Nie jesteś zalogowany.
Najnowsze dziecko niemieckiego przemysłu muzycznego:
Das ist echt geil!
===
Słuchaczka:
- Słuchałam pana wypowiedzi i muszę przyznać, że była ona na bardzo niskim poziomie, wręcz na poziomie żenującym.
Ojciec Rydzyk:
- Widzicie... to telefonował do Radia Maryja szatan, choć o niewieścim głosie. A jeśli to nie sam szatan dzwonił, to jego niewolnik o imieniu Urszula.
@dół:
za dużo tego motywu wokół Ciebie i można coś źle pomyśleć smile
Błędnie lub prawidłowo. To zależy od tego, kto jak patrzy na te sprawy.
Ostatnio edytowany przez Krzyżu (2009-05-31 18:16:20)
za dużo tego motywu wokół Ciebie i można coś źle pomyśleć
ej ale kurde jak to jest? kiedyś strzelali sobie w łeb, nazywano to werteryzmem i ludzie sie tego bali, teraz tną sie żyletkami nazywają to EMO i jeszcze sie śmieją o.O
Ostatnio edytowany przez rezor1991 (2009-05-31 17:51:56)
rezor no wiesz, jedni lubią jak ich kobieta w lateksie napier*ala batem po plecach, a niektórzy jak sie chlapią własną krwią podczas sexu. Kwestia gustu i wychowania . P.S tu SethZero jak co xD.
a niektorzy lubia tanczyc:)
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
ej ale kurde jak to jest? kiedyś strzelali sobie w łeb, nazywano to werteryzmem i ludzie sie tego bali, teraz tną sie żyletkami nazywają to EMO i jeszcze sie śmieją o.O
W porzątku jest jak dawno, dawno temu w odległej galaktyce byli mega nieszczęśliwy tragicznie zakochani poeci. To było ok. A teraz jak są EMO to ich tępią, ale tamci byli wporzo i są teraz omawiani na lekcjach języka polskiego, jak to kulturalnie strzelali sobie w łeb, lub co gorsza nie trafiali i zasuwali jak Son Goku na chmurce, tyle że bez ogonka... z tyłu. Ja tam to emo nic nie mam... Ale nie trawię pozerów... o fuj! TaKicH tOObYm wUasNo ReNCZniE PoCIĄl RzYletkĄ.
A oto klasyk, sam w sobie. Legenda polskiego radia
3 Words
To też powinien każdy znać, a przynajmniej gracze Q3 [18+]
Zero Skilla
A tu wersja za oceanu:
F-F-Fuck!
A mówią że młodzież to kur** nie wychowane gnoje...
Dziadzio Hajt Skill
To też, dla fanów Tibi [15+]
Mam ambicje...
Gracze w CS [18+]
Buty se weź, mokro jest
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-06-01 00:38:33)
Luk4s ten ostatni link jest jakiś dziwny..."http://xn--buty se we, mokro jest-3lg/"...wtf?
po prostu skopiuj link ręcznie
Luk4s ten ostatni link jest jakiś dziwny..."http://xn--buty se we, mokro jest-3lg/"...wtf?
Mój błąd... Sorasy xD
@2x Down:
Patrz też dostałem
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-06-01 06:34:55)
podawałem już
tu jest tego więcej
edit:
Dostałem fajnego PW od Quithe xD
teraz tak: temat to coś wesołego, a my z Luk4s 'em sobie żartowaliśmy więc gdzie tu odstępstwo? uważam, że ten pocisk Luk4s 'a na mnie był całkiem zabawny ehh widze Quithe, że będzie ciężko przy Twojej władzy ale cóż musze sie dostosować
Ostatnio edytowany przez rezor1991 (2009-06-01 02:04:55)
Moze ten pan zrobi porządek:)
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Nie no, pies mnie po prostu zniszczył xD
http://www.youtube.com/watch?v=jmIYyg2qSu4
Jak kogoś nie było, nie będzie się śmiał, ale dla wczorajszych czempionów (gratz, chłopaki, było świetnie ) mała niespodzianka:
Rebelia przeciw komunie na forum!
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2009-06-01 22:36:29)
"Skazany na zajebistość"
Za dużo razy tu ostrzegałem i sprzątałem tu, niech to będzie też przykład dla innych, bo by co na was się nie skończy Chcecie się pieścić takimi rozmowami, na PW. Post Zjadacza zamyka temat
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Moderatorze spamujesz.
Żeby nie było że ja też to kawał o blondynce:
Po co chodzi blondynka dookoła wanny?
Ach życie płynie, a anime leci
Jak kogoś nie było, nie będzie się śmiał, ale dla wczorajszych czempionów (gratz, chłopaki, było świetnie ) mała niespodzianka:
Rebelia przeciw komunie na forum!
afterparty mnie rozwaliło
Te dzięki za fotki ~Zjadacz.
Tak się zastanowiłem z czego taki burdel na forum się panoszył...
Teraz przyszedło wyjaśnienie.
Trza z rana zobaczyć, ale widze że to o jakieś grupie, wiec nawet nie wchodzę na grupy, bo trza się orientować jak kogoś irytować.
Kawał z życia wzięty.
Dlaczego ludzie na elitarnym forum torrentowym BitSoup wkurzają się na relasy PROPHET?
w każdym zespole nadchodzi taki czas kiedy muszą pomyśleć o młodszych fanach xD
clickPokaż spoilertak to jest fake
Właśnie coś mi się przypomnialo - Czerwony Ranger.