Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
ta... a takjie school rumble ma 3 sezon a 2 sezon to wogole kapa ;x
chrono crusade było moim pierwszym z nielicznych anime gdzie fabuła była niezła ocena 10/10
To anime posiada wyjątkowo interesującą fabułę, mi osobiście najbardziej podobał się klimat i muzyka.
Ostatnio edytowany przez desarian (2006-11-16 14:36:14)
no wiec co do chrono to moja kumpela dala mi pierwsza plyte z kilkoma odcinkami.... i to byl moj koniec... zatracilam sie bez pamieci... poprostu najpiekniejsze anime jakie kiedykolwiek widzialam... a ten cudny demon...a co do koncowki to naprawde ostatnie odcinki to prawdziwe wyciskacze lez... oogladalam cala serie juz ze 3 razy i dalej smutno mi jak widze Chrno i Rosette razem na tej lawce .... Piekne...
Za najlepszy odcinek uwazam 18 ta scena w swietle gwiazd... wzruszajaca... Milosc zakonnicy i demona.. oby tak dalej
tak naprawde to anime pokochalam wlasnie dzieki Chrno
www.sansiroo.luknij.pl amv:P
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-19 13:35:35)
www.sansiroo.luknij.pl amv:P
weszłam, ale mi pisze że nie ma takiej strony...
sansiro napisał:www.sansiroo.luknij.pl amv:P
weszłam, ale mi pisze że nie ma takiej strony...
http://www.sansiroo.luknij.pl/?zgoda=1 spróbuj ten link. Pozdrawiam:)
Nie "pisze" a "wypisuje" lub "jest napisane" Chociaz ktos mi mowil, ze mozna juz tak pisac.
Wracajac do watku kontynuacji...
Beznadziejny pomysl! Podejrzewam, ze 2 seria nie nadawalaby sie do ogladania. Zgadzam sie z Mavetem. SR to swietny przyklad jak powoli mozna psuc tytul. Spodziewam sie, ze 3 seria bedzie juz beznadziejna. Szkoda, bo przeciez SR w top10 siedzi i nic go nie rusza, a 2 seria juz cienko. Nie ma co dalej ciagnac fabuly Chrono. Chyba, ze wypuscili by jakies ciekawe ovki z srodka fabuly powiedzmy. To mogloby ujsc jeszcze. Ale ostatecznie wole zeby zostalo tak jak jest, bo jest najlepiej.
hoho ja też oglądałam Chrno po kieliszku ale tylko pare pierwszych odc. ogólnie mi sie podobało
Ostatnio edytowany przez vamp (2006-11-19 17:33:18)
sorry za odgrzewanie tematu.
Anime super grafika niezła, zakończenie zajebiste (czyli w klimatach "prawdziwego" anime) podobnie jak Elfen Lied.
I co nam z tego Boga? Jak ktoś mnie pyta w co wierze, śmiało mówię ze w "kawałek drewna"
edit:
Cały czas wierzyłem że dostaną cosik od Boga ale grubo sie przejechałem,
Zawsze wierzyłem że lepiej być złym aka Kira czy Zero
Dlatego lubie ludzi zlych, moja ulubioną postacią z gry Nekromanta z Diablo 2, ah te trupki
Ostatnio edytowany przez KKnD (2008-05-07 02:57:02)
do wszystkich: w moim komentarzu jest spoiler i szczerze powiedziawszy nie powinienem o tym wspominać bo po to powstają takie tematy żeby spoilerować !!
"nie po to dostaliśmy wolną wolę żeby oczekiwać pomocy od boga" (cytat z jakiegoś durnego filmu klasy B)
anime uważam za średnie pomieszali dobrą serię z serią dla dzieci i to co im wyszło mnie nie przekonuje (oprócz kilku odcinków), bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie ostatnia scena, myślałem że Rosette przyjmie swój los jak przystało na herosa a ona jak zwykła osoba przestraszyła się śmierci.
a co do kontynuacji: Anioły to nie ludzie, więc Rosetty w 2 części by nie mogło być.
lol. 2 lata dopiero teraz to zauważyłem
Jedna z moich ulubionych serii. Potrafi rozbawić, wzruszyć, zaskoczyć i trzymać w napięciu. Także postacie bardzo mi się podobały, szczególnie Rosette. Ktoś porównywał do Hellsinga, moim zdaniem serie mają niewiele wspólnego, ale obie są genialne.
EDIT
ocena 9/10
Ostatnio edytowany przez Cybrag (2008-05-07 18:45:43)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5