Nie jesteś zalogowany.
Kurde zobaczyłem już całą serie Onegai Teacher i musze stwierdzić że powinna być jakaś kontynuacja bo po 13 ep.(kurna najlepszy z wszystkich, utknie w pamięci na długo) ma się nie dosyt. Nawet by mogła by powstać osobna seria z mamą Mizuho. Kurna co za strata, kto wie może kiedyś.
kurna popieram Onegai Teacher ewidentnie jest za krótkie, boska seria, uwielbiam ją!!!
Znacie podobne anime w których sporo się dzieje od początku, tj. typu OT że żenia się mieszkaja razem itp?? bo ja kwidze oglądac niektóre romanse i w ostatnim odcinku sie pocałują to mnie kur***a chwyta :d
Tu nie ma tylko pocałunku,(chodzi o ten czas to chyba 17 lub 18 minuta 13 odc. Ale i nie tylko to)Lubię takie anime gdzie chłopak działa.
Taaa... Bo to o to chodzi (już kiedyś wyjaśniałem), że w RL to chłopak musi działać... Zaś w anime ten proces się odwraca (według marzeń ^^)...
Co za chore mażenia, ja bym się nie czuł sobą jak by "ona" działała.;)Japońce są dziwne.
Tu nie ma tylko pocałunku,(chodzi o ten czas to chyba 17 lub 18 minuta 13 odc. Ale i nie tylko to)Lubię takie anime gdzie chłopak działa.
ja też lubie takie anime gdzie chłopak działa od pierwszego odcinka, poprostu w onegai teacher sporo sie dzieje od poczatku do konca serii i to lubie
znacie jakies podobne anime do OT?
Dorzucam się do życzeń widzenia takich Anime jak Onegai Teacher.
W takim Anime czeka się z chęcią na postep wydarzeń.
No poprostu, piękna sytuacja zdarzyła się człowiekowi.
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-03-24 18:56:26)
ej ludzie gdzie pobiorę DearS, mam 4 ep.(gdzieś tam miałem ale tylko 4)ale resztę potrzebuje. Kurcze fajne to, a raczej tak głupie że śmieszne, na doła i na poprawę humoru dobre.
własnie ogladam DearS nawet niezłe choć każdą ciekawszą sytuacje psują pokazując jakieś głupie miny!!!
Co jest nikt nie zna anime podobnych do Onegai Teacher?
onegai teacher jakos mnie nie wciagnelo
moge polecic
Suzuka - najbardzie mi sie podobalo z wymienionych
Kimi_ga_Nozomu_Eien
shuffle
ichigo
school rumble- na tym najweicej sie smialem
Hanbun No Tsuki Ga Noboru Sora
gree green
saikano
ewentalnie elfen lied -ale nie wiem czy to romantyk:P
http://www.muffindomain.com/index.php?page=anime.html ==>> na tej stronce mozna znalezc dosyc ciekawe pozycje z tego gatunku co w temacie:)
btw czy Onegai Twins jest lepsze niz onegai teacher?
Ostatnio edytowany przez wariacik (2006-03-25 17:07:13)
moim zdanie TWINS nie dorównuje Teacherowi, teacher jest po prostu boski a w twins nic sie nei dzieje
Popieram kopka twins nie dorównuje onegai ale są momenty kiedy mizuko się pokazuje w zabawnych sytuacjach. A DearS wydaje chyba asg- across więc pobież od nich serdecznie polecam.
bankaii wyslalem twoje zamowienie masz jakies nowe romanse na wymiane?
Zbaczyłem Green Green i powie jedno anime śmieszne ale nie wybitne, choć nie jasne. Ale wiem jedno końcówka zbyt brutalnie się kończy, to znaczy w ostatnich trzech odcinkach za bardzo jest najeban*(to tak jakby robili to anime a potem sobie przypomnieli że ma być koniec).Ale wiem jedno było fajne, do tej pory śmieszą mnie ci trzej zboczeńcy .Ale czemu ona ......(a tu dla tych co wiedzieli i wiedzą o jaką dziewczynę chodzi)
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-03-26 19:49:25)
ostatnio oglądałem "Kyou no 5 no 2" co prawda ukazał się narazie tylko 1 epek ale moim zdaniem zapowiada się całkiem ciekawie.POLECAM - szczególnie scenę z schowka na piłki koło boiska szkolnego ach te skojażenia
Jasne mam kilka kopek podm ci je na gg puźniej