Nie jesteś zalogowany.
Heliar napisał:Najlepsza oferta na rynku, msuisz to mieć...
wRodzinie napisał:Po wykonaniu pierwszego połączenia karta ważna rok jest przez 12 miesięcy...
O jak będzie dobrze im się powodzić przejde do nich taniutkie rozmowy, konto ważne przez 12 miesięcy później doładowanie i znów 12 miesięcy :]
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
tylko patrzeć jak Rydzyk będzie europejskim szejkiem multimedialnym ... Radio, TV, telefonia, internet, hosting plików i obrazków (od-bliźniego.pl?)
Wiesz... każda droga do bogactwa jest dobra Tyle że jedna wymaga więcej wysiłku własnego, a inna czyjegoś.
Pomijając pedalską nazwę, kiczowaty desing, brak znajmości J.Polskiego, brak interpunkcji czy chociażby czegoś wartego uwagi, to twierdziłbym że to prowokacja.
Niestety widziałem reklamę w TV...
Pomijając pedalską nazwę, kiczowaty desing, brak znajmości J.Polskiego, brak interpunkcji czy chociażby czegoś wartego uwagi, to twierdziłbym że to prowokacja.
Najlepsza to jest ta:
Karta doładowująca upamiętniająca XVII Pielgrzymkę Rodziny Radia Maryja
A cena telefonu? xD
tylko 330,00 zł
Reklama w radiu:
"Wy pieprzeni ateiści, deiści i inne tego typu miernoty, nie macie pojęcia czym jest technologia nowej generacji którą akceptuje nasz Pan! Będziecie się smażyć w ogniach piekielnych, jeżeli nie porzucicie obecnego operatora i nie przejdziecie do niebiańskiej sieci wRodzinie. Amen"
Mogłem podejrzewać Cię o wszytko, ale żeby oglądać ICH telewizję to nie...
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-07-14 00:57:09)
Zbłąkana owieczka, która porzuciła drogę prawdy... zobaczyła na ścieżkę zła! Ukorz się przed Ojcem Rydzykiem, a być może twe grzechy zostaną odpuszczone i dostąpisz raju niebieskiego... będąc obok wszechmogącego Pana Nasze Stworzyciela Nieba i Ziemi, będziesz jadł i pił rajskie owoce.
Ps. Poprostu wejdź w wRodzinę
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Fajerwerki+Kretyn=polewka
Pozorowane.
Chciałem dzisiaj kilka wtyczek uaktualnić...
i przy słowniku z rikaichana nagle takie klocki
http://img182.imageshack.us/img182/5095/epicfailu.jpg Oo lol
Edit:
Chciałem dzisiaj kilka wtyczek uaktualnić...
i przy słowniku z rikaichana nagle takie klocki
http://img182.imageshack.us/img182/5095/epicfailu.jpg Oo lol
Chodzi Ci o rozmiar pełnego słownika?
Już dawno temu chciałem sobie to zainstalować, zostałem przy "lajcie"
Ostatnio edytowany przez KKnD (2009-07-15 00:28:57)
Prawda o kręceniu Terminatora 4
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Podaruj syfilis swojej dziewczynie Coś dla fanów Moyashimona;]
TE pluszaki są super xD w weekend(bo nie płace za przesyłkę) zamówię mojej opryszczkę a kumplowi co jest homo wirusa HIV (tak by pamiętał oz zabezpieczeniu) xD
kumplowi co jest homo wirusa HIV (tak by pamiętał oz zabezpieczeniu) xD
Uważaj, bo cię zaraz od homofobów wyzwą.;)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
praca dorywcza