Nie jesteś zalogowany.
Gantz ep25 released
A niebawem... pojawia sie napisy do Demon Prince Enma w wersji ASS
Ostatnio edytowany przez KAT (2008-03-15 14:25:52)
Gantz ep15 released
25 chyba
"Skazany na zajebistość"
Geez 10 w ta czy w tamta :P
Ostatnio edytowany przez KAT (2008-03-15 14:26:25)
KAT, co masz teraz w planach?
Edit. Sorki, nie przeczytałem posta wyżej. :]
Ostatnio edytowany przez cieslak (2008-03-15 14:47:29)
~cieslak, masz chyba manię sprawdzania wszystkich naszych projektów xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
~cieslak, masz chyba manię sprawdzania wszystkich naszych projektów xP
Wiesz, lubię wiedzieć, bo wiem, co ściągać.
Edit.
Ty mi lepiej dodawaj suby do drugiego epa Mnemosyne.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2008-03-15 17:06:28)
NANA - odcinek 42. Zwięźle, a rzeczowo.
NANA - odcinek 42. Zwięźle, a rzeczowo.
Widzę, że wrócił pan "333".
Luz maria, Cieślak, jest w trakcie tworzenia. Ten ep ma 591 linii dialogowych, na razie mam jedną trzecią W następnym tygodniu powinien już się ukazać.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Luz maria, Cieślak, jest w trakcie tworzenia. Ten ep ma 591 linii dialogowych, na razie mam jedną trzecią W następnym tygodniu powinien już się ukazać.
I w taki sposób tylko w 1/3 zaspokoiłeś mój głód.
Po "małej" przerwie spowodowanej przeciągnięciem się sesji zapraszam do pobierania napisów do 6 epka anime Persona -trinitty soul-.
Miłego oglądania
o wilku mowa... xD Tak wlasnie dzisiaj sie zastanawialem kiedy kolejne . No nic, czekam na nastepne
Następny w toku Na dniach powinien wyjść
Witam! Dzisiaj przedstawie wam nasz nowy projekt, ktory nieco rozni sie pod wzgledem technicznym od projektow, ktorymi zajmowalem sie wczesniej Czym? A no tym, ze sub do tego projektu tworzony jest w formacie "dupa"... ASS chcialem powiedziec (trzeba sie rozwijac ;P). Tak wiec AG oficjalnie startuje z nowym projektem:
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Demon Prince Enma
Odcinej 01 mozecie juz pobierac.
Ostatnio edytowany przez KAT (2008-03-18 20:22:04)
Subki do 7 epka anime Persona -trinity soul- są już do pobrania.
Miłego oglądania i wesołych świąt życzę
[b]Mnemosyne 02 możecie[\b] już oglądać z napisami. Jutro będą dodane na naszą stronę. Miłego
Oddajemy napisy do 5 epizodu Kemonozume.
W dzisiejszym odcinku dowiemy się, jak to zrobić z Pożeraczem
Drodzy, acz nieliczni oglądacze Kemo, jeśli macie jakieś uwagi, literówki czy tp, to zgłaszajcie. Muszę zmienić część openingu i to będzie dobra okazja, żeby nanieść ewentualne poprawki. Bo potem, to można dłuugo czekać.
Specjalnie dla was - 43 odcinek NANY. Od odcinka 44 napisy będą tworzone do grupy Ureshii ze względu na zawieszenie tegoż projektu przez grupę IY-F.
Zapraszam do pobierania napisów do 8 epka Persona -trinity soul-. Kolejne napisy w toku
Moja kolej xD
Suby do 16 epka Kaijiego są już do pobrania. Brać i wyczekiwać następnych Tak swoją drogą, nie wiem jak to się dzieje, ale suby konkurencji pojawiają się prawie zawsze w mniej więcej tym samym czasie (czytaj: dzień, dwa różnicy) xD
Ale ale, to jeszcze nie wszystko Rozpoczęliśmy nowy, szybki projekt, jakim jest Bus Gamer. Suby do pierwszego epka także są już do pobrania I nie żmędzić mi, że nie ma czcionek i kolorków w opie i endzie