Nie jesteś zalogowany.
Proponuję napaść na bankomat i wźiąć zakładników , zawsze też można obrobić SKO (Szkolną Kasę Oszczędności) kiedyś tam 10000 złoty wpłaciłem a wiem że inni wpłacali więcej, teraz tam muszą być miliony!!!8-D
Lol! Nie wiedziałem, że ktoś to jeszcze pamięta!
gracol napisał:Tik, tak, tik, tak
Tylko uważaj żeby Ci się trybiki nie poprzcierały
Grrrrrrrrrrr!
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-04-25 23:08:11)
Lol! Nie wiedziałem, że ktoś to jeszcze pamięta!
A jakże, czy w ogóle jest jeszcze coś takiego? I czy w ogóle ktos wybrał z tego swoją kasę jak kończył podstawówke?
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
gracol napisał:Lol! Nie wiedziałem, że ktoś to jeszcze pamięta!
A jakże, czy w ogóle jest jeszcze coś takiego? I czy w ogóle ktos wybrał z tego swoją kasę jak kończył podstawówke?
Hmmmm, a wiesz że nie pamietam? Kurcze, na tamte czasy to kupa szmalu była
gracol napisał:Lol! Nie wiedziałem, że ktoś to jeszcze pamięta!
Tak, ja wybrałam
Grrrrrrrrrrr!
Cicho Tygrysku
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Jedno słowo: HARUHI!
Jedno słowo: HARUHI!
Przepraszam a co ono oznacza?[baka]
To coś takiego jak dzike węże, wszyscy wiedzą o ich istnieniu ale nikt jeszcze nie przeżył z nimi spotkania.[los]
tak właściwie to oczym wy tu piszecie ? , bo już się pogubiłem
a propo tych 100 000 to zaraz moge wyplacic w jednym banknocie z moniuszka z tylu
btw. ciekawe czy jeszcze pamietacie te stare pieniadze ladnie duzo tego bylo;)
Najlepsze było 100 zł z Waryńskim, przy okazji człowiek poznawał takie trudne słowa jak proletariat
RiXeD napisał:Jedno słowo: HARUHI!
Przeczytaj od tyłu:D
strusic napisał:Zły był Yang. Jego trzeba się bać zawsze
A tak przy okazji co jest z Yangiem? Musiałem być chory jak odszedł(?) Co jest kurde? (sry za offtop;))
On też zachorował, ale inaczej... ożenił się chyba[papatki]
Ehh to wy się nie znacie... wogóle... Ja i Kane ...
Ekhm sorry sprawa poufan...[baka]
Za dużo gadam
Też ślub?
Krid napisał:strusic napisał:Zły był Yang. Jego trzeba się bać zawsze
A tak przy okazji co jest z Yangiem? Musiałem być chory jak odszedł(?) Co jest kurde? (sry za offtop;))
Arry napisał:Ehh to wy się nie znacie... wogóle... Ja i Kane ...
Za dużo gadamTeż ślub?
Hej za kogo ty mnie masz?
Tu nie wiadomo o co chodzi czyli chodzi o kase, Duuuużo kasy kto wie może na ślub ...
Eee... Własnie dostałem maila... ups za dużo powiedizałem ... Zna ktoś z was dobrą firmę grabarska, która zaoferuje mi grobowiec w przytulnym miejscu?[rip][rip]
[...] Eee... Własnie dostałem maila... ups za dużo powiedizałem ... Zna ktoś z was dobrą firmę grabarska, która zaoferuje mi grobowiec w przytulnym miejscu?[rip][rip]
Nice and cosy, co?
Wersja z szyber-klapą czy bez?
Krypty są lepsze, przynajmniej masz doborowe towarzystwo. Trochę sztywne i małomówne, ale w końcu przełamiecie lody
Chyba pora zmienić twarz. Proponuję, żebyś zgłosił się na casting do programu "Chcę być piękna"
Noctis napisał:Krid napisał:strusic napisał:Zły był Yang. Jego trzeba się bać zawsze
Arry napisał:Ehh to wy się nie znacie... wogóle... Ja i Kane ...
Za dużo gadamTeż ślub?
Hej za kogo ty mnie masz?
Tu nie wiadomo o co chodzi czyli chodzi o kase, Duuuużo kasy kto wie może na ślub ...
Eee... Własnie dostałem maila... ups za dużo powiedizałem ... Zna ktoś z was dobrą firmę grabarska, która zaoferuje mi grobowiec w przytulnym miejscu?[rip]
ja znaam!! Mieszkam przy cmentarzu (powaznie) i kolo mnie jest duzo tych pierdol No i Gracol narazie nie zamknal forum wiec moze sie rozmyslil a moze te jego weze sie wkurzyly i go skonsumowaly? :>
Arry napisał:[...] Eee... Własnie dostałem maila... ups za dużo powiedizałem ... Zna ktoś z was dobrą firmę grabarska, która zaoferuje mi grobowiec w przytulnym miejscu?[rip][rip]
Nice and cosy, co?
Wersja z szyber-klapą czy bez?
Krypty są lepsze, przynajmniej masz doborowe towarzystwo. Trochę sztywne i małomówne, ale w końcu przełamiecie lodyChyba pora zmienić twarz. Proponuję, żebyś zgłosił się na casting do programu "Chcę być piękna"
Co wy na zmianę avatara?
pomoże?[kombinuje]
Noctis napisał:[...]
Chyba pora zmienić twarz. Proponuję, żebyś zgłosił się na casting do programu "Chcę być piękna"Co wy na zmianę avatara?
pomoże?[kombinuje]
Do wyboru:
albo:
opcy napisał:RiXeD napisał:Jedno słowo: HARUHI!
Przeczytaj od tyłu:D
Nieeeeeet... Po prostu moim obowiązkiem jest szerzyć Haruhizm xP