Nie jesteś zalogowany.
How Animals Eat Their Food
@dół
Może mnie zmyliło to polskie tłumaczenie
Ostatnio edytowany przez L0NG3r (2013-04-14 22:07:40)
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Było parę dni temu, ale nie zaszkodzi obejrzeć kolejny raz.
Taka okazja
Ty dulowaty userze!
http://www.youtube.com/watch?v=5rjbGi9RBIQ
Efekt talentu i ciężkiej pracy.
To jest wesołe? Owszem, fajne i jest co podziwiać, ale żeby wesołe? No, może te krzyczące laski.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Nie wiedziałem, czy dać to tutaj (nawet nie wiem, czy już przypadkiem tego nie było).
+18
Synonim słowa "dlaczego".
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2013-04-18 16:42:51)
Przepraszam, co mają Indianie do Harikrisznów z Indii? Nevermind, nie zauważyłem, że to English .
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2013-04-18 21:56:15)
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Boskie.
A już szczególnie dla kogoś, kto rozumie słowa z Japońskiego Openingu xD
down: na pewno. Ale nie w tym rzecz. Jaką trzeba mieć ułańską fantazję, żeby coś takiego wymyślić
Ostatnio edytowany przez Quithe (2013-04-22 00:05:57)
Ty dulowaty userze!
Z odcinka na odcinek tematy coraz durniejsze.
Po prostu nie wierzę, że można być takim cymbałem, by zgłaszać się z tego typu problemem do telewizji.
To musi być ukartowane.
You made my day! xDDDD To nawet do słów pasuje.
Z odcinka na odcinek tematy coraz durniejsze.
Po prostu nie wierzę, że można być takim cymbałem, by zgłaszać się z tego typu problemem do telewizji. fuj
To musi być ukartowane.
Wiesz, w tym takim teleturnieju, co prowadził Ibisz (nie pamiętam nazwy, można było milion wygrać) gracz telefoniczny "wybierany losowo z Polski" siedział za ścianą. Także tego...
Ostatnio edytowany przez Hyrule (2013-04-22 02:09:59)
Tylko zauważ, że ten program Ibisza zdjęli po jednym/paru odcinkach, bo po prostu było widać, słabą grę aktorską.
Zaś program z panią Drzyzgą, starali się by był wiarygodny (wg wiki ciągną to już 13 lat).
Telewizja ma swoje prawa i tak to już jest.
22.04.2013 - koniec świata, bodzio wystawił komuś bdb.