Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Yang przemówił!! Normalnie to jest "Drugi Cud nad Wisłą"
No co ty , Yang , już nie modelujesz ?
Baby to ZĹO. I tyle w temacie.
Yangu-dono powinieneś wrócić (choćwiem, że to raczej niemożliwe ) Zawsze potrafiłeś przegonić dzieci neostrady. Dziś Kane i gracol za łagodni dla nich, za dobre serca mają chłopaki . Przydałby się ten bicz, co nim machałeś we wszystkich kierunkach XD Jak coś skrobnąłeś to się weselej robiło Choć czasami za dużo skrobnąłeś i się nie chciało czytać XD
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-06-02 23:11:19)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Baby to ZĹO. I tyle w temacie.
Jeśli kobiety to zło to pozostanę demonem do końca świata.
:oYang to Super Legendarny Moderator...który zmoderował Południową Galaktykę
:oWkrótce Północną Galatykę...
:ospotka to samo.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-06-02 23:57:29)
Yangu-dono powinieneś wrócić (choćwiem, że to raczej niemożliwe ) Zawsze potrafiłeś przegonić dzieci neostrady. Dziś Kane i gracol za łagodni dla nich, za dobre serca mają chłopaki . Przydałby się ten bicz, co nim machałeś we wszystkich kierunkach XD Jak coś skrobnąłeś to się weselej robiło Choć czasami za dużo skrobnąłeś i się nie chciało czytać XD
True, true.
To były czasy :D:D:D:D
Wiadomo że nikt nie bedzie taki jak Yang. Ale w takim tępie to za kilka lat, bedziemy mieli bałego Yangusia, który bedzie nam moderował [szpan][szpan]
Wiadomo że nikt nie bedzie taki jak Yang...[szpan][szpan][szpan]
yyyy O w mordę..ja to bym chciał mieć tylko same takie zmartwienia!
Yang! Ĺťeń się! Miej mnówstwo bachorów:D. Tego Ci życzę choć Cię nie znam. Kobieta powinna być dla Ciebie najważniejsza. Nic nie jest w stanie równać się prawdziwej miłości![okej]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-06-03 00:05:21)
True. Całe życie czekałem na tą jedną jedyną. Więc kiedy ją znalazłem, wszystko inne przestało być ważne. Jednak pół roku sielanki to i tak za dużo, więc powoli trzeba wracać do swoich obowiązków. A Ta kobieta będzie ze mną do końca życia, tak jak ja będę z nią.
PS Jeszcze jesteśmy za młodzi na chowanie dzieciaków. Trzeba się przedtem jeszcze wyszaleć .
Dziś Kane i gracol za łagodni dla nich, za dobre serca mają chłopaki
Nieprawda
Imperare sibi maximum est imperium
PS Jeszcze jesteśmy za młodzi na chowanie dzieciaków. Trzeba się przedtem jeszcze wyszaleć .
[okej]No Ba![szpan]
Racja! Czasem gadają o pierdołach niezwiązanych z ANIME..niemających nic z tym wspólnego
No weź np. Polska - Kolumbia czy coś tam! Kogo to obchodzi? Ja za chwilę napiszę...
"A jaki jest wasz ulubiony tenisista?" "Polonia Bydgoszcz i Marma Rzeszów obie bez punktów bonusowych w poprzedniej kolejce" albo...o Eurowizji, czy nie wiem czym...
Jak już to przydało by się to IRC. Ale żadnych sygnałów od Was nie ma. Robicie to? czy nie?
HUARARARRARRAR, az nie chce mi sie wierzyc ze "BYLY" sie odezwal. YANG jestes na tym forum juz jakby "LEGENDA" Chopie wszysto w swoim czasie. Jest czas na kobiety, i jest czas na obijanie sie w oparach chmur.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Nieprawda
Nieprawda, że nieprawda
@ard: to kogo poświęcimy jako ofiarę?
Może Yanga? I tak już mało pisuje, a sławy ma dużo, to jakoś przeżyje
P.S.
@Yang: pozdrowienia dla drugiej połówki (bynajmniej nie połówki wódki).
Wymiana przepisami na babkę? A czemu nie. Babka każdemu się przyda (no może kobietą bardziej facet by się przydał ).
Ale jak by nie patrzeć, jeśli takie tematy są w Hydepark ->O wszystkim i o niczym to wszystko jest w porządku. Czasem trzeba pogadać o różnych rzeczach. W końcu trzeba poszerzać horyzonty, nie samym anime człowiek żyje.
Edit:
Nie liczy się ilość a jakość . Zresztą zobacz ile postów powstało w przeciągu kilkunastu godzin . A i jak wiadomo mi, jak się rozpisze, to odstraszam ludzi długością posta, więc czy aby na pewno "mało pisuje"?
Ostatnio edytowany przez Yang (2006-06-03 09:55:42)
Racja! Czasem gadają o pierdołach niezwiązanych z ANIME..niemających nic z tym wspólnego
No weź np. Polska - Kolumbia czy coś tam! Kogo to obchodzi?
Mnie to obchodzi! I osoby, które tam piszą. Czasem się trzeba oderwać od anime. Poza tym przeszkadza ci ten wątek? Już lepiej taki niż kolejny pt. "Jak zrobić synchro?", "Jak zamienić x na avi?".
Sorry za offtop.
Zarąbisty temat... zwłaszcza ta jego nazwa xD.
A co do naszych modelatorów, wszyscy są dobrzy... nie ma lepszego czy gorszego, wszyscy zajmują sięforum i serwisem, a że jeden odchodzi... nie samym netem człowiek żyje xP <patrzy na stos prac domowych do odrobienia> tak... nie samym =='.
Odnośnie jakości topiców i jakości forum - na popularnych serwisach nie ma szans na ustrzeżenie się przed osobami zaniżającymi owy poziom, tak prawda xP.
Aha i you bin right lb333... to już troszkę nudne, zwłaszcza, że teraz powstaje ta stronka Gracola gdzie takie rzeczy będą opisane ^^ (no i w dodatku to jest w Faq).
[cytuj]@ard: to kogo poświęcimy jako ofiarę?
Może Yanga? I tak już mało pisuje, a sławy ma dużo, to jakoś przeżyje[/quote]
Suchy... ty chcesz poświęcać aby przebłagać bogów, czy też tak dla przykłądu co się dzieje z ludźmi którzy nie słuchają moderki xD?
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2006-06-03 11:06:10)
Ostatnio na gg dorwaĹem jakiegoĹ YANG'a i zaczoĹem mu jeĹşdziÄ zeby nie podszywaĹ siÄ pod naszÄ legendÄ. MiaĹ mnie za Ĺwira aleco tam jest tylko jeden YANG. YANG RULEZ!!!
Ostatnio na gg dorwaĹem jakiegoĹ YANG'a i zaczoĹem mu jeĹşdziÄ zeby nie podszywaĹ siÄ pod naszÄ legendÄ. MiaĹ mnie za Ĺwira aleco tam jest tylko jeden YANG. YANG RULEZ!!!
omg. on ciÄ nie miaĹ za Ĺwira, on miaĹ racjÄ
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna