Nie jesteś zalogowany.
Tentacle mnie nie interesuja w ogole, nie lubie "hard" hentai, wole cos lekkiego, gdzie scenki rodem hentai nie wystepuja co 5 minut. Dlatego jak tak bedzie w Moonlight to raczej sie za to nie wezme.
Tentacle to nie musi być hard.
Ale tego nie ma w Moonlight Lady.
Tam jest jedna scena erotyczna na odcinek i w dodatku bardzo zmysłowa.
Ostatnio edytowany przez tom_21 (2006-11-03 12:02:44)
Możecie pobierać (po świątecznej przerwie) 09 odcinek Bokura ga Ita.
Jak również 04 odcinek Kanona (2006) - historia zaczyna nabierać rumieńców.
P.S. Zazwyczaj przed dodaniem kolejnego odcinka Kanona uaktualniany jest epizod poprzedni. Jest to spowodowane trudnościami z wyłapaniem kontekstu rozmowy w zapowiedziach kolejnego odcinka. Dopiero po zapoznaniu się z materiałem można odpowiednio dostosować zapowiedź w poprzednim odcinku.
I dodatkowo 10 odcinek Bokura ga Ita!
A dzisiaj już (szybko, nie?) 05 odcinek Kanona. Hmm... dlaczego ostatnio tylko ja tu dodaję posty...?
Bo reszta się opieprza xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Mów za siebie Quithe Ja czekałam, aż mi do Death Note wypuszczą hardek
Prawie hardek
A dzisiaj już (szybko, nie?) 05 odcinek Kanona. Hmm... dlaczego ostatnio tylko ja tu dodaję posty...?
Zajales ponad pol grupy korektami a teraz sie dziwisz :D
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-11-05 21:10:38)
O przepraszam cię bardzo, ale ja korektę też robię. Wprawdzie tylko do jednego, ale zawsze coś
Jedziemy dalej z Death Note. Suby do 5 epka już są! Miłego oglądania
Ĺťeby nie było, że nic nie robię xP Właśnie udostępniłem napisy do 8 epka Black Heaven. Miłego ;]
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
No nareszcie! Uff... Po zadaniu sobie wielkiego trudu, bólu tak fizycznego jak i psychicznego, wylaniu wielu łez i zgryzieniu paznokci do krwi wypuściliśmy suby do filmu NANA Live Action! Pobierać, nie gadać!
Subki do 06 epka Death Note by Anime Garden są już do pobrania Miłego oglądania życzę tym, którzy czekali na naszą wersję
Po dĹuĹźszej przerwie 21 odcinek NANY i po nieco krĂłtszej 06 odcinek Kanona.
JeĹli ktoĹ siÄ niepokoi odnoĹnie Chevaliera D'Eona i Bokura ga Ita, uspokajam, Ĺźe trwajÄ
nad nimi intensywne prace.
Macie 22 odcinek NANY.
I 11 odcinek Bokura ga Ita.
Nareszcie jest 02 epizod Le Chevalier D'Eon!
Można już ściągać napisy do Bartender ep2. Tym razem tłumaczenie jest oparte o Lunara i pewnie przy tym zostanę. W zaktualizowaniej paczce do 1 epka można teraz znaleźć też synchro do Lunar oraz opening i ending, których wcześniej nie było.