Nie jesteś zalogowany.
Dzisiaj znalezione:
Prosiłbym o dodanie do FAQ.
Pomysł zacny, ale za cholerę nie przejdzie <buu>
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Harz przypomniał mi inny turniej lola, mianowicie WCG w Korei, gdzie Polacy zdobyli wicemistrzostwo świata i właśnie chyba z Dignitas przegrali.
Harz przypomniał mi inny turniej lola, mianowicie WCG w Korei, gdzie Polacy zdobyli wicemistrzostwo świata i właśnie chyba z Dignitas przegrali.
Ni chu nie wiem co tam się dzieje na mapie ale komentatorzy wymietli
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Ni chu nie wiem co tam się dzieje na mapie ale komentatorzy wymietli
Bo lol jest nastawiony na to, że nic nie widzisz, czyli jest totalny roz**** ^
Tzn. coś tam widać, ale wiesz ; ]
Niem, czy było, ale...
Niem, czy było, ale...
Pokaż spoiler
Było. Mocne, ale i tak nie pobija polskiego tematu ze zwierzeniami na jakimś forum. Dzięki niemu wróciłem do popularnej w podstawówce opinii, że dziewczyny są obrzydliwe i stwierdziłem w czasie nauki w liceum, że obejdę się bez 'drugiej połówki' xD
Sir_Ace napisał:Niem, czy było, ale...
Pokaż spoilerByło. Mocne, ale i tak nie pobija polskiego tematu ze zwierzeniami na jakimś forum. Dzięki niemu wróciłem do popularnej w podstawówce opinii, że dziewczyny są obrzydliwe i stwierdziłem w czasie nauki w liceum, że obejdę się bez 'drugiej połówki' xD
Przeczytałem ze "zwierzętami" i szukam po wujku jak to głupi.
i stwierdziłem w czasie nauki w liceum, że obejdę się bez 'drugiej połówki' xD
Aha... Yhm... Polibuda, tak?
Przeczytałem ze "zwierzętami" i szukam po wujku jak to głupi.
Na kwejku był ostatnio fragment, chociaż tamten temat już jest dość stary.
Aha... Yhm... Polibuda, tak?
Celowo napisałem, że w liceum
Polibuda. Chociaż z rocznika na rocznik jest coraz więcej przyzwoitych dziewoi. A wydział chemiczny to już w ogóle - tam można już przebierać To już nie te czasy, że na wykładzie jest 300 osób, 5 dziewczyny, z czego 2 ładne, każda 'obsadzona' grupą 40 facetów
Chociaż na niektórych wydziałach, w tym moim, jest wciąż biednie w tym aspekcie. A dziewczyna w grupie na laborce to błogosławieństwo z wielu względów - inne nastawienie prowadzącego (łagodniejszy, czasem się skupia na dziewczynach...), inna atmosfera w grupie i tak dalej.
Co nie zmienia faktu, że okres mojej największej aktywności w kontaktach damsko-męskich przypada na czasy podstawówki
Abstrahując od żartów,
Abstrahując od żartów,
Pokaż spoilerSzły dwie dziewczyny. Jedna brzydka, druga też z polibudy.
Dlaczego dziewczyny na polibudzie nie noszą krótkich spódniczek?
Żeby im jaja nie wystawały.
Ostatnio edytowany przez DUDi (2012-04-26 18:51:35)
Dlaczego dziewczyny na polibudzie nie noszą krótkich spódniczek?
Żeby im jaja nie wystawały.
To nie jest ąz tak śmieszne, jak brzmiało w oryginalnej formie
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Napisy do Naruto. Teraz bądź mądry i ogarnij komentarze.
Że niby teraz zniechęca się nowych userów i tłumaczy, a już wtedy gang moderatorów (aktualnych i przyszłych) tak ładnie pojeżdżała po przecinkach. Mamy też piękny przykład, jak trolling poszedł na przód. Kiedyś ściana tekstu - dzisiaj słowo, ikonka, obrazek.
Niezły teledysk, naprawdę niezły.
Nie wiem, czy było, ale co mi tam: Log z amerykańskiego statku zmierzającego do Kanady