Nie jesteś zalogowany.
No coz, startujemy z DEATH NOTE. Jutro albo nawet dzisiaj wydamy 1szy epizod. Dlaczego tak troszku wolniej? Nie chcemy spieszyc sie z subami tak jak konkurencja, gdyz efekt jest taki jaki jest (potem same korekty ). Z czalym szacunkiem oczywiscie dla naszych rywali Mamy nadzieje, ze rywalizacja przebiegnie w pokojowym tonie i obie grupy jak i odbiorcy beda zadowoleni
Suby do pierwszego epka Death Note są już do pobrania! I zapewniam, że ich jakość nie odbiega od jakości innych naszych napisów Miłego oglądania
A ja tylko podpowiem, że korektę do tych subów robyły aż cztery osoby, więc trudno będzie się dopatrzyć czegoś "nie ten tego" Suby (niemal) perfekcyjne
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Dodałem napisy do Hell Girl 21... Powoli zbliżamy się do końca... Mam nadzieję, że wytrwam xD
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Yo, ludziska. Kto śledzi Black Heaven ten się ucieszy. Można pobierać napisy do 5 epka. Miłego xD
EDIT:
Ha, dla spragnionych widoku panny Yuki poruszającej się przy podkładzie mocnych riffów daję suby do 6 epa Black Heaven
Ostatnio edytowany przez Quithe (2006-10-13 00:11:07)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Do pobrania jest już 08 odcinek Bokura ga Ita.
Więcej info na www.animegarden.prv.pl.
Jeszcze ciepłe subki do Death Note ep02 już są Synchro do wersji L-E pojawi się jeszcze dziś. Enjoy
Edit: Synchro do L-E dodane
Ostatnio edytowany przez Jasmine (2006-10-15 15:29:51)
Subki do Mermaid`s Forest - ep09 oddano do waszej dyspozycji.
Dodano również 02 epizod Kanon (2006) oraz uaktualnniony epizod 01 (kilka poprawek kosmetycznych).
Do pierwszych dwóch odcinków Kanona (2006) dodano synchro do wydania od grupy SS-Eclipse, ale w wersji mkv (h264). Autor synchra: krzysiek_bs
Delektujcie się 19 odcinkiem NANY!
Aktualizowano też epizod 18 (wyświetlał się zły numer odcinka).
Właśnie dodałem świeże subki do Hell Girl ep22... Cieszycie się no nie!? Poza tym synchro do l33t by Small do epa 21! I wszyscy razem "Hip hip hurra!!!" XD
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-10-19 16:43:26)
Po dłuższej przerwie (ale nie bezpłodnej) udostępniliśmy 20 odcinek NANY! Więcej info na www.animegarden.prv.pl
No to jedziemy dalej! Suby do 3 odcinka Death Note są już do pobrania Miłego oglądania
Anime Garden ma zaszczyt zaprezentować wam suby do 1 epa anime pt. Bartender. Więcej informacji na naszej stronce (link w mojej sygnaturce) w dziale projekty
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
polecalbym zapoznanie sie ze specyfikacja ssa i z wydaniem napisow takze w tym formacie (ewentualnie moge sluzyc pomoca techniczna na poczatku). Trzeba sie przeciez rozwijac a nie sie cofac
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
ssa owszem by się rpzydało, ale mogliby go wydawać razem z formatem txt, bo nie wszyscy lubią ssa. Ja np. nie rzpepadam za tym i każdy format ssa przerabiam sobie na txt =)
A ja mam pytanie.
Czy po doskonałych napisach do Ai Shimai zrobicie również napisy do podobnych produkcji ?
Jak nie macie pomysłów na tytuły to ja wam mogę podać kilka doskonałych filmów.
tom_21 zarzuc tytulami, jak cos mi wpadnie w oko to moze moze, ale ogolnie to na razie robimy przerwe w tlumaczeniu hentai. To byla taka nasza mala odskocznia. Co do SSA to pomyslimy...
To podaj konkretnie co być wolał.
Bo znam wiele tytułów dlatego nie chcę mówić na marne.
Powiedz jakie to powinny być tytuły.