Nie jesteś zalogowany.
~Zielony
Po części masz rację, ale niestety taki mam wstęp i następne 3 strony też będą podobne, chodzi mi raczej o przekazanie informacji. Komiks idealny nie jest i wiele mu do takiego. Słabością jest to, że tylko 3 strony są na tydzień i być może spodobał by ci się bardziej gdybym dała całość. W pierwotnej wersji nie było prologu, czyli te 9 stron było pierwsze. Zdaje sobie sprawę, że fabuła nie jest jakaś specjalna, ale to raczej prosta historia i mam nadzieję, że się nie zniechecisz do oceniania, i powiedzmy po jakimś czasie np. po 3 rozdz. uznasz, że będziesz zaglądał dalej. Jak nie, trudno.
~Bekon
Forum ma ta zaletę, że poczytam sobie prawdziwe opinie . Zobaczymy, czy będzie Ci się podobać dalej .
bo ja wiem czy zielony ty tak sądzisz ale niech ci będzie
Nie chciałem Nikogo obrazić sorki.
Zielony napisał:bo ja wiem czy zielony ty tak sądzisz ale niech ci będzie
Nie chciałem Nikogo obrazić sorki.
heh spoko o takie coś sie nie obrażam, jesteś ostatni na mojej liście osób do zlikwidowania więc nie masz sie jeszcze czego bać;)
No to ok. Ja mam tylko liste Anime
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-06-26 21:54:11)
ODŚWIEŻAM TEMAT !!!
HEJ !!! no co z Wami czy, tylko ja tutaj zaglądam ...( nowe stronki Białego Smoka )pobierać!
Ninusia, Dawaj wszystko w zipach bedzie super, bo wszystkie stronki po kolei to trochę uciązliwe no i wszystkie rozdziały osobno... z góry dziękuję ... zaraz do lekturki hihi...^^ i tak mało osób zagląda pewnie to po co męczyć się ze stronkami...
No to Się Doczekałeś, nowy rozdział, jest a historia, nie skończona, jeszcze, więc, na, co komu inna
Kreska jak zwykle na najwyższym poziomie, zresztą czego innego nawet, nie oczekiwałem ...
pojawił się nowy bohater, "Dzwoneczek", jeśli ktoś z Was Sądzi, że, jest On, taki jak w Piotrusiu Panie Disneya, (ja tak myślałem) to grubo się myli, bo jeśli Kapitan Huck, miał by ochotę schwytać "TEGO" Dzwoneczka, to zapewne stracił by i drugą rękę... Jeszcze jeden dowód na to, że wyobraźnia, nie ogranicza Autorki, co bardzo mnie cieszy, bo manga potrafi zaskoczyć, i bardzo dobrze, że nie idzie w ślady brazylijskich telenoweli, gdzie już napoczątku, wiemy jak wszystko się skończy...^^ Zachęcam do czytania nowego rozdziału, muszę powiedzieć, że mi coraz bardziej podoba się ta manga, wiec Czytajcie Przyjaciele...
Niech Białe Smoki, powstaną z popiołów, a rozpościerając swe skrzydła, wzbiją się w przestworza, i z wielką siłą wkroczą na nieboskłon. Lśniąc w blasku księżyca, otoczone, milionami gwiazd, podążać będą, ku najjaśniejszej z nich, a swoją mocą, przełamią obłudę i chciwość ludzką wykreowaną w pogoni za zgubnym bogactwem, otwierając "Ślepym", oczy, które były zamknięte od wieków...
Sorki znowu mi odwala chyba praca mnie wykańcza... BAKA!
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-10-04 03:49:14)
yo, tak jak ktoś już wspomniał; niech ktoś kto ma wszystkie obrazki, spakuje je ładnie rarem i wrzuci na jakiś darmowy serwer (np. MU)