje w połowie 8 minuty, nie chce mi iść dalej, a do tego tak mi zawiesza kompa, że ani myszką ruszyć, ani alt+ctrl+del nie trybi. Nawet nie mogę sobie rawa obejrzeć[placze]
Mi działa normalnie, to pewnie źle się dociągnął Chociaż ja ściągałem z irca, więc jeśli hashowanie nie pomoże, to pozostaje ściąganie z bota.
Download again... Jakoś dziwnie ten torrent wyparował z Tokiotoshokan o.O I nie mogę go teraz nigdzie znaleźć:(
Tak ~Marcin, błąd CRC. Jeśli mozesz to wrzuć na MU i daj linka:)
Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2008-02-22 21:13:30)
plik torrent http://www.sendspace.pl/file/6j2ITTdN/
~Shinma86 sprawdź sobie bo może masz kilka części uszkodzonych i nie trzeba ściągać całości od nowa.
edit
zacząłem wrzucać na MU
Ostatnio edytowany przez Marcin (2008-02-22 21:25:23)