Nie jesteś zalogowany.
ja tez go zgłosze na żyranta :p
A nie lepiej po prostu wymusić od Krida tą kasę? Spoko Garcol pamietam że 20% dla ciebie z kazdego rozboju , Don Kane [donkejn?] też chce swoją część?
a! prawie zapomniałem o chorym, prześlij mu pozdrowienia LoL i tak w ogóle witaj na forum
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-04-25 22:20:29)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Wśród tych finansowych rozmów witam przyjaciela zgrzyta i przesyłam pozdrowienia choremu wodzowi rewolucji:)
Gracol spróbował by tylko zamknąć Forum...
Ja mam chodzy we wszystkich tajnych i nie tajnych organizacjach...
Począwszy od Ruskiej i włoskiej mafi id.ąc przez Al kaide, a na Zamaskowanych organizacajch Faszystowskich kończąc...
eee się trochę rozpędziłem... tam chody to dizadek miał ale sie to wszystko rozsypało
...przesyłam pozdrowienia choremu wodzowi rewolucji:)
Rewolucja upadnie i wtedy JA zostanę tyranem absolutnym!!
HAHAHHAHA!!!!!- Jedi Master
Ehhh a ten znów o tym samym, Sorry, ze się "zaaktywował" ale tak jakos duszno:P- Arry
Ostatnio edytowany przez Arry (2006-04-25 22:22:08)
A nie lepiej po prostu wymusić od Krida tą kasę? Spoko Garcol pamietam że 20% dla ciebie z kazdego rozboju , Don Kane [donkejn?] też chce swoją część?
Za późno, już cały swój dorobek przelałem na konto Gracola(przynajmniej mam nadzieję, że to było jego);)
opcy napisał:A nie lepiej po prostu wymusić od Krida tą kasę? Spoko Garcol pamietam że 20% dla ciebie z kazdego rozboju , Don Kane [donkejn?] też chce swoją część?
Za późno, już cały swój dorobek przelałem na konto Gracola(przynajmniej mam nadzieję, że to było jego);)
O ludziska właśnie sprawdziłem i na moje konto przyszło 100,000 PLN
Hm skąd to może byc
Aha Ja też cie witam przyjacielu Zgrzyta:P
Nie zapominajmy o GTW (która nie istnieje) Grupie Premium i rosnących w siłę Ortofaszystach... tak w ogóle panowie to ja tu widze "układ" (Jezu! Mam to samo co brat prezydenta[deprecha])
O ludziska właśnie sprawdziłem i na moje konto przyszło 100,000 PLN
Hm skąd to może byc
Wiedziałem, że nie można ufać tym z okienka bankowego[placze]
Nie zapominajmy o GTW (która nie istnieje) Grupie Premium i rosnących w siłę Ortofaszystach... tak w ogóle panowie to ja tu widze "układ"
Ja tu żadnych układów nie widzę, wszystkie datki to niopodatkowane darowizny:P
Nie zapominajmy o GTW (która nie istnieje) Grupie Premium i rosnących w siłę Ortofaszystach... tak w ogóle panowie to ja tu widze "układ" (Jezu! Mam to samo co brat prezydenta[deprecha])
Niee, jeszcze nie to samo. On mówi o czworokątach, a tu na razie tylko trzy grupy.:) No chyba, że w ciemnych zakątkach ANSI ktoś jeszcze konspiruje.:-D
Mam pytanie, a co będzie jeśli się nie zapłaci?
Ĺťeby nie było trójkąta tylko czworokącik to jest jeszcze Buntai team:P
No no ciekawie
Tik, tak, tik, tak
Tik, tak, tik, tak
Tylko uważaj żeby Ci się trybiki nie poprzcierały
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Proponuję napaść na bankomat i wźiąć zakładników , zawsze też można obrobić SKO (Szkolną Kasę Oszczędności) kiedyś tam 10000 złoty wpłaciłem a wiem że inni wpłacali więcej, teraz tam muszą być miliony!!!8-D