Nie jesteś zalogowany.
Chodzi oto że Marcin(Zgrzyt) ma problemy zdrowotne(przez własna głupotę, przez to że jest uparty), a dokładniej zaje..... poważne osłabienie organizmu prawie cały czas śpi i ma gorączkę, pierwszy raz nie przez koniak. Mnie zwą LoL(nie pytajcie dlaczego) i zastąpię go za jego przyzwoleniem z anime zaczynam zobaczyłem Hellsinga, EL, NGE, Green Green i Chrno Crusade ale oglądam dalej i jest spoko wszystkie sprawy jakie miał załatwić on zapodajcie mi na PM postaram się pomóc.
Mam nadzieje że miło będzie się nam gawędziło i że nauczę się coś od prawdziwych
otaku.:D
E napisze cos o sobie bo fajne forum
To tak mam 16 lat i robię różne zlecenia dla Marcina (jest dla mnie jak brat lol, ale to się pominie), z mym wiekiem nie mam chyba co się wymądrzać(teoretyczne ale jak będzie w praktyce?), mimo młodego wieku kocham SEX i dobrą zabawę i o dziwo naukę i zaczynam kochać anime i mange.
Lubię dyskutować i grać w gry na PC-ta. Wiem wiem pospolite ale wierzcie mi jak się rozkręcę to będzie super.A podobno kolesie co sprawują tu władze to nieźli zakapiorzy, miło was poznać mam nadzieje że nie zablokują jego konta przeze mnie
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-04-25 20:18:58)
Witam i zycze milego uzytkowania tejze strony, tylko nie podpadnij modkom..są źli
hehe pozdrow Zgrzyta , bez niego (i nie tylko ) wontek odnośnie najładniejszych dziewczyn z anime niebyłby taki jakim się stał
Primo: Witamy na forum.
Secundo: Fajnie, że pomagasz kumplowi.
Tertio: Jeśli forum Ci się podoba, to załóż też sobie własne konto i pisz jako Ty
Witam i zycze milego uzytkowania tejze strony, tylko nie podpadnij modkom..są źli
Nie jestem zły
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-04-25 20:45:24)
[cytuj]Nie jestem zły [/quote] taaa jaaaasne
edit : zaraz będzie ostrzeżenie
Ostatnio edytowany przez Atem (2006-04-25 20:49:53)
Tylko paskudny
Edit:
LOL, Arry - Dokładnie w tej samej chwili
Ostatnio edytowany przez Suchy (2006-04-25 20:50:59)
Nie kapuje za bradzo czemu właśnego kąta nie założysz ?
I tak będzie lepiej, bo juz nie wiadomo z kim człowiek gada
A jakoś tak niechce a puki co bede opiekował się tym kontem w szpitalu bedzie on tydzień więc niedługo bedzie on pisał(choć mam wątpliwości cały czas jakieś znajome go odwiedzają[o lol] to raczej tak szybko nie nabierze sił) a po za tym jak mówi co mam za niego załatwic to wymawia min. co tam na forum.......(i tu kilka nazw w tym tego forum)
Witam na forum. Pozdrów tam Zgrzyta niech szybko do zdrowia wraca (najlepiej najmij mu ochroniaża żeby "znajome" go nie zamęczały). Modków się nie bój to są bardzo mili ludzie, którzy bardzo chętnie pomagają, uwielbiają konstruktywną krytykę, i nigdy nie karzą za nic ( #gracol na moim koncie nadal nie znalazły się pieniądze za ostatnie kity o modkach jakie wciskałem nowym użytkownikom teraz będe czekał na dwa przelewy). A tak na poważnie to do tej pory są grzeczni bo wiedzą, że nas jest więcej... a jak wiadomo wypadki chodzą po modkach
#gracol na moim koncie nadal nie znalazły się pieniądze za ostatnie kity o modkach jakie wciskałem nowym użytkownikom teraz będe czekał na dwa przelewy
Nieeee? To skocz do banku, bo pewnie jakaś kasjerka robnęła Ci te ciężko wyłudzo...ekhm... zarobione pare złotych.
gracol napisał:Wishmaster napisał:#gracol na moim koncie nadal nie znalazły się pieniądze za ostatnie kity o modkach jakie wciskałem nowym użytkownikom teraz będe czekał na dwa przelewy
Nieeee? To skocz do banku, bo pewnie jakaś kasjerka robnęła Ci te ciężko wyłudzo...ekhm... zarobione pare złotych.
A ja się zastaniawiałem, dlaczego ostatnio dostałem dwa przelewy po rząd.... Gracol pomyliłeś adresata.
I za to m.in. kocham to forum[respekt].
BTW. Ja również dołanczam się do powitania:D.
Terroryści są wśród was! Dziś do północy chcę zobaczyć na moim koncie 100.000PLN, albo...[ukryty] ...nie chcecie wiedzieć co będzie po albo
Witam Zgrzyt
ej taam wy to slabizna jestescie!:P ja od podstawowki haracze sciagalam od kolegow i kolezanek z klasy (bylam skarbnikiem )
Terroryści są wśród was! Dziś do północy chcę zobaczyć na moim koncie 100.000PLN, albo...[ukryty] ...nie chcecie wiedzieć co będzie po albo
Cholera... forum nam zamknie... zbierać kasę, ten człowiek jest szalony, on naprawdę może to zrobić:o