Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Ja póki co nie mam żadnych jakiś odczuć w realnym świecie w wyniku oglądania Anime i mało skojarzeń. Jedyne co tera mi do głowy przychodzi to to, że lubię sobie pomyśleć o kociakach, jakiś fajnych Kawaii i takie tam Uprzyjemnia mi to baaardzo czas mmm...
Hmm... poza tym czasami rzadko jakis motyw z anime mi się przypomni, ale to nie reguła :]
A co do zabaw nawiązujacych do Anime, to wy chyba ostrych debili (chwilowych bo chwilowych) nie widzieliście Jeden ziomuś nakręca, a my robimy coś w stylu Quake 3 Arena w wersji Dragon Ball Z Albo częściej się robi Mortal Kombat Trilogy Fajna zabawa jak ma się ostrą fazEEEE ;d
realny świat nie istnieje , istnieje tylko animatriX
Dajcie jeszcze takie stronki z takimi filmikami jak znaczie:-D
no ja mialem tez fajna akcje to bylo na jakis urodzinach. W pewnym momencie kumplowi odbilo i zaczal po calym miescie gonic i przez caly czas wrzeszczal ze go Diablo goni ladna mial wtedy shize. A my musielismy za nim gonic i pilnowac zeby mu sie nic nie stalo
Anime w realnym życiu? Raczej nie mam zaburzeń rzeczywistości, chyba że sam je wywołam, naprzykład ruszając wozem powiem czasem pod nosem: "Opcy, Hyundai, Hashinsui!":P poza tym jestem normalny, naprawdę.
Mój kumpel ma gorszy problem, mówi ze podczas sesji RPG cały czas wyobraża sobie postać którą odgrywam jakby żywcem była wyjęta z anime... (on nie ogląda anime, mój fanatyzm go zraził )
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Ja swoje schizy trzymam głęboko ukryte bo jak wypełzną i uwolni się moc to wrocław zniknął by z powierzchni ziemi.
Uwalniam je dopiero na konwentach (grrr BAKI ostatniej nie było i to mnie rozsadza od środka).
Skopnie Ebichu na Reanimce 4 i LARP na tym samym jak wybiegliśmy na ulicę z pistoletami z tektury tak się przechodnie przestraszyli co tam jeszcze byli ( ciemno już było ) a my na nich: " UAAAAAAAA. Chuzia na wroga. Alien Attacks. Must Defend ya YA" - podobne teksty latały w powietrzu. Było nas tylko 3 na koniec wpadliśmy do "Żabki" i prosimy o "Green/Red Potion" i Scroole - tak się po tym uśmiałem....
Mam nadzieję że nikt nas wtedy nie filmował
Czytam to wszystko i tylko myśle sobie kiedy mnie to dopadnie bo jestem podatny na takie rzeczy. Jak narazie to tylko od czasu do czasu mam ochotę rozerwać paru ludzi jak Lucy z Elfen Lied:D
Ja swoje schizy trzymam głęboko ukryte bo jak wypełzną i uwolni się moc to wrocław zniknął by z powierzchni ziemi.
Uwalniam je dopiero na konwentach (grrr BAKI ostatniej nie było i to mnie rozsadza od środka).Skopnie Ebichu na Reanimce 4 i LARP na tym samym jak wybiegliśmy na ulicę z pistoletami z tektury tak się przechodnie przestraszyli co tam jeszcze byli ( ciemno już było ) a my na nich: " UAAAAAAAA. Chuzia na wroga. Alien Attacks. Must Defend ya YA" - podobne teksty latały w powietrzu. Było nas tylko 3 na koniec wpadliśmy do "Żabki" i prosimy o "Green/Red Potion" i Scroole - tak się po tym uśmiałem....
Mam nadzieję że nikt nas wtedy nie filmował
hehehe ja was nagrałem
~Kisiel
Jesteście jedyni ehehhehe ładnie się uśmiałem jak przeczytałem o tym sklepie , jedyne co moge to sobie wybrazić mine sprzedawczyni hehehehe
Eee to ja takich jazd nie mam, jedynie to co skopiowalem z animek, to jak cos olewam to to macham tak nadgarstkiem.
Zdarza mi sie tez uzywac czasami japonskich slow, ale nie nalogowo.
Ostatnio kumpela dostala zajawke ze jak cos chce odemnie to robi identyczny gest co hinata, ja kma cos do naruto (spuszczna glowa, stykanie palcow wskazujacych o siebie i magiczne slowo o-ne-gai )
Dwa słowa: HARUHI SUZUMIYA
Co to znaczy? To jest moja żeńska wersja. Dosłownie. Jakieś pytania?
Na temat:
Czasami żałuję, że nie można zrobić sobie "łezki" na głowie - to by pomagało wyrazić tak wiele emocji... Albo te upadki co się ląduje z nogami w górze...
Czytam to wszystko i tylko myśle sobie kiedy mnie to dopadnie bo jestem podatny na takie rzeczy. Jak narazie to tylko od czasu do czasu mam ochotę rozerwać paru ludzi jak Lucy z Elfen Lied:D
Ej, to moja fantazja! A sio!
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-04-22 21:50:56)
ja mam tak że podobnie jak s0n1c czasami powiem sobie coś po japońsku. tylko że potem ludzie stoją...."co?..." i wał. to tłumacze że to tak po japońsku, a ci że chińczyk jestem (to mnie własnie denerwuje, że dla większości chiny i japonia to to samo[klnie]), a tak z zachowań to mam to że jak ktoś powie cos irytującego albo zajarzył po 2 godzinach to mam ten odruch spuszczania głowy i wydawania (ehhh) i tego wydechu jakby tylko brak mi tych niebieskich kresek nad głową . a raz mi się zdarzyło, że jak ktoś mnie na czymś przyłapał to sie tłumaczyłem wymachując energicznie rękoma:D wiecie o co chodzi
ja mam bardzo podobnie jak ty Hatake
(to mnie własnie denerwuje, że dla większości chiny i japonia to to samo[klnie])
Tak samo u mnie. Organizujemy krucjatę?
Baka, moje ulubione słowo, tylko nikt nigdy nie wie co ono oznacza
Hatake napisał:(to mnie własnie denerwuje, że dla większości chiny i japonia to to samo[klnie])
Tak samo u mnie. Organizujemy krucjatę?
]
no rixed jeśli tak sprawy się mają to oczywiście:D
ja mam bardzo podobnie jak ty Hatake[baka]
hehe widze że to nie tylko u mnie tak jest. nie jestem sam[hehe]
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-04-22 23:44:30)
hehe może to jest dlatego takie fajne że nikt tego nie rozumie:P
[cytuj]~Hatake napisał(a)
ja mam tak że podobnie jak s0n1c czasami powiem sobie coś po japońsku. tylko że potem ludzie stoją...."co?..." i wał. to tłumacze że to tak po japońsku, a ci że chińczyk jestem (to mnie własnie denerwuje, że dla większości chiny i japonia to to samo), a tak z zachowań to mam to że jak ktoś powie cos irytującego albo zajarzył po 2 godzinach to mam ten odruch spuszczania głowy i wydawania (ehhh) i tego wydechu jakby tylko brak mi tych niebieskich kresek nad głową . a raz mi się zdarzyło, że jak ktoś mnie na czymś przyłapał to sie tłumaczyłem wymachując energicznie rękoma wiecie o co chodzi[/quote]
a tak wogóle to właśnie jest fajne w anime że sama gestykulacja wystarczy[okej]
Strony Poprzednia 1 2