Nie jesteś zalogowany.
Jestem ciekaw czy kiedyś jeszcze stanie się modelatorem czy to już na zawsze koniec.
Tak Yang był fajnym modkiem na tym forum.
Ostatnio edytowany przez Eternit (2006-05-06 21:49:17)
wyjdĹş na plac, zobacz juĹź wiosna... --;;'
a coo? on byl jakims super moderatorem ? bo jak aj tutaj doszlam to jego chyba juz nie byl wiec sie pytam..
a coo? on byl jakims super moderatorem ? bo jak aj tutaj doszlam to jego chyba juz nie byl wiec sie pytam..
Zajrzyj na stronke Anime People w linkach ANSI
Nie wiem wogle po kiego taki temat ale Yang jest ok:D
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-06 21:53:54)
a coo? on byl jakims super moderatorem ?
No, ktoś w tym stylu.
BTW, poszukaj sobie w Redakcji, w byłych współpracownikach. Później weż Jego wizytówkę i przeczytaj wszystkie wypowiedzi. Wtedy zrozumiesz, kim był na ANSI.
Powodzenia, bo sporo postów napisał, ale warto.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-05-06 21:56:12)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
myslicie ze ja naprawde mam tyle czasu?
[placze]spoczywaj w pokoju , coprawda go nie znałem ale kojarze jego fotke z bardzo dobrymi wypowiedziami , będzie mi go brakować [respekt]
Yang, Yang, Yang, wracaj!!!!
On się hajtnął tak??
a czemu sie zmył, tzn dlaxczego juz owym moderatorem nie jets?
fajne teksty miał
czemu mowicie o nim jagby umarl? :)
Bo jak przestał być modem to na forum przestało być tak samo jak kiedyś. A Yang był bardzo wazną częścią tego forum. Napisałby coś od czasu do czasu[placze]
Yang wniósł do tego forum wiele życia.
Zwłaszcza swoimi postami.
Miejmy nadzieje że Yang jeszcze wróci do nas.
Ĺťycze Yang powodzenia tobie
Ostatnio edytowany przez Phoeniks16 (2006-05-06 22:58:19)
Jak tak sobie czytam te wypowiedzi to mam wrazenie ze dzisiaj mamy 1 XI...
Yang jest kolejnym przykładem, co z człowieka mogą baby zrobić...
Nie piszcie o Nim jak w nekrologu, pewnie jak się zjawi na forum bo dowie Się, że jest o Nim wątek to wszystko się wyjaśni:D. Ja znam Jego Osobę tylko z postów ale ich treść mówi wiele o Nim i widać, że ma głowę na karku... Yang tak trzymaj;)[respekt]
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-06 23:17:51)
Yang....byĹ spoko... pamietam jak kiedyĹ przysĹaĹ mi PW w ktĂłrym gratulowaĹ mi prawidĹowej postawy Fanowskiej... o ile dobrze pamietam chodziĹo o komentowanie napisĂłw Nimrod'a ... spoko koleĹ jednym sĹowem xD