Nie jesteś zalogowany.
No i subki już są Projekt Slutty Princess Diaries został zakończony. Miłego oglądania
Pierwszy epek Immoral Sisters również jest już dostępny. Prace nad kolejnym zacznę pewnie już dziś. Więc czekajcie cierpliwie
Napisy do drugiego epka Immoral Sisters są już do pobrania. Enjoy
Ostatnio edytowany przez Jasmine (2006-09-24 16:43:44)
No i są, wreście są napisy do 1 epa Legend of Black Heaven[yahoo]
Mam nadzieję, że ktoś na nie czekał xD A jak nie, jego strata xP W każdym bądź razie zachęcam do zapoznania się z tym anime, bo naprawdę warto. Szczególnie radzę zwrócić uwagę na opening, wymiata
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Do pobrania jest już 15 odcinek NANY.
a ja bym sie nie obrazil jakbyscie wzieli za projekt d.gray-man bo wasze suby sa zae***e
w miedzy czasie wracam do soul huntera....:P
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Ogladasz SH z naszymi napisami? Cool, czekamy na komentarze i oceny A co do serii ktora podales to nie wiem. Moze ktos sie tym od nas zainteresuje i wtedy...
Dlaczego nie aktualizujemy naszej strony? Odpowiedz jest prosta, mamy w przygotowaniu supelnie nowa, w pelni zautomatyzowana strone, ktora swiatlo dzienne ujrzy mamy nadzieje na dniach. Yeah!
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-09-26 17:36:35)
Macie świeżuteńki, jak bułeczki z piekarni pani Gryzeldy, 06 odcinek Bokura ga Ita.
15 odcinek Nany zdążył się już zestarzeć, toteż macie kolejny, 16 odcinek NANY!
Projekt Immoral Sisters zakończony! Subki do ostatniego epka są już dostępne. I póki co przerwa z hentajami Miłego oglądania
Doszły mnie słuchy, że lud się dopomina, więc można już ściągać suby do 2 epka Black Heaven xD
A następnym razem, by co, piszcie do mnie, nie do KATa xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
To sie quith naucz na irc siedziec, to beda pisali do ciebie
Nie spoczywamy na laurach. Do pobrania jest już nowy 07 odcinek Bokura ga Ita!
To sie quith naucz na irc siedziec, to beda pisali do ciebie
No to męczcie go dalej xD
[EDIT]
Można pobierać suby do 3 epa Black Heaven Jeżeli myślicie, że mała liczba ściagnięć mnie zniechęci, to się mylicie, dokończę tą serię xP, bo jak na razie jest świetna
Ostatnio edytowany przez Quithe (2006-10-02 23:56:27)
Odrobina zaległości. Do pobrania są już 17 i 18 epizod NANY!. Zwolnione tempo jest związane z kłopotami związanymi z początkiem roku akademickiego i zaaklimatyzowaniem się w akademiku. Jeśli tylko dostanę przyłącz neta, startuję z nowymi seriami.
Zaczynamy nowy projekt! (poproszę fanfary, czerwony chodnik i dziewczęta sypiące kwiaty).
Jest to Kanon (2006), czyli remake starego dobrego kanona (którego zresztą nie widziałem, co tu dużo gadać).
Do pobrania jest już 01 epizod.
Ostatnio edytowany przez suzaku (2006-10-07 22:59:19)
Wszystkiego najlepszego dla Wandzi która właśnie skończyła 24 lata!! Aishiteru babe :*
Ostatnio edytowany przez Takehito_Karen (2006-10-08 00:19:08)
Wan, KAMPAI!!! xD
A tak przy okazji, można pobierać suby do 4 epa Black Heaven xD Piąty siedzi w korekcie, so stay tooned
Stalo sie!!! Dzisiaj otwieramy nasza zupelnie nowiutka stronke!!! Mamy nadzieje, ze sie wam ona spodoba i nie bedziecie mieli zadnych problemow z jej obsluga. W koncu doczekalismy sie mozliwosci wystawiania komentarzy do naszych produkcji/newsow! W koncu nie bedzie zaleglych aktualizacji, gdzy teraz mamy mozliwosc prowadzenia aktualizacji na biezaco! Yeah! Adres strony pozostaje bez zmian, czyli wciaz: http://www.animegarden.prv.pl
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-10-08 22:08:42)
Bardzo Ĺadna stronka I taka estetyczna. To wĹaĹnie ceniÄ sobie najbardziej jeĹli chodzi o wykonanie stron dotyczÄ cych anime. Szybko, przejrzyĹcie i bez przysĹowiowego 'pierdzielenia' ^^ Good work!
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-10-08 15:35:38)
Dodano 08 epizod Mermaid`s Forest. Teraz drobna uwaga, ten epizod zostal wzbogacony o kolorki, opening, ending i zapowiedz nastepnego epka. Ep 09 dodam na dniach, tak samo jak i na dniach poprawie epizody 01-07 (tzn dodam opening, ending itp).