Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
ortografia i interpunkcja nie jest moja silna strona. Pewnie gdybym został skierowany na potwierdzenie tego dostałbym odopwiedni kwitek bez problemu
Nie no, po prostu nie wytrzymam ;P Od tego są słowniki żebyś do nich zajrzał zanim wciśniesz "zatwierdź wiadomość". Nikt nie pisze zupełnie poprawnie, ja też czasem muszę ze słownika skorzystać. To tyle czepialstwa
A tak ogólnie to szkoda, że tak daleko to spotkanie organizujecie ;P Nie lepiej byłoby zorganizować spotkanie gdzieś w centralnej Polsce, dokąd większość jest w stanie dojechać w mniej niż 12 godzin ?
Panowie i Panie a wiec impreza odbędzie się 01.04.2006 na Gdańskiej Zaspie Ul. Pilotów 3, Dom Społeczny (bądź Dom Kultury nie wiem sam jak to się teraz zwie) sala nr 26 w godzinach od 15 00 do 19 00. Wszystko już załatwiłem łącznie z projektorem, komputerem i obrusem wiec myśle że będzie git. Zapraszam serdecznie będą ciastka, herbatka, napoje (piwo niestety zabronione). I mam nadzieje miłe towarzystwo. Po 19 00 impreza może się przenieś gdziekolwiek bądź zostać przedłużona (jeśli uzbieracie 35 zł na kolejną godzinę).
oto mapki jak tam dojechać
http://www.gdaskmangaanime.fora.pl/viewtopic.php?t=10
Wstęp free
Ostatnio edytowany przez Xa0 (2006-03-31 13:32:52)
jeszcze raz zapraszam wszystkich sory za mały spam
Jutro mnie nie będzie, ale chciałam Wam życzyć udanego spotkania i świetnej zabawy!! Do zobaczenia kiedyś!
eh
Ale ja jeszcze raz zapraszam 3h 40 minyt pozostało Prosze sie decydowac:P
Dziękuje wszystkim impreza się udała był aż 33 osoby [yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo]
mam nadziej że zobaczymy sie ponownie juz niedługo .
Jedna Gdański fandom powstał jak feniks z popiołów .(mam taką nadzieje)
Strony Poprzednia 1 2 3