Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
heh wczoraj ograłem KAT-a kto nastepny?:P
buahahahha zostawie to bez komentarza Na wszystkie partie jakie rozegralismy, a bylo ich chyba z 10 wygrales moze 3
Ja na razie w to nie gram bo nie mam czasu, siedze przy hardkach. Ale jak gram to siedzę zawsze na Vigro, pokój Asoko Team(choć za nazwę parę japońców już mnie zjechało[hehe] - kto wie o co chodzi ten zrozumie:)). Z tego co widze to mało polaków tam grywa.
KAT heh bo miałem zła forme aa potem widziałem jak podmieniałeś mi kije
Może jak sie zbierze ekipka to zagramy jakiś mały turniej co o tym sądzicie?:)
Z tego co widze to mało polaków tam grywa.
Mało? mi kilku za oceanu pisało, że nas dużo w to gra:P
Ja żadko kiedy mam okazję grać z polakami, jedyny wyjątek to znajomi, którzy mnie wyciągną siłą:P na partyjkę, ale żadko kiedy im się teraz to udaje;).
Ej no wlasnie, moglibysmy zagrac jakis Team Match w 4 tylko ja mowie odrazu ze nie chce grac w teamie ze steanem
MoĹźe nawet nie wiecie Ĺźe gracie z Polakami. GraĹem kiedyĹ z jednym typem, przez 10 minut nawijaliĹmy po angielsku, aĹź w koĹcu padĹo to pytanie 'Where are you from' okazaĹo siÄ, Ĺźe byĹ rĂłwnieĹź Polakiem[hehe]
WĹaĹnie, szczerze mĂłwiÄ c to przydaĹby mi siÄ jakiĹ TPP slasher utrzymany w konwencji anime... Wprawdzie FF to byĹby ideaĹ ale o tym nawet nie ĹmiÄ marzyÄ ^^
ja tez doĹanczam siÄ do proĹşby ~RiXed'a
Strony Poprzednia 1 2