Nie jesteś zalogowany.
hmm sprawie sobie szczotke bo ostatnie moje relacje z grzebieniem sa coraz gorsze . Moze za pomoca szczotki sie uda
A ja nie używam ani grzebienia, ani szczotki.
A ja nie używam ani grzebienia, ani szczotki.
Ĺťelik czy golarka?
Mnie ciekawi kto farbuje włosy a kto ma naturalny kolor.
Facetom farbującym włosy mówię stanowcze NIE
Mimo, iż jestem dziewczyną, włosy zdarzyło mi się przefarbować może 3 razy w życiu A u facetów to w ogóle odpada. Dla mnie facet to facet - ma być męski, a nie farbować się jak dziewczyna Bez obrazy dla farbujących się
lb333 napisał:A ja nie używam ani grzebienia, ani szczotki.
Ĺťelik czy golarka?
Ani to, ani to. Chodzę po prostu rozczochrany.:)
A tak w ogóle, to nigdy w życiu nie użyję żelu.
No i jak się w nich dobrze czujesz, to ok Nikogo nie potępiam za to, co ze sobą robi. Wyraziłam tylko moje subiektywne zdanie
Ja, gdybym miał już przefarbować włosy, to na czerwono. Ale i tak nie przefarbuję.:)
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-11 16:02:30)
Ja nigdy nie przefarbóje włosów mam unikatowy kolor
Ja nigdy nie przefarbóje włosów mam unikatowy kolor
Fioletowy?:)
Ja osobiście nie farbuje włosów. I nie mam nic przeciwko jeśli chlopak farbuje, tylko, żeby mu pasował nowy kolor.
Kurcze no! Ale się temacik rozwinął...:D
1. Co słucham: od Slipknota, Machine Head przez MM, Toola kończąc na Włochatym, The Bill etc. I oczywiście nie moge zapomnieć o ost z anime i muzyce klasycznej:P
2. Farbowanie[blee]. Choć z drugiej strony wokalista Sepultury miał(ma?) zawodowo zafarbowane.
3. Tylko szczotka do czesania:)
4. A to zdjęcie(lipnej jakości:() z zeszłych wakacji, teraz mam troch krótsze, ale wciąż rosną:D:
[URL=http://img136.imageshack.us/my.php?image=obraz00783fd.jpg][/URL]
BTW. Word to przyjaciel:)
Fioletowy?:)
Nie no nie aż tak unikatowy Nietypowy odcien rudego (ciemniejszy).
Ostatnio edytowany przez Blizzard (2006-05-11 16:22:49)
Fajny temacik ja ogólnie lubie facetów z długimi włosami albo z takim dlugim paseczkiem włosów z tyłu głowy warkoczyk też fajny ale dredy tak średnio A z ciekawości uważacie że dziewczynie lepiej w długich czy w krudkich włosach ?
Mi u kobiety podobają sie długie i tylko takie A najlepiej czarne[slina]
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-05-11 16:51:42)
Vanaheim napisał:lb333 napisał:A ja nie używam ani grzebienia, ani szczotki.
Żelik czy golarka?
Ani to, ani to. Chodzę po prostu rozczochrany.:)
A tak w ogóle, to nigdy w życiu nie użyję żelu.
czemu nigdy nie uzyjesz zelu? ja korzystam i jestem zadowolony
Fajny temacik ja ogólnie lubie facetów z długimi włosami albo z takim dlugim paseczkiem włosów z tyłu głowy warkoczyk też fajny ale dredy tak średnio A z ciekawości uważacie że dziewczynie lepiej w długich czy w krudkich włosach ?
ja lubię dziewczyny z długimi włosami, nie lubie u dziewczyn zbyt krótkich włosów, muszą być conajmniej do ramion :d[okej]
mi sie podobaja u dziewczyn długie
Ostatnio edytowany przez Blizzard (2006-05-11 16:56:22)