Nie jesteś zalogowany.
Pragne poinformowac ze mam zamiar zorganiezowac takie spodkanko. Wiec prosze chetnych o wpisywanie sie i podawanie swego gg lub maila.
Czas cos porzadnego zrobic w Gdańsku bo fanów jest jak kot napłakał :p Mile sa widziane osoby z Gdyni i Sopotu oraz Rumi czy Wejherowa
Jabym była zainteresowana takim spotkaniem. Co konkretnie planujesz zorganizować na tym spotkaniu?
No ja ostatnio byłam na takim spotkaniu dobrych parę lat temu, ech to były czsy... (chlip). No i właśnie gdzie, kiedy, jak?
Kiedyś były w Ymce w Gdyni. Raz nawet w jakis liceum się coś odbyło.
Ja sama mieszkam w Gdańsku, ale jakby było gdzieś w okolicy Trójmiasta (Wejherowo też nie tak daleko )i no w taki weekend co nie mam zajęć to było by super.
Tak więć konkretniejsze jakieś info ??
Ale pomysł baaardzo dobry....
i ~Oliwwia90 ma rację, co planujesz już na samym spotkaniu??
w zależności od ilości osób to pewnie też bym był chętny ale potrzebne byłyby jakies bliższe informację o terminie, miejscu i programie.
Ymca nie byłem na zadny spodkaniu tylko słyszałem rózne opowiesci czasem dobre czasem złe .Narazie mam plany spodkania sie i zobaczymy czy cos z tego wyjdzie. Takze zapraszam do wziecia udziału w tym spodkaniu moze byc bardzo miło. No cóz ja jako ogladacz Animców chciałbym sie poznac z reszta . To bedzie tzw impreza zapoznawcza
Jutro ide do spółdzielni zobaczymy czy bedzie jakaś sala
Też bym się pojawił jak by było coś ciekwago
Pomysł znakomity tylko jak gdzie i kiedy no i jaka moc atrakcji:D
Miło by było poznać jakiś fanów bo w moim mieście to raczej nikogo jeszcze nie poznałem[baka]
Ja pewnie też byłbym chętny:P czekam na dalsze info:D
Też jestem chetny tylko zeby to byl weekend :P
to bedzie napewno w wekkend tylko nie wiem jeszcze jaki
Jestem za 3miasto jest mega ubogie jeĹli chodzi o m&a, wiÄc kaĹźdy fan jest na wage zĹota. Czekam na jakieĹ propozycje, imo najlepszym rozwiÄ zaniem byĹ by GdaĹsk (o Sopocie z czystej przyzwoitoĹci nie wspomne ^^').
Ja proponuje Przymorze nalot na empik w Alfie :-D
hehe przymorze i empik o kurcze to ci dopiero !! Miałabym blisko! ~Nawet nie trzeba było się specjalnie z domu ruszać juz nie mówiąc o dojazdach :p i ale w tym empiku to mało miejsca hi hi chyba ze opanowac kino u góry i zaczac puszczac anime a jak sie ktoś bedzie czepiał to w pape!!
ale poważniej teraz : kiedy i gdzie?? jestem za weekendem
Fajnie ze jestescie za pomysłem oby i mi dopisało szczescie:). Widze ze frekfencja jak narazie rosnie zobaczymy czy przyjdziecie :D
No cóz mamy sytuacje wolno rynkowa w kraju (balecerowicz ) a wiec stać mnie na wynajem sali na 3h w sobote bądz 4h w piatek. Ale reszte wrzuce na powstajace forum M&A w Gdańsku i podam wam linka ale dajcie mi jeszcze chwile.
Oto i ono prosze zachowac wyrozumiałość
Narazie mam plany spodkania sie i zobaczymy czy cos z tego wyjdzie. (...)To bedzie tzw impreza zapoznawcza
Pozwolę sobie zauważyć, że jakaś konkretniejsza oferta zwiększyłaby szanse na to, że coś z tego wyjdzie. Tu już był wątek, żeby coś takiego zrobić "gdzieś w Polsce" (miało to służyć głównie wymianie kolekcji anime), ale nikt się nie zadeklarował "można tu i tu, wtedy a wtedy, przewidziane to a to" i skończyło się na gadaniu. Za to jakiś czas później pewien człowiek zadeklarował, żeby "to zrobić u niego", przedstawił konkrety i do spotkania doszło (nie wziąłem udziału, ale z tego co wiem głównie tam przegrywali z monstrualnej kolekcji jednego z przyjezdnych). Sugeruję, żeby zkładać takie tematy, kiedy już ma się "plan bazy", co pozwoli go zmodyfikować i zoptymalizować. Ktoś musi wziąć odpowiedzialność.
oki chcesz plan to go dostaniesz. Impreza odbedzie sie w Domu Społeczny na Gdańskiej Zaspie Ul.Pilotów 3. 24 lub 25 marca badz 31 marca lub 1 kwietnia. Co do godzin trzeba to jeszcze ustalic ale ze wzgledu na duza grupe osób nie pełnoletnich prawdopodobnie 15 00- 18 00 lub 15 00 do 19 00.
Tu nie ma co zakładać zadnego "Planu Bazy" co mozna zrobic no puscic jakies anime ale do tego potrzebny jest sprzęt w postaci projektora . Jesli chodzi o reszte czyli kompa to nie ma problemu, głosniki 5.1 Logitecha chyba tez wystarczą
Ostatnio edytowany przez Xa0 (2006-03-16 15:39:16)
Wybacz Xa0 ale te Twoje ''spodkanie'' tak razi, Ĺźe nie mogĹem siÄ powstrzymaÄ. Gwoli ĹcisĹoĹci prawidĹowo pisze siÄ 'spotkanie'' a nie ''spodkanie'', a co do tej sali to przewidujesz jakieĹ hmm atrakcje? program? czy ludzie wĹadujÄ sie do pustej sali i bÄdÄ staÄ?
Ostatnio edytowany przez mastah (2006-03-16 15:36:28)