Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30
Ostatnio wspominałem, ze rozpoczniemy 2 nowe projekty Właśnie nadszedł czas na ogłoszenie tego drugiego I jest nim dobrze znana wszystkim seria Ninja Scroll TV. Do pobrania odcinki 01-03.
Ostatnio edytowany przez KAT (2008-08-06 17:01:27)
Okazuje się, że HQ nie darowało sobie tłumaczenia w czasie wakacji, chociaż warunki ma ciężkie Tak więc prezentujemy wam napisy do Batman: Gotham Knight. Według nas pozycja jest warta czasu, jaki trwa.
Niedługo przy współpracy z AP ukaże się soft w mkv, co tym samym załatwi ass xD Źródłem obrazu będzie blue-ray, więc tym bardziej warto będzie ściągnąć te wydanie
Z ogłoszeń drobnych dla malkontentów, suby do kolejnych epizodów projektów Hikikomori i moich ukażą się dopiero w październiku, nie wcześniej. Choć to pewnie was nie pocieszy, przygotowujemy napisy do pewnej kinówki Szczegóły pod koniec sierpnia xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ninja Scroll TV ep04 released
Suby do 5 epa Sci-Fi Harry skończone. Miłego oglądania nielicznym, którzy sięgnęli po tę serię
5 Ninja Scroll do obciagania
6 Ninja Scroll do obciagania
Woooooow, zrobiłem NANĘ 45. (Słyszę strzelające korki od szampana.)
Ty żyjesz!!
Tak nawiasem, to wybitnie cieszą mnie ostatnie działania AG - najpierw Jasmine tłumaczy Sci-Fi Harry, teraz Suzaku wraca z Naną. Najs.
"Skazany na zajebistość"
Woo... Suzaku-sama wrócił Może w końcu doczekamy się Romeo i Julii
Co pocznie Suzaku, wie tylko on
A tymczasem możecie zasysać już suby do 14 epa Persony. Miłego oglądania
Napisy do 7 epka Sci-Fi Harry gotowe do ściągania. Mam nadzieję, że więcej ludzi doceni te serię
No i koniec tłumaczenia Arii Udostępniłem napisy do trzech ostatnich epków Enjoy!
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
No i koniec tłumaczenia Arii Udostępniłem napisy do trzech ostatnich epków Enjoy!
Super czekałem na te napisy Będziesz tłumaczył jeszcze jakąś arie??
Nie Nie bedzie na 100% Koniec tego projektu to chyba ulga dla calego AG, hehe. Zwlaszcza dla korektorow
Ostatnio edytowany przez KAT (2008-08-30 13:21:28)
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30