Nie jesteś zalogowany.
ostatnio miałem piekny sen przewodziłem armia ludzi i demonów
- znalazłem księge w lesie okładka była wykonana z czarnego kryształu na środku pentagram.
przyniasłem do chaty chciałem otwożyć położyłem dłoń na pentagramie i łup promien przebił się mi przez dłoń zostały mi symbol ksiega wchloneła krew i się otworzyła język jakiś
ale go rozumiałem uczyłem się zaklęć a potem zabawa w miastach demony itd.
ostatnio myślełem zauważyłem że od dziecka mam sny w tematyce
akcja
horror
triller
s-f
fantasy
i zawsze jest tam przemoc, krew, śmierć
Większość ludzi nie pamięta wszystkich snów mimo że codziennie je mamy. Sny zazwyczaj są z rodzaju fantastyki, bo raczej to, co się śni nie mogłoby się wydarzyć w prawdziwym życiu. Zawsze znajdzie się jakiś element fantastyczny. A to goni nas jakieś pięciogłowe badziejstwo, albo latamy sobie czy spotykamy z ulubioną postacią z anime
Ja już nie zwracam takiej uwagi na sny jak kiedyś. Czasem jak mi się coś przyśni, co mi się spodoba, to staram się to narysować. Zazwyczaj śnią mi się sny o lataniu.
Kiedyś interesowałem się bliżej tym tematem, a dokłądnie świadomym śnieniem czyli kontrolowaniem snów. Nawet potrafiłem to robić. Sny w których wiedziałem, że śnię, przez co miałem nad nimi kontrolę, zdarzały mi się może 3 razy tygodniowo. Potem jakoś przestałem to ćwiczyć, i teraz zdarzy się może coś takiego raz na 2 miesiące, a szkoda, bo to niesamowite przeżycie.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
dokłądnie świadomym śnieniem czyli kontrolowaniem snów. Nawet potrafiłem to robić.
ja w 1 i 2 klasie podstawówki a potem już
Ostatnio edytowany przez Xsellos (2006-04-08 16:37:52)
Każdy miewa jakiegoś rodzaju sny.
Mi się często zdarza, że śni mi się coś po czym o tym zapominam ale za jakiś czas sytuacja ze snu zdarza mi się w rzeczywistości i wiem dokładnie co będzie w danej chwili i co kto powie.(ktos też tak ma?)
Często też miewam sny w których spadam w dół i mam wtym momencie faktyczne uczucie spadania. Zawsze się wtedy budzę.
Od dość dawna bawię się w różnego rodzaju nazwijmy to "praktyki okultystyczne" (tarot, runy, sny itp.) i często mi się zdarza, że to co komuś się śni potrafię w miarę dokładnie zinterpretować i przełożyć na rzeczywistość.
Świadomym śnieniem jeszcze się nie "bawiłam" ale kto wie może kiedyś:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Za mlodu snilo mi sie ciagle cos o mordowaniu, ciala, krew, odciate glowy, potwory itp. Jako psychopata oczywiscie nie balem sie. heh I w nich uczestniczylem przewaznie jako widz.
Potem mialem "dziwaczne" sny, totalna glupota. A tak od roku, snia mi sie same wypasne sny, anime, gry. Normalnie bosko, ale nie bede opisywal, bo wieczor by nas zastal.
Moja dziewczyna ma świra na punkcie snów Ostatnio kupiła sobie 3 sennik [gruby jak encyklopedia ] Ja nie przywiązuję aż takiej wagi do snów. W większości są to sny fantastyczne, np. dziś mi się sniła obrona jasnej góry. tylko coś było nie tak. byłem w oddziale który miał atakować polaków co tam się bronili! Tak jakbym umysłem wszedł w któregoś z wrogich żołnierzy. Dzięki mnie bo ukradkiwm sabotowałem wrogie wojska wysadzając amunicję (zapomniałe dodać że czołgi itp. tam były a więc czasy zbliżone do WW II). Byłem tam niski rangą - wiem że siedziałem na początku w jakimś czołgu lub opancerzonym transportarze piechoty z działkiem. Byłem kierowcą. Po skończonej bitwie gdy przeciwnicy - szkoda że nie zapamiętałem kto to byli, jaka nacja Zostałem schwytany przez naszych a jako że byłem w mundurzetych co atakowali zostałem jeńcem. Zostałem zamknięty w jakimś lochu/celi i czekałem. Po tym obudziłem się. Mmmm.. Czekam na part.2
ja mam same koszmary ;] albo ew Erotyczne sny OO" (lolz XD)
ja mam same koszmary ;] albo ew Erotyczne sny OO" (lolz XD)
Uwielbiam koszmary... erotyczne oczywiście też
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Erotycznych snów nie miałem dawno Ponoć mają je ci co są niezaspokojeni
i zawsze jest tam przemoc, krew, śmierć
Miejmy nadzieję, że to się nie objawi w świecie rzeczywistym
P.S. To naturlane, że śnimy o lataniu - taka kolej rzeczy w danej fazie snu (REM, NREM i inne)
P.S.2 Zawsze się coś śni, tylko najzwyczajniej w świecie tego nie pamiętamy (optymalny czas snu to 5 godzin, po tym czasie nie widać już żadnych korzyści, naprawdę), dlatego jeśli zaśniemy nad ranem raz jeszcze snem głębokim, to na pewno zapamiętamy jego treść.
Ponoć tabliczka czekolady przed snem wywołuje sny erotyczne (niesprawdzone):P
[cytuj]Ponoć mają je ci co są niezaspokojeni[/quote]
To nie prawda
Czyli wszyscy:D:D
Ja snow zazwyczaj nie pamietam, nie liczac jednego, kiedy to sniło mi się że utopiłem w pobliskim stawie żółtego fiata 125p, oczko w głowie tatusia, to był koszmar, dobrze że nie mam władzy:D nad swoimi snami bo bym się powiesił[cholera][cholera].
Ostatnio edytowany przez white_diem (2006-04-08 17:21:39)
Hmmm... Moje sny.... mam różne sny, jednakże od dziecka mam coś dziwnego z nimi, mianowicie zazwyczaj zapominam sny które często są dla mnie bardzo dziwne i niezrozumiałe i wiążą się z życiem żeczywistym i po jakimś czasie się one sprawdzają , jak bym znowu przeżywał ten sen tyle że na jawie .
lilith ja natomiast niebawie się w np praktyki okultystyczne , ale za to nauczyłem się hmm.. ajk by to określic włańczac i wyłańczac świadome śnienie.. dośc fajne , ale bardzo ciężko jest wyjśc z tego stanu...[brakslow]
Ja jestem typem upadłego anioła (zaklętego feniksa)
ja nigdy nie pamietam jak mi sie sni cos milego.. jak juz, to zapamietuje te nieprzyjemne sny a snow erotycznych chyba jeszcze nie mialam.. nie wiem..
dzieki kisiel juz jestes trupem za " Ponoć mają je ci co są niezaspokojeni "
nie martw sie o to ;P bede zaspkojony jak przyjde z m4a1 XD tylko otworz mi drzwi
wracajac nyo coz.. ja mam dziwne sny erotyczne ... taaaak.. ^^... nyo ale co chyba nie chcecie ze szczegulami wiedziec co i jak lOLZ
Ostatnio edytowany przez Mavet (2006-04-08 17:21:02)
ja mam dziwne sny erotyczne ... taaaak.. ^^
Za dużo hentai
hentai ogladalem daaawno temu XP wiec ... no coz moze opowiem o koszmarach
ja tam ostatnio mam ze mnie wszyscy zostawiaja ;] i zostaje sam w czarnym pomieszczeniu
i wydostac sie zniego nie umiem ;]
Mavet napisał:ja mam dziwne sny erotyczne ... taaaak.. ^^
Za dużo hentai
Pewnie tentakle
~Mavet skończ z tym bo to się robi nudne i nie życzę sobie tego. OK? Do tego m4a1 jest profesjonalną bronią i wcale nie łatwą w użyciu.
BTW. osobiście wolę M16 z podwieszonym granatnikiem M203.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-04-08 17:30:19)
A spróbujcie sobie osiągnąć LD (Luqid Dreams), po polskiemu znane też jako sny kontrolowane.
To jest dopiero coś!
Ja to mam tak że jak śnię to wiem że śnię ale wszystko tak jakby samo siedzieje, czyli jestem niejako obserwatorem. Na dodatek często zmieniam swoja ,,tożsamość'' w śnie. Raz jestem sobą, innym razem kims innym, potem jeszcze kimś innym. Raz miale niezły sen, w którym jechałem z rodzina samochodem po lesie, chyba w Kielcach ( moje dawne rodzinne miasto, zaraz po przeprowadzce do Stormwind ), i nagle wpadamy do basenu i idziemy na dno. Jak sią obudziłem to machałem kończynami jakbym tonął.
PS. Fajne sny są po kiszonych ogórkach ( YEEEAAAHHH!!! ).
Ostatnio edytowany przez Jackie (2006-04-08 17:46:08)