Nie jesteś zalogowany.
Natknąłem się dziś na ciekawy artykuł; w sumie to nic nowego, ale może kogoś to zainteresuje Amerykanka po japońsku
IMHO, idzie to w złym kierunku...
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-05-07 18:10:24)
Imperare sibi maximum est imperium
No to chyba pora juz umierac... strasznie wytapetowane
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2006-05-07 18:13:54)
Dżizasie ratuj mnie! Ile tapety![klnie]
Z taką ilością tapet to można by cały dom wytapetować...[ej]
Ale jazda temat powinien brzmieć "Japonki jak z amerykańskich horrorów"[hehe]
no i oczywiscie jak zwykle tylko najwiekszy szajs jest odgapiany od amerykanow
Teraz sie zastanawiam czy dalej chce jechac do Japoni.
zle sie dzieje w państwie japońskim , oj bardzo źle... ;/
no kiedys jak szlismy z kumplem to zobaczylismy tez takie dziwolagi to fajnie je podsumowal i im powiedzial wprost ale z was kur..
Ohydztwo, nie bede mógł spać.[shithappens]
hehe ja bym sie zastanowila tylko kiedy nasze tapeciary sie takie zrobia (u nas jedyna roznica, ze istnieja w polsce naturalne blodynki )
jakos w gliwicach mialam okazje juz widziec cos podobnego
chociaz kobita z telefonem to jeszcze nie byla, ale wszystko przed nami
Bez komentarza.[papa]
Moi drodzy... nie pokazujmy tego dziewczynom, które się już tapetują etc.
NEVER!!
NIKOMU nie pokazywać! kto jest nierozsądny i jakiejś to pokaże, tamta następnej etc.
Doprowadzi to do tego, że w bliskim czasie (rok, kilka lat) u nas będzie identyko... Jak to rozgłośnią to tym bardziej. Ja sam osobiście nie chcę wyglądać jak reszta społeczeństwa - być pospolity etc. Dlatego obmyślam plan, niezbyt ostry, żeby zaakceptowali to moi rodzice, ale taki żebym czuł satysfakcje i zadowolenie ze swojegu wyglądu, nie wstydząc się i bez przesady. Próbuję być eskcentryczny, jednak ekscentrykiem nie jestem
Dlatego!! Niech nasze forum chociaż nie uczyni z tego furory i jakieś nowiny, którą usłyszy rzesza tapeciar
BTW. Samemu nie cierpię patrzeć na tapete. Jakoś lubię dziewczyny takie "pośrednie" z ładną cerą, oczami i jakimś pozytywnym w moim oku wyglądem. Ale tego coraz mniej ;(
Hehe. Z ganguro spotkałam się jakiś czas temu w mandze i jedyne, co mnie ciekawiło, to jak one to robią, że są takie ciemne Nie pomyslałam o solarium XD *Makro baaaaaka >.<*
Ogólnie to dla mnie to jest straszne. Ja w życiu nie zrobiłabym z siebie czegoś takiego. Ja ogólnie jestem za stylem rockowym, punkowym, trochę gotyckim, ale nigdy RĂĹťOWYM X_x
buhahaha
zagadka: dlaczego jak czytałem tamtem art to mnie bolały oczy a jak przeszedłem z powrotem na ansi to już nie :>
[cholera][deprecha][ej][rip]
buhahaha
zagadka: dlaczego jak czytałem tamtem art to mnie bolały oczy a jak przeszedłem z powrotem na ansi to już nie :>
za dużo różowego koloru który walił ci po oczach ??
No kur[cenzura] tylko pogratulować:D Ja tam nic do nich nie mam jak chcą to kto im broni tylko... wygląda to strasznie[kupa]
chyba sie popłacze to jest straszne =_= i jeszcze dzieci to oglądały -_-
Czy wyjątyek swiatczy o człości.
Ludzie ................mam nadzieje że momiarkujecieeee