#61 2006-06-03 13:15:03

Kane
Administrator

Odp: Były modelator Yang

ard napisał:

Kane, tu czasem sie powinna krew lać! NIdługo ludzie będą sie przepisami na babke wymieniać. Przydałby się czasem odsiew.

MistrzSztuki napisał:

Racja! Czasem gadają o pierdołach niezwiązanych z ANIME..niemających nic z tym wspólnego
No weź np. Polska - Kolumbia czy coś tam! Kogo to obchodzi?

Jak już koledzy Yang i lb333 napisali, skoro takie tematy powstają i ktoś się w nich udziela o znaczy, że jednak kogoś one interesują. Ponadto "O wszystkim..." znaczy o wszystkim. Odsyłam Panów do naszego regulaminu, nie zabrania on zakładania tematów nie związanych z anime.
Krew się lać nie będzie, i właśnie dlatego Modeartorami są ludzie którzy nie mają skrajnych poglądów smile

MistrzSztuki napisał:

Jak już to przydało by się to IRC. Ale żadnych sygnałów od Was nie ma. Robicie to? czy nie?

IRC będzie, jak nasz Admin znajdzie czas; a czas jest mu potrzebny aby dobrze tego IRCa postawić, tacy już z nas perfekcjoniści smile

Imperare sibi maximum est imperium

#62 2006-06-03 15:41:47

pa3cja
Użytkownik

Tak strasznie chawlicie Yanga... jezor a dla mnie i tak najlepszymi moderatorami beda Kane i gracol jezor:P:P:P

#63 2006-06-03 15:49:57

Yang
Użytkownik

No bo o zmarłych trzeba dobrze mówić, bo inaczej będą straszyć za grobu. szalony

Ostatnio edytowany przez Yang (2006-06-03 15:50:14)

#64 2006-06-03 15:51:17

pa3cja
Użytkownik

Yang napisał:

No bo o zmarłych trzeba dobrze mówić, bo inaczej będą straszyć za grobu. szalony

ano faktycznie.. nie pomyslalam wstyd oczkod

#65 2006-06-03 16:16:30

Arry
Użytkownik

Yang napisał:

E no, jeszcze nie umarłeś!
Gracol i Kane są spoko modzi i nie mam im nic do zarzucenia oczkod
A jeżeli chodzi o ten temat o Kolumbii i Polsce, to wcale nie musiałem go czytać żeby sie dowiedzieć OCB. ukryty

Yang wpadaj częściej żeby pogadać smile_big

90TLh

#66 2006-06-03 16:17:43

Winged
Użytkownik

Wanderer napisał:

Przydałby się ten bicz, co nim machałeś we wszystkich kierunkach XD

Kiedyś tym pejczem oberwałem na tej stronie. Warto było. jezor
Miło, żeś się Yang pokazał, od razu uśmiech mam na twarzy. smile smile_big

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#67 2006-06-03 17:12:12

MistrzSztuki
Zbanowany

lb333 napisał:
MistrzSztuki napisał:

Racja! Czasem gadają o pierdołach niezwiązanych z ANIME..niemających nic z tym wspólnego
No weź np. Polska - Kolumbia czy coś tam! Kogo to obchodzi?

Mnie to obchodzi! I osoby, które tam piszą. Czasem się trzeba oderwać od anime. Poza tym przeszkadza ci ten wątek? Już lepiej taki niż kolejny pt. "Jak zrobić synchro?", "Jak zamienić x na avi?".
Sorry za offtop.

Nom...znowu mnie zmieszali z błotem... Może czasem powinienem siedzieć cicho[shithappens]
baka[baka][baka][baka][baka][baka][baka][baka][baka][baka][baka][baka][baka][baka]

aa i sorry za zmianę tematu...[oops]

Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-06-03 17:21:44)

Stopka forum

© Animesub.info 2024