Nie jesteś zalogowany.
lb333 napisał:Vanaheim napisał:lb333 napisał:A ja nie używam ani grzebienia, ani szczotki.
Żelik czy golarka?
Ani to, ani to. Chodzę po prostu rozczochrany.:)
A tak w ogóle, to nigdy w życiu nie użyję żelu.
czemu nigdy nie uzyjesz zelu? ja korzystam i jestem zadowolony
1. Nie uważam żelu za coś fajnego.
2. I mam łazić z grzywką postawioną do góry? Dziękuję postoję.
A u dziewczyn chyba wolę długie włosy. Kolor nieważny.
Wiedziliście że zel pszuje włosy.
Na mnie też czasem wołają Jezus:) Idę sobie korytarzem w szkole a tu ktoś krzyknie hej Juzus...:)
I działa też na mózg:P(pewnie mnie za to zlinczują niektórzy)
~Jubei fajna ksywka .A żel faktycznie niszczy włosy można od niego wyłysieć oczywiście jak sie go czesto używa
Na mojego kolegę z klasy też Dżizas wołają. Jakaś plaga zbawicieli...
Dziewczyny, wygladaja fajnie w kazdej dlugosci wlosów, aby nie mialy fryzury jak Wokalista badz wokalistka:) TH, bo i takie widuje FUUUU:p
~Jubei fajna ksywka .A żel faktycznie niszczy włosy można od niego wyłysieć oczywiście jak sie go czesto używa
hehe skad wy biezecie takie informacje, jesli sie uzywa markowych produktow to nic nie grozi chyba ze ktos uzywa najtanszego zelu z biedronki :d
i prosze nie uwazac ludzi uzywajacych zelu za "gorszych" czy mniej inteligentnych bo to wcale nie prawda, niekazdy kto uzywa zelu musi byc od razu kojarzony z dresiarzem, sterydem itp.
Nieprawda, że żel psuje włosy (a tak w ogóle to można używać brylantyny). Macie tam substancje wzmacniające strukturę włosa i filtry UV.
Za rok mam kosmetologię, to pewnie przygotuję referat na ten temat
hehe skad wy biezecie takie informacje, jesli sie uzywa markowych produktow to nic nie grozi chyba ze ktos uzywa najtanszego zelu z biedronki :d
i prosze nie uwazac ludzi uzywajacych zelu za "gorszych" czy mniej inteligentnych bo to wcale nie prawda, niekazdy kto uzywa zelu musi byc od razu kojarzony z dresiarzem, sterydem itp.
A czy ktoś napisal, że ci co używają żel, są gorsi od innych?
Nie wiem, może mi umknął jakiś post, jak tak to przepraszam.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-05-11 17:44:27)
Kopek napisał:hehe skad wy biezecie takie informacje, jesli sie uzywa markowych produktow to nic nie grozi chyba ze ktos uzywa najtanszego zelu z biedronki :d
A czy ktoś napisal, że ci co używają żel, są gorsi od innych?
Nie wiem, może mi umknął jakiś post, jak tak to przepraszam.
czytajac niektore posty mozna wywnioskowac ze ludzie uzywajacy zelu sa gorsi od innych np wypowiedz wersusa
czytajac niektore posty mozna wywnioskowac ze ludzie uzywajacy zelu sa gorsi od innych np wypowiedz wersusa
Taki mały żarcik, a ty już z tego chcesz zrobić afere.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-05-11 17:49:57)
Osobiscie lubie krotko Gole sobie banie raz na miecha i potem sobie rosnie cosik na niej jakis czas. Kiedys w liceum mialem wloski na bialo i postawione na calej glowie, ale potem scialem.
EDIT: Co do zelu, to odpowiednio dobrany wlosow bardzo nie psuje.
[URL=http://img247.imageshack.us/my.php?image=obraz0641aw.jpg][/URL]
Frik po lewej to ja, specjalnie ujecie od tylu, bo morda malo interesujaca
Co do nuty, to od lat slucham mozgojebnej elektroniki (kiedys speedcory, gabbery, hardcory, teraz takze (i przewaznie) breakcore, raggacore, ciezki i mroczny drum'n'bass, troche IDM i noise itp. itd.) HH mnie jakos nie kreci, gitarki nie podniecaja, muzyczka w niektorych anime fajna, ale nie na tyle by osty sciagac i sluchac...
Ostatnio edytowany przez fef212 (2006-05-11 17:56:43)
Sam kiedyś urzywałem zelu ale zaczął mnie on denerwować bo potem włosy się kleiły, i musiałem go wieczorem zmywać.
fef212 i jak ludzie na ciebie patrzeli? Bo też chce teraz przefarbować włosy na biało ale nie chcę wzbudzać sensacji:)
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2006-05-11 17:56:12)
znam kolesia który przez ponad rok używał żelu i co sie stało ? zrobił się rudy !!!
[roftl]
fef212 i jak ludzie na ciebie patrzeli? Bo też chce teraz przefarbować włosy na biało ale nie chcę wzbudzać sensacji:)
Panny byly zaintrygowane, gorzej z nauczycielami. Pani dyrektor nieraz kazala ''umyc te posklejane straki, bo to nie przystoi naszej szkole'', a koledzy nazywali mnie kurczak
Jak chcesz sobie rozjasnic, a masz bardzo ciemne, to radze zrobic to u fryzjera bo wszelkie domowego uzytku rozjasniacze zrobia ci fryz a la jesienne liscie...
Ostatnio edytowany przez fef212 (2006-05-11 18:01:55)
. Oficjalnie Cie przepraszam na łamach tego tematu za mój żarcik:). Zadowolony?
EDIT: Z czego to żelu nia zrobią[szalony][roftl]
EDIT2: Pocałujmy sie na zgode.[roftl][roftl]
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-05-11 18:22:51)