#381 2006-04-28 13:55:20

pa3cja
Użytkownik

Odp: Yoruichizm oraz zgromadzenie Yoruichistów

Hatake napisał:

możecie mnie dać rangą jako sługa bogini czy jak:D bo ja w realu mam w domu naszą yorichi smile_big jak dorwe aparat to wam zapodam zdjęcie. a co do wojny z tokio hotel fanami ee tam to sam geje.

masz cos do gejow? czyzby szpieg mlodziezy wszechpolskiej[szalony]? ukryty[ukryty]

#382 2006-04-28 13:58:50

Anaka
Użytkownik

Hatake napisał:

możecie mnie dać rangą jako sługa bogini czy jak:D bo ja w realu mam w domu naszą yorichi smile_big jak dorwe aparat to wam zapodam zdjęcie. a co do wojny z tokio hotel fanami ee tam to sam geje.

Nie ma sprawy. Będziesz kapłanem - Strażnikem Bogini Śmierci oczkod

#383 2006-04-28 14:14:48

Syek
Użytkownik

Anaka napisał:
pa3cja napisał:

ja proponuje walke z mlodzieza wszechpolska smile

A co oni czczą?

Anaka, to jest złe pytanie. Powinno być: czy czczą oni Yoruichi?:D
I już wiemy czy się nadają na przyszły cel ataku. Wkońcu chodzi o ekster.. znaczy nawracanie:) niewiernych, a nie o walke z innymi wyznaniami

#384 2006-04-28 14:31:03

Anaka
Użytkownik

Syek napisał:
Anaka napisał:
pa3cja napisał:

ja proponuje walke z mlodzieza wszechpolska smile

A co oni czczą?

Anaka, to jest złe pytanie. Powinno być: czy czczą oni Yoruichi?:D
I już wiemy czy się nadają na przyszły cel ataku. Wkońcu chodzi o ekster.. znaczy nawracanie:) niewiernych, a nie o walke z innymi wyznaniami

My? szpan Czyżby Krid cię nawrócił na jedyną, słuszną wiarę? Nie wiedziałam, że ta balanga u niego mogłaby odnieść taki skutek.
A co do pierwszej części twojej wypowiedzi, przeczytaj sobie w pierwszym poście do tego tematu moje dossier. Wtedy zrozumiesz moje podejście do naszej religii. Musiałbyś się też cofnąć do strony 5 tematu "Prawdziwy Zgrzyt cierpi a ja bede jego..." gdzie przedstawiłam bardzo króciutko warunki na jakich przystąpię do kultu. jezor

#385 2006-04-28 15:11:39

Syek
Użytkownik

Anaka napisał:

My? szpan Czyżby Krid cię nawrócił na jedyną, słuszną wiarę? Nie wiedziałam, że ta balanga u niego mogłaby odnieść taki skutek.

No jako jeden z włóczących się po włościach Krida, a więc i w pobliżu świątyni czuje się niejako zaprzyjaźniony z wyznawcami, choć pewnie oni ze mną niekoniecznie:) A ostatnia impreza u Krida też nie była bez znaczenia:)

Tyle, że ja, w przeciwieństwie do ciebie:D, nie zauważyłem korzyści w przyłączeniu się:
2006-04-26, 17:29

Anaka napisał:

Poprę yourichionizm za wymierne korzyści materialno-stanowiskowe w kulcie. smile_big

#386 2006-04-28 15:18:31

Anaka
Użytkownik

Syek napisał:

Tyle, że ja, w przeciwieństwie do ciebie:D, nie zauważyłem korzyści w przyłączeniu się:
2006-04-26, 17:29

Anaka napisał:

Poprę yourichionizm za wymierne korzyści materialno-stanowiskowe w kulcie. smile_big

A myślisz, że czemu zrobiłam się skarbnikiem? szpan I to nawet nie trzeba okradać świątyni, wystarczy dobrze zainwestować i pobierać opłaty od ulokowanych środków (własne biuro maklerskie).
W dodatku gury prawie nigdy nie ma na miejscu, ciągle są w ruchu. Zresztą i tak komplenie nie orientują się w finansach. Szefowie wiedzieli co biorą z całym dobrem inwentarza. Nie powinni narzekać na to jak dbam o dobro świątyni, zarazem realizując własne cele. jezor
W podziemiach świątyni jest ogromny kompleks rozwojowo-badawczy, a nie wszystko co zostanie wymyślone przez naukowców znajduje zastosowanie wojskowe, za to może mieć inne. Pomagam to patentować i też mam profity.
No i świątynia stoi na moich ziemiach. Kult płaci mi za dzierżawę.
W zanadrzu mam jeszcze kupę możliwości. Np.: Krid z czasem  pewnie będzie chciał zacząć rozprowadzać swoje produkty, ale wątpię by chciał się użerać z klientami. Ja mogę zająć się pośrednictwem. ;D

Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-28 15:45:02)

#387 2006-04-28 15:27:55

vgobi
Użytkownik

Człowiek szkoli sztuki magiczne nie ma go kilkanaście godzin a tu pakt pokojowy.
I co ja teraz biedny będę robił[cholera]
Zostało mi tylko podsmarzanie ziemniaków Krida i popijanie jego wspaniałej sake.[yahoo]

#388 2006-04-28 15:42:08

pa3cja
Użytkownik

vgobi napisał:

Człowiek szkoli sztuki magiczne nie ma go kilkanaście godzin a tu pakt pokojowy.
Zostało mi tylko podsmarzanie ziemniaków Krida i popijanie jego wspaniałej sake.[yahoo]

Jego ziemniaki sa dobre[slina][slina][slina] wiec nie narzekaj jezor

#389 2006-04-28 15:44:52

Wanderer
Użytkownik

I mnie zaskoczył i prawdę mówiąc rozczarował pakt pokojowy. Moja armia teraz nie ma co robić. Siedzą i się nudzą, chcieliby kogoś powyżynać, pozabijać, porozrywać a tu nic. Pałają rządzą mordu. Tak ich wyszkoliłem. I z kogo teraz będziemy składać ofiary naszej bogini?

"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats

#390 2006-04-28 15:45:52

Anaka
Użytkownik

Wanderer napisał:

I mnie zaskoczył i prawdę mówiąc rozczarował pakt pokojowy. Moja armia teraz nie ma co robić. Siedzą i się nudzą, chcieliby kogoś powyżynać, pozabijać, porozrywać a tu nic. Pałają rządzą mordu. Tak ich wyszkoliłem. I z kogo teraz będziemy składać ofiary naszej bogini?

Zgrzyt już szuka nowych wrogów, tzn.: niewiernych.

#391 2006-04-28 15:56:06

vgobi
Użytkownik

pa3cja napisał:
vgobi napisał:

Jego ziemniaki sa dobre[slina][slina][slina] wiec nie narzekaj jezor

A czy powiedziałem że są złe.Pycha są a sake jeszcze lepsze[slina][slina][slina][slina]
Ja tylko nudzę się nie mogąc zabić kilku niewiernych.[szalony]

#392 2006-04-28 15:59:06

Syek
Użytkownik

tu jest coś nie tak, pare dni wojny i pakt pokojowy, po czym okazuje się, że dwóm osobom udało się na tym coś zyskać - Anaka która już się przyznała:D i Krid który rozwinął swoje interesy (może mi jako koledze od żubrówki coś odstąpi[szpan]), no można jeszcze wymienić boginie śmierci Yoruichi, choć nie wiem czy to wszystko było jej zamiarem:D
Ale trzeba przyznać, że to wszystko potoczyło się w imponującym tempie i została zebrana ogromna liczba, żeby nie powiedzieć rzesza:D, wyznawców, pytanie co dalej?

Ostatnio edytowany przez Syek (2006-04-28 16:04:44)

#393 2006-04-28 16:01:19

B4RT3K
Użytkownik

vgobi napisał:

No właśnie mnie też nie było bo opanowywałem nową śmiercionośną techinkę a tu takie rzeczy sie dzieją[deprecha]

Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-04-28 16:01:46)

#394 2006-04-28 16:09:32

Krid
Użytkownik

vgobi napisał:

Ja tylko nudzę się nie mogąc zabić kilku niewiernych.[szalony]

Jakiś wielki, cuchnący troll podżera mi ziemniaki. Gdybyś się nim zajął czekałby cię mały upominek[szpan]
kuchniapstragwmarynaciezgrilla.th.jpg + p10000275b15d4js.th.jpg

Anaka napisał:

Krid z czasem pewnie będzie chciał zacząć rozprowadzać swoje produkty, ale wątpię by chciał się użerać z klientami. Ja mogę zająć się pośrednictwem. ;D

Kurcze chyba czytasz mi w myślach. Ziemniaki są już zapakowane i czekają na twoje sługi. Tylko weź przy sprzedaży fakturki to sobie od podatku odliczę[madrala]

Krid.jpg

#395 2006-04-28 16:44:39

opcy
Użytkownik

Ehh... wojna się skończyła...

koniecwojny4bl.th.jpg

AD 26.04.2006 - 28.04.2006 - Wojna Kwietniowa -> Pierwsza wojna religijna na serwerze ANSI, pomiędzy wyznawcami Haruhi i Yoruichi, zakończona tzw Pokojem Ziemniaczanym, zawartym po jednostronnym przewaniu działań przez wojska Haruchitów 28.04.2006 r. W konsekwencji wojny uformowały się dwie wojownicze religie, wyraźnie wrogo nastawione, nie tylko w stosunku do siebie ale też w stosunku do świata zewnętrznego, a zwłaszcza do reakcyjnych elementów starszych religii (patrz Rodzynkowcy).

Dobra Krid dawaj te ziemniaki smile

To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład smile

#396 2006-04-28 16:59:35

Zgrzyt
Użytkownik

Ja tak zauważyłem że podpisanie rozejmu to taki akt łaski z naszej strony....

#397 2006-04-28 17:00:39

Dżibril
Użytkownik

Wiedziałem że jak wysłać do was Chucka to od razu spękacie.

#398 2006-04-28 17:01:02

pa3cja
Użytkownik

opcy napisał:

Ehh... wojna się skończyła...

koniecwojny4bl.th.jpg

AD 26.04.2006 - 28.04.2006 - Wojna Kwietniowa -> Pierwsza wojna religijna na serwerze ANSI, pomiędzy wyznawcami Haruhi i Yoruichi, zakończona tzw Pokojem Ziemniaczanym, zawartym po jednostronnym przewaniu działań przez wojska Haruchitów 28.04.2006 r. W konsekwencji wojny uformowały się dwie wojownicze religie, wyraźnie wrogo nastawione, nie tylko w stosunku do siebie ale też w stosunku do świata zewnętrznego, a zwłaszcza do reakcyjnych elementów starszych religii (patrz Rodzynkowcy).

Mozna zrobic z tego anime!!!! okej[okej]

Zgrzyt napisał:

Ja tak zauważyłem że podpisanie rozejmu to taki akt łaski z naszej strony....

niektorym sie poprostu znudzilo wyzywanie siebie nawzajem, i udowadnianie drugiemu ze jest glupi

Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-04-28 17:02:15)

#399 2006-04-28 17:05:32

Krid
Użytkownik

opcy napisał:

Pierwsza wojna religijna na serwerze ANSI, pomiędzy wyznawcami Haruhi i Yoruichi, zakończona tzw Pokojem Ziemniaczanym.
Dobra Krid dawaj te ziemniaki smile

Nie ma sprawy:P Ziemniak łagodzi obyczaje[okej]

Krid.jpg

#400 2006-04-28 17:08:28

grejpfrut
Użytkownik

będzie dogrywka?

Stopka forum

© Animesub.info 2024