Nie jesteś zalogowany.
Zgrzyt napisał:A to wszystko przez RiXeDa bo to nasz teren a ty siedzisz tylko tu nie nasza wina że u ciebie siedzą tylko kilka osób co ledwie piszą.
Nie dziwie sie wiec ze nie slyszalem o H.....
Taa... CAĹY (i nie przesadzam) światek M&A OSZALAĹ na punkcie SHNY, a ty nic nie słyszałeś...
Osiec mnie wiec
Super. Pod twoje rozkazy, Yaku, przekazuję:
vgobi'ego - jest już bardzo dobrze wyszkolonym magiem ognia, choć do samodzielnych działań nie nadaje się, lepiej zawsze dać mu woja do obstawy, jak rzucać będzie zaklęcia,
Noctris'a - pewnie znów wyskoczył do miasta i wróci z workiem świecidełek i jakimś Picasso lub Monetem pod pachą,
Psychopatę - z nim trzeba ostrożnie, jak się staje drażliwy przychodzi mu chętka na poderżnięcie komuś gardła (kompletnie nie nadaje się do działań w zespole),
Makrunię - jest bardzo wrażliwa, łatwo ją urazić, a wtedy dogadanie się z nią bywa trudne,
Lilith mogę czasami wypożyczać, ale bardziej jest mi tutaj na miejscu potrzebna.
Pozostali wojownicy świątynni podlegają karoleq114 i z nim trzeba by było uzgadniać operacje, w których będą potrzebni jego ludzie.
Niestety wciąż mi brakuje dobrego szpiega, a Wiewióra nie mogę podbierać Mr_Gregorowi.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 17:58:44)
Osiec mnie wiec
pOSIEcę cię więc...
ZAJRZYJ NA JAKIEKOLWIEK FORUM DOT. M&A!!!!!
Makrunię - jest bardzo wrażliwa, łatwo ją urazić, a wtedy dogadanie się z nią bywa trudne,
Uwież mi, nie jestem wrażliwa XD Gdybym taka była, to czy umiałabym z tak zimną krwią zabijać... >D
Po prostu, jeśli poczuje się niepotrzebna zaszywam się w swojej kryjówce by pomedytować, kogoś pochlastać, nażreć się krewetek do Arry'ego... >D
A to, że ja chamska, nietolerancyjna etc to już pisałam XD Wińcie moich rodziców XD
Yaku salutuje i czekam na rozkazy.
[szalony]Wybijmy wyznawców H..[szalony]
Super. Pod twoje rozkazy, Yaku, przekazuję:
Oj nieee.. Zajmuje sie planowaniem. Wspieram przywodcow. Sam sam jednak nie chce nikim takim zostac
Juz ojciec Askararaw przestrzegal mnie przed podejmowaniem tak odpowiedzielanej funkcji
pOSIEcę cię więc...
wspoltworze pare forkow o tamatyce anime/japonia - nadal nie znam tej H...-cośki
Ostatnio edytowany przez Yaku (2006-04-27 18:08:30)
A to, że ja chamska, nietolerancyjna etc to już pisałam XD Wińcie moich rodziców XD
Przepraszam za osobiste pytanie. Kim byli/są twoi rodzice? Bo sądzą po twoich upodobaniach jedno chyba jest wampirem.
Co do Arry'ego, wykorzystuj go niemiłosiernie, wciąż gdzieś lata to może ci podrzucać jakieś egzotyczne specjały. Polecam diabła tasmańskiego.
Oj nieee.. Zajmuje sie planowaniem. Wspieram przywodcow. Sam sam jednak nie chce nikim.
Juz ojciec Askararaw przestrzegal mnie przed podejmowaniem tak odpowiedzielanej funkcji
To planuj dla nich misje, bo to wszystko wolni strzelcy, którzy nie słuchają niczyich rozkazów. Jeżeli nie chcesz im wydawać rozkazów to ja dalej będę to robić, tylko muszę dostać opracowanie strategiczne od ciebie.
W zasadzie ci ludzie do tej pory dostawli ogólne wytyczne, co, gdzie, kogo i dlaczego, a jakimi metodami wykonywali zadanie, to już była ich sprawa.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 18:09:27)
Anaka napisał:Super. Pod twoje rozkazy, Yaku, przekazuję:
Oj nieee.. Zajmuje sie planowaniem. Wspieram przywodcow. Sam sam jednak nie chce nikim takim zostac
RiXeD napisał:pOSIEcę cię więc...
wspoltworze pare forkow o tamatyce anime/japonia - nadal nie znam tej H...-cośki
Polskie? Nie dziwię się...
To planuj dla nich misje, bo to wszystko wolni strzelcy, którzy nie słuchają niczyich rozkazów.
Super !!! Wiec pasuja do mnie ^^
Jeżeli nie chcesz im wydawać rozkazów to ja dalej będę to robić, tylko muszę dostać opracowanie strategiczne od ciebie.
Wydaje mi sie ze tak bedzie lepiej, chociaz.. pierwsza czesc wypowiedzi dala mi sporo do myslenia ^^
W zasadzie ci ludzie do tej pory dostawli ogólne wytyczne, co, gdzie, kogo i dlaczego, a jakimi metodami wykonywali zadanie, to już była ich sprawa.
Przypominają wiec najemników lub .. tak jak rzekalas : wolnych strzelcow.
Coraz bardziej ich lubie ^^
w czym Polacy ustępują innym narodom?
RiXeD -> nie cytuje sie calych wypowiedzi lecz tylka tą czesc do ktorej odnosisz swa wypowiedz
Ostatnio edytowany przez Yaku (2006-04-27 18:19:10)
Anaka napisał:W zasadzie ci ludzie do tej pory dostawli ogólne wytyczne, co, gdzie, kogo i dlaczego, a jakimi metodami wykonywali zadanie, to już była ich sprawa.
Przypominają wiec najemników lub .. tak jak rzekalas : wolnych strzelcow.
Coraz bardziej ich lubie ^^
A co się dziwisz? Z jednej strony nie jestem wojskowym, a z drugiej szkoda mi było oddać tych ludzi pod komendę żołdaków, bo ci zaraz zmarnowaliby ich talenty. Mam sprawne i różnorodne maszyny do zabijania, które potrafią myśleć, a nie tylko ślepo wykonywać rozkazy, czego wymaga się od żołnierza.
Zresztą wojskowi często mają dziwne opory żeby np. nasłać Psychopatę, by zatruł wodę przeznaczoną dla przedszkolaków.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 18:25:21)
Wracam z delegacji!
Dla naszej szalonej nakromatki przywiozłem cały kontener owoców - uważaj yubylcy, którzy dali mi ten kontener mówili coś o wężu...
Anaka propo szpiegów...
Jak znajdziesz jakichś to odstąp mi jednego do spraw administracyjnych:P
Aha i jeszcze...
Uwaga na korytarzu do mojego biura!
Od czasu gdy bawiłem się czarami lodu by sprawdzić ich skutecznosc jest tam dosc ślisko;)
Anaka propo szpiegów...
Jak znajdziesz jakichś to odstąp mi jednego do spraw administracyjnych:P
Trudny towar do zdobycia, wierz mi.
a co ma nas obchodzić co kręci fanów mangi i anime w bułgarii czy na grenlandii?
//dobra, znalazłem jakieś stare rpg-7 załadowane pociskami ze spleśniałych oscypków. oddaję do zbrojowni ^^
na kolację są kanapki z człowieka albo kanapki z serem. do wyboru. (o herbacie nie wspominam ^_-)
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-04-27 18:27:17)
na kolację są kanapki z człowieka albo kanapki z serem. do wyboru. (o herbacie nie wspominam ^_-)
Ta z szynką smakuje bosko, tego mi trzeba było. A herbata wyśmienita. Parzona po japońsku?
Przepraszam za osobiste pytanie. Kim byli/są twoi rodzice? Bo sądzą po twoich upodobaniach jedno chyba jest wampirem.
Obydwoje są ludźmi, ale pewnego strasznego dnia, 2 maja 1998 roku, tuż po śmierci hide-sama z zespołu X-Japan moje wnętrzności przeszyła mgła, która zmieniła mnie w niewrażliwą, chamską niekromantkę XD
Co do Arry'ego, wykorzystuj go niemiłosiernie, wciąż gdzieś lata to może ci podrzucać jakieś egzotyczne specjały. Polecam diabła tasmańskiego.
Miau x3
Dla naszej szalonej nakromatki przywiozłem cały kontener owoców - uważaj yubylcy, którzy dali mi ten kontener mówili coś o wężu...
Egzotyczne owocki? Mraaauu x3 No to ja lece na ucztę xD *a wężyka zostawię sobie jako pupilka ^__^*
RiXeD napisał:Polskie? Nie dziwię się...
w czym Polacy ustępują innym narodom?
Kiedyś była już tu o tym dyskusja... A także trochę w temacie "Ech, ta dzisiejsza młodzież...(?)"... I wierz mi- ustępują.
Ot, i mamy przykład. Moja propozycja czasowego zawieszenia broni została zignorowana...
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-04-27 18:36:45)
Moi chłopi upiekli mnóstwo frytek. Mam również kaszankę i kiełbasę. Zapraszam na grilla:P
O w morde głodny sie zrobiłem
a co ma nas obchodzić co kręci fanów mangi i anime w bułgarii czy na grenlandii?
Mi to raczej Afganstanem zalatuje.
Kiedyś była już tu o tym dyskusja... A także trochę w temacie "Ech, ta dzisiejsza młodzież...(?)"... I wierz mi- ustępują.
Ot, i mamy przykład. Moja propozycja czasowego zawieszenia broni została zignorowana...
Co to za przykład?
Spojrzmy na amerykanow. Ktos zniszczyl im dwa budynki za co najechali Afganistan i zamordowali mase ludzi
Wczesniej Rosjańce zaatakowali tez jakis kraj nie wiem jaki mieli oficjalnie podawany cel lecz w rzeczywistosci chodzilo o przetestowanie nowoczesnych bronii i zdobycie cennych mineralow.
Kazdy narod ma swoja historie jednak - kazdy jest inny.
Osobiscie panstwo polskie mam w dupie jednak narod polski jest dla mnie bardzo wazny - moge wiec widziec go nieco wyidealizowanego.
Moi chłopi upiekli mnóstwo frytek. Mam również kaszankę i kiełbasę. Zapraszam na grilla:P
Pewnych rzeczy nie trzeba powtarzac xD
Było piwo ale z Syekiem wypiliśmy;)
I jak tu zawieszac bron gdy piwka nie ma ?
Trza bedzie najechac H-cosiów