Nie jesteś zalogowany.
[URL=www.fotosik.pl][/URL]
Znowu wysłaliscie przeciwko nam tego samego zawodnika?
Trudno, będę musiał zająć się nim osobiście!
Walka będzie krótka...
Hahaha! Po tym jak z nim skończę będzie mógł jedynie leżeć i wykrwawiać się na śmierć
Zostawie go przy życiu, będzie mógł patrzeć na zwycięstwo Haruhi! HAHAHAHAHA!
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
A potem się go poszatkuje...
Nie chciałbym spoilerować ( mange czytam ) , ale wierzcie mi to naprawde nie jest takie łatwe - poszatkować ichigo.
To go nabijemy na pal, spalimy a to co zostanie rzucimy dzikim wężom na pożarcie... potem ewentualnie dodatkowo spalimy węze dla pewności[los]
To go nabijemy na pal, spalimy a to co zostanie rzucimy dzikim wężom na pożarcie... potem ewentualnie dodatkowo spalimy węze dla pewności[los]
Ciekawym , jak te sceny skleisz , bo na słowo nie uwierze.
Hehehe... założymy się? Dam jutro bo dziś nie mogę znaleść płytki z odpowiednim screenem (odc 76)
Ha! oto wasz bohater...
bonusowo go powiesiłem
[URL=http://img159.imageshack.us/my.php?image=hang5rl.jpg][/URL]
a potem nabiłem na pal i podpaliłem
[URL=http://img159.imageshack.us/my.php?image=pal3li.jpg][/URL]
Dzikie węże będą jutro, teraz przez noc będę pilnował by ogień nie zgasł[okej]
Nie chciałbym spoilerować ( mange czytam ) , ale wierzcie mi to naprawde nie jest takie łatwe - poszatkować ichigo.
Tak? To dlaczego wczoraj jadłem kanapkę z szynką?
Dżibril napisał:Nie chciałbym spoilerować ( mange czytam ) , ale wierzcie mi to naprawde nie jest takie łatwe - poszatkować ichigo.
Nasi agenci pracują nad tym[ukryty]
RiXeD napisał:Dżibril napisał:Nie chciałbym spoilerować ( mange czytam ) , ale wierzcie mi to naprawde nie jest takie łatwe - poszatkować ichigo.
Już go nie odzyskacie...
Dżibril napisał:RiXeD napisał:Dżibril napisał:Nie chciałbym spoilerować ( mange czytam ) , ale wierzcie mi to naprawde nie jest takie łatwe - poszatkować ichigo.
Już go nie odzyskacie...
Mówisz ?
RiXeD napisał:Dżibril napisał:RiXeD napisał:Dżibril napisał:Nie chciałbym spoilerować ( mange czytam ) , ale wierzcie mi to naprawde nie jest takie łatwe - poszatkować ichigo.
Już go nie odzyskacie...
Mówisz ?
Już mam go w bułce, właśnie robię zapiekankę. Dzięki, ale ne przyszłość wolę mniej żylaste mięso.
Ej ! Przecież Chuck jest niezniszczalny i nie do pokonania !Lepiej sie przyjrzyj dokładnie temu co masz w tej bułce....
Ej ! Przecież Chuck jest niezniszczalny i nie do pokonania !Lepiej sie przyjrzyj dokładnie temu co masz w tej bułce....
To Chuck na 1k procent. Osobiście go zaszlachtowałem.
Dżibril napisał:Ej ! Przecież Chuck jest niezniszczalny i nie do pokonania !Lepiej sie przyjrzyj dokładnie temu co masz w tej bułce....
To Chuck na 1k procent. Osobiście go zaszlachtowałem.
pociesza mnie myśl że 1k niajk ma sie do 100. Chuck tylko odbije Ichigo i już do nas wraca.